- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 158
- 41
Bide baska bir doktora git canım gönlünü ferah tut böyle konusan dotorlardan nefret ediyorum benim cocugumda dogumdan sonra hastaneden cikarken acildeki doktor muayneye geldi hastane cikisini vericek tam elindeki izle ilgili bisey yazdirdu o ne dedim bunu söyleyince genelde anneler bayılıyor ama dedi cocuk down sendromlu olabilir dedi halimi dusunebiliyormusn normal hicbir insanda boyle eli tek cizgi olmaz dedi allahın cezası hala aklıma gldikce deliriyorum o anda esim kendi eline baktı bendede boyle dedi gosterdi a dedi genetikmi acaba sonra kendi doktorumiza gittik hemen olurmu oyle sey dedi benim doktor arkadasimin bile eli boyle dedi hic birseyi yok benzemiyor zaten dedi ama 2ay bu stresle yasadik test sonuclarini bekledik ve gayet normal cikti ki down sendromluda olabilir basimin ustune yavrumuz o bizim hamileykende kalpte parlaklik cikmisi extra bi test yaptirmadik yani boyle doktorlari gorevden almak lazim karsidaki bir anne ya sen canını sıkma arkadasım git baska bir doktora allahım izniylede birsey cıkmaz yavrunda insallahCanim gittik norologa.. bas cevresini olctu dogumdaki olcumunu falan sordu hareketlerine bakti gozlerine falan bakti isikla genel muayenesinde sorun yok ama doktorunun cektigi ultrasona gore mr cektircem dedi bende nasil olacagini sordum uyku tozu varmis cocugun poposundan onu yapacaklarmis 15 dk uyuyacakmis size gore tehlikeli birsey mi bu toz hani yan etkisi var mi dedim binlerce cocuga yaptim hic bisey olmadi seninkine denk gelirse bisey artk napalim milyonda bir ihtimaldir dedi ben agliyorum tabi karsisinda..hocam ultrasona gore gonderiyorsunuzda sizce kotu bi durum var mi ki hani cok lazim mi dedim valla cektirmek garanti olir belki hidrosefalidir belki de delinim biri bi kuyuya tas atmistir cikartmaya calisiyoruzdur dedi guldu.. ben o haldeyken ustelik.. anlayacagin guvenemedim daha cok moral bozukluguyla aldim evladimi eve geldim.. simdi eskisinden dahada uzgunum..