- 4 Haziran 2015
- 4.620
- 20.039
- 308
- 39
Kızlar benim oğlusun bıngıldak yeti atıyor niye ki acaba.
Var mı sizinkilerdede
Atiyor atiyor. Hatta takiliyorum attirmayin benim kizimin kafasinin tasini diye. Normaldir herhalde:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim oğlusun bıngıldak yeti atıyor niye ki acaba.
Var mı sizinkilerdede
Aynen bizde 5damla kullanıyoruz.
Amin canım inşallah
İşin zor gerçekten ama elbet bir yöntem bulacaksın sende. Doktoruna sor neler verebilirim kahwaltıda öğünlerinde diye. Elbet alerji beslenmesi içinde bir programı vardırÇok sağol canım bi deneyeyim yanlış aldım herhalde dikkat etmemişim yaşına süt var mı içinde diye bakarkenne vereceğimi şaşırmış vaziyetteyim o zorluyor
alisir canim ya nasil alismasin yavas yavas zorla agzina verince hic alismaz ki daha cok gordukce kasigi aglar.Oyle yapayim bu sefer havucu.Ben de zorlamak istemiyorum ama ya alismazsa.
Sagol canım evet galiba ondan suan kontrole gidiyoruz bilgilendircem sizleri inşallah iyi sonuclarla dönerizSize de çok geçmiş olsun canım kuzun nasıl oldu iyi mi,hep bu alerjiler yüzünden çocuğun da bağışıklığı düşüyor galiba![]()
canım biz antalyalıyız bizim eskilerde yaparmış ama şimdi ki nesil hiç yapmıyor ama ben çok istiyorum kına diş buğdayıyla beraber yapsam olur mu illa 6 ayda mı olması gerekiyor kına yakılıyor mu gerçekten yoksa göstermelik peçeteyle mi koyuluyor inşallah gelin kınalarınıda görürüz tabii içimiz el verir mi bilmem de :)
Havucu daha istahli bir tatli kasigi yedi.Aslinda blw istiyordum ama genzine kacar korkusuyla yapamiyorum yoksa havucu parmak seklinde eline verince hemen atliyor.Dedigin gibi zorlamayacagim.Eki Görüntüle 2094756 bak hepimizin takip ettigi o sayfa tam senin dediginle alakali bisi paylasmismayhosmelek
O yuzden dedim eline ver tadina bakarsa agzinida acar :) Bende korkuyorum blw den esim diyor ki biz blw ile mi buyuduk bak kasigida tutabiliyoruz kiloda aliyoruz buyudukte :)))Havucu daha istahli bir tatli kasigi yedi.Aslinda blw istiyordum ama genzine kacar korkusuyla yapamiyorum yoksa havucu parmak seklinde eline verince hemen atliyor.Dedigin gibi zorlamayacagim.
ilk aylarda bende kullandim canim kizimda ciddi gaz yapti degistirdim elimdekileri de baska bi aptamil kullanana verdimBu aralar benim kiz kasikla ne versem yemiyor biberon mamasini icmiyor. Bigaz enfeksiyonu varmiş. Cok sukur bu sabah kahvaltisini yedi. Bebe buskuvisi, yumurta sarisi, meyve puresi ve 1 olcek mama koydum. Bu arada ben de en basindan beri aptamil vermiştim. Haberi duyunca cok ofkelendim hastalik bulasti mi acaba diye endiseliyim.ve elimde iki kutu mama daha var. Ne yapicaz bilmiyorum
Benim oglan da oguruyor ama müdahale etmiyorum sonra cevirir gibi agzinda yutuyorO yuzden dedim eline ver tadina bakarsa agzinida acar :) Bende korkuyorum blw den esim diyor ki biz blw ile mi buyuduk bak kasigida tutabiliyoruz kiloda aliyoruz buyudukte :)))
Hatta yemek yerken eliyle yiyip kızim bak baban blw ile yiyor diyor![]()
Klasik iyidir ama cok ezme ben çatalla eziyorum az puturlu birakiyorum zaten buyuk parca gelince diliyle disari itiyor bazen ogurup kendi cikariyor yani reflekslerine güven.
Ben bugun dedim ki muz vereyim azcik ne olacak yesin yedi agzindan burnundan kustu nasil korktum sonra mama verdim yedi yine agzi sekilde ama nasil atiyor sanki musluk takili coook korktum. Acaba muz mu yapti farkli hic birsey vermedim cunku. Sonra uyudu kuzum kendine korktu kusarken.Bu aralar benim kiz kasikla ne versem yemiyor biberon mamasini icmiyor. Bigaz enfeksiyonu varmiş. Cok sukur bu sabah kahvaltisini yedi. Bebe buskuvisi, yumurta sarisi, meyve puresi ve 1 olcek mama koydum. Bu arada ben de en basindan beri aptamil vermiştim. Haberi duyunca cok ofkelendim hastalik bulasti mi acaba diye endiseliyim.ve elimde iki kutu mama daha var. Ne yapicaz bilmiyorum
Aynen kendileri masallah akillilar zaten bize ihtiyaclari yok kocaman parca kacmadiktan sonra bogazlarina yinede temkinli olup ilk yardimda bilmemiz lazim.Benim oglan da oguruyor ama müdahale etmiyorum sonra cevirir gibi agzinda yutuyoreşin hakli bende öyle düşünüyorum canım
Tecrubeliler yardim eder ama bence patates puresi muz sekerli ve hazmi zor.Hatunlar benim bebisler ishal oldu şurup yan etkisi...muz mu iyi patates püresi mi ishalde bebek için
Patates püresi hemen kesiyorHatunlar benim bebisler ishal oldu şurup yan etkisi...muz mu iyi patates püresi mi ishalde bebek için
Kararsiz kaldim bende canim yaaa..hatta hazirladim yarim patatesi ezdim 2tatli kasigi yoğurt cok az zeytinyağı vermedimTecrubeliler yardim eder ama bence patates puresi muz sekerli ve hazmi zor.
benim yaptigim olur mu sadece patates mi olsun canimPatates püresi hemen kesiyor
İkiside olur canımHatunlar benim bebisler ishal oldu şurup yan etkisi...muz mu iyi patates püresi mi ishalde bebek için