2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oglan da oguruyor ama müdahale etmiyorum sonra cevirir gibi agzinda yutuyor eşin hakli bende öyle düşünüyorum canım
Dün oğlumun ağzına bir tane nar verdim patlatmadan takip edip eğlenmek içindi aslında ama oğlum o kadar bizi trollemeye alıştı ki o bizimle kafa buluyor artık. Ağzında nari çevirdi on dişlerine getirmeye çiğnemeye çalıştı beceremeyince de tükürdü ama patlayınca güldü

Ay masallah hayal ettim de cok tatli olmuştur minnak :)

2017 lerin güzel temmuz anneleri bende nasıp olursa temmuz annesi olucam ve sizden fikir almak istedim bebişlere ne alıp ne almamalıyız. Aldığınız kullanamadıgınız neler oldu çok sıcak bir zamanda doğucaklar çünkü fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum

Evet doğru diyorsun ama normal mamasinida icmez oldu. Sanirim bgazdan kaynakli

Acikcasi alip kullanmadigim pek birsey olmadi herseyi dusunup almistim. Sut pompasi sart bi kere sutun hemen gelmesi acisindan. Bol bol çıtçıtlı sifir kol ve kisa kol. Yenidogan almadim. 0-3 ay aldim. Benim kiz zayif olduğu için yenidogan kiyafetlerini 2 aylik olana kadar giydi.. cogu bebis giyemedi ama :) bez stoğu yapmayin. Aniden kilo alabiliyolar. Benim 2 numara elimde kalmisti..

Çok tesekkur ederım yazdım bunu bı kenara

canım hipp in bisküvisinde süt ürünü yok mu? bizim de süt alerjisi var da eğer yoksa bende alayım içeriğine bir bakabilir misin benim için

Kabiz oldugu icin 60 cc anne sutu icine bir tatli kasigi kayisi puresi.Oglen de 3 gun kuraliyla 2,4,6 tatli kasigi patates bir tatli kasigi zeytinyag ile birlikte.Gece uyurken emzik verince bile oguruyor gibi yapiyor ek gida diye.Travma oldu.

canım bence hiç sıkıntı yapma. her çocuk patatesi sevecek diye birşey yok. tadına baksın ilk aşamada, doyması gerekmez. alerjik bir durum oluşup oluşmadığını gözetlersin başka sebzeye geçersin. balkabağı da tatlıdır ama benim oğlan da hiç sevmedi verince öğürüyor. yemeyince bende hemen elma armut rendeledim verdim. bugün de mesela patates havuç kabak karıştıp çorba yaptım irmik de var. tadı nefis ama 1 çay bardağının 1/4 ünü yedi ancak. hemen meme istiyor. daha yeni yeni alışacaklar. bunaltmamak için zorlamamalısın benim fikrim.

Ben bugun kızın saçlarını 3 numaraya vurdum. Bir tatlı oldu masallah:)) ön taraftaki konakları geciremedim bir turlu. Zeytinyağı karbonat yapıyorum ama yok fayda etmiyor sanki. Başka ne yapılabilir?

geriye doğru tarıyorsun değil mi? ben uzun bi süre normal yönde taramıştım da geçmemişti tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…