Oyyy kurban olurum onu verene nede tatli minnak.. Ben erkek diyorum hislerim öyle diyor yani :)Kizlar merhabaDün kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda 9+3 cikmasi gerekirken 10+2 ciktik doktorumuz bi hafta ileriden gideriyor dedi 2 hafta sonra gel cinsiyeti ni soyleyelim dedi tansiyonum ölçtü 14/8 cikti ama heycandan dedi elim ayagim titriyordu çünkü.Ne olur dua edin bana. Bazen cok sakinim hiçbişey olmamis gibiyim herseyi unutuyorum. Bazen herşeyi en bastan yaşıyorum korkularim geri geliyor.Bu da minigimiz
1.benim kızım zayıf bir bebek olduğu için ben 0-18 aldım 9 kilo olmasını beklersem 1 yaşına kadar beklemek lazımdı ama boyu uzadığı için pusette de olmuyordu şimdi çok rahatız çok seviyor.
2.benim kızım da çok seviyor ben bırakıyorum istediği kadar içiyor doktora sormuştum bırak içsin demiştiAl_pi
Tesekkur ederim kizlar ..Su veriyorum canim ek besin aliyolar sonucta ihtiyaclari var içsin o yüzdem hiç degme cocuga:)))
Oto koltugu 9-18yeterli gibi bence
Amin inşallah canım bizlerde heyecanla zamanın geçme sını bekliyoruz :)Bende kisa kol taraftariyim sifir kolda kol atlari hep pismisti. Eldiven ben cok kullabdim gozunu yoluyordu acinca hemen eldivenlerinde yumusak ince ve boy boy olanlari var. Sterilazatör bana gereksiz gibi geliyor hala kaynatirimhic birseyde olmadi ama durumun musaitse tabiki alinabilir.
Ayy o gunlere dondüm bu soruyla :)) 6 ay gecti gitti bile darisi yeni temmuz annelerine olsun..Arzu_Azra
Çok tesekkur ederım buna da dıkkat edıcem :)Arzu_Azra bebeğini sağlıkla kucağını alırsın inşallah..
Ben de yazayım dedim fikirlerimi.
Ben de süt sağma makinesi kesinlikle olmalı diyenlerdenim bana bir arkadaşım demişti ki sütün çok gelir bebek ememez sağman gerekir sütün gelmez yine sağman gerekir gerçekten de öyle oluyor benim sütüm hemen geldi ama bebeğim ememiyordu ve 3.gün mastit olma tehlikesi yaşadım sürekli sağdım.
Ben kısa kollu çıtçıtlı badi tavsiye ederim askılı kolsuz giyince isilik olabiliyor kolaltı.
Müslinin her boyu lazım büyük küçük..
Hastane çıkışı çok kullanamadım ben uzun kollu bir iki tulum kullandım bu önü çapraz gelip bağlanan zıbınlar alt üst takımlar bence kullanışlı değildi.
Kumaş süslü alt değiştirmeler var annem almıştı hiç kullanmadık bence gereksiz.
Ben sterilazatör de çok kullandım kaynatma bana zor geliyor bi de birkaç kez kaynattınim biberon emzik süt sağma makinesinin silikonu falan hemen yıprqndı gibi oldu tabi tamamen benim fikrim..
Eldiven hiç kullanmadım çorap geçirdik eldivenlerin hepsi çok büyük oluyordu..
Bunlar aklıma gelenler canım yine gelen olursa yazarım..
canım benım masallah allah korusun miniği aklıma gelınce dua edıyorum sana ınsallah bu defa saglıkla zamanında kucagına alıcaksın yavrunu rabbim buyuk ona emanet sakin ol sen gecmıs gecmıste kalmıstır aynı olacak dıye bırsey yok hersey allahın ıznıyle hayırlı ve guzel olacakKizlar merhabaDün kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda 9+3 cikmasi gerekirken 10+2 ciktik doktorumuz bi hafta ileriden gideriyor dedi 2 hafta sonra gel cinsiyeti ni soyleyelim dedi tansiyonum ölçtü 14/8 cikti ama heycandan dedi elim ayagim titriyordu çünkü.Ne olur dua edin bana. Bazen cok sakinim hiçbişey olmamis gibiyim herseyi unutuyorum. Bazen herşeyi en bastan yaşıyorum korkularim geri geliyor.Bu da minigimiz
Oto koltugu icin butcemi cok acamiyorum şuan. Haziran borclarimizi hafiflicez insallah 1 yasinda almis oluruz. Şuan puset hâlâ işimize yariyo. 9-18 aliriz bizde muhtemelen.Kizlar iki şey soracagim
1.oto koltugunu 9-18 mi alacaksiniz ?
2.bebeginize su veriyormusunuz ?
Benim.kizim suyu cok seviyor elinden alamiyorum alinca agliyor :) Tam annesi gibi
Ben bu tadımlar konusunda herseyı tattrmadım genel seylerı tattırdım mesela oglen yogurt yedıgı ıcın daha onceden yogurdunu meyveyle karıstırıp verdim sevdi ogleden sonraya ayına gor tadım yaptık bazı gunler 2 gun sureyle tattırdım ya da tadım olmadıgında corba yaptım yarım cay bardagı yedırdım dogrumu yapıyorum ki süreklı tadım yaparsam cocuk ac kalcak mamayı sevmıyor cunku bırakıyor
Arzu_Azra bebeğini sağlıkla kucağını alırsın inşallah..
Ben de yazayım dedim fikirlerimi.
Ben de süt sağma makinesi kesinlikle olmalı diyenlerdenim bana bir arkadaşım demişti ki sütün çok gelir bebek ememez sağman gerekir sütün gelmez yine sağman gerekir gerçekten de öyle oluyor benim sütüm hemen geldi ama bebeğim ememiyordu ve 3.gün mastit olma tehlikesi yaşadım sürekli sağdım.
Ben kısa kollu çıtçıtlı badi tavsiye ederim askılı kolsuz giyince isilik olabiliyor kolaltı.
Müslinin her boyu lazım büyük küçük..
Hastane çıkışı çok kullanamadım ben uzun kollu bir iki tulum kullandım bu önü çapraz gelip bağlanan zıbınlar alt üst takımlar bence kullanışlı değildi.
Kumaş süslü alt değiştirmeler var annem almıştı hiç kullanmadık bence gereksiz.
Ben sterilazatör de çok kullandım kaynatma bana zor geliyor bi de birkaç kez kaynattınim biberon emzik süt sağma makinesinin silikonu falan hemen yıprqndı gibi oldu tabi tamamen benim fikrim..
Eldiven hiç kullanmadım çorap geçirdik eldivenlerin hepsi çok büyük oluyordu..
Bunlar aklıma gelenler canım yine gelen olursa yazarım..
Aklima geldikce yaziyorum kusura bakma. İmkan varsa sterelizör ve buharli pisiricilerdeb alabilirsin. Ek guda zamabi buyuk rahatlikmis ama bende yokÇok tesekkur ederım buna da dıkkat edıcem :)
Galiba bebislerin bunyesiyle alakası var kizlar bizde yapmadi çünküBana da doktor ilk kahwaltısına koyabilirsn demişti ben 6.ayını doldurunca denedim alerji yaptı. Aynen canım blwde 8aydan sonra. Hım ozaman muzdan olmayabilir kuzum
İnternetten arastırırım :) bende not defterime kaydedıyorum yavaş yavaş :) aklınıza ne zaman gelirse yazın :)Aklima geldikce yaziyorum kusura bakma. İmkan varsa sterelizör ve buharli pisiricilerdeb alabilirsin. Ek guda zamabi buyuk rahatlikmis ama bende yok
Allah tamamina erdirsin canimİnternetten arastırırım :) bende not defterime kaydedıyorum yavaş yavaş :) aklınıza ne zaman gelirse yazın :)
180 günü dolmadan hiç birsey verme minik bir tavsiye..Kızlar 24 temmuzda doğdu.yakında 6 aylık olacağız.sizler şunu yediriyorum bunu yediriyorum dedikçe acaba bende bir sıkıntı mı var demeye başladım.benimkiyle aynı ayda olup da hala birşey yedirmeyen var mı?yoksa hemen başlamalı mıyım anlamadım bu işten
Doğru söylüyorsun canım tamamdırBizim de hep sinirda gitti kilomuz 300 gram filan aldi zaten mama veriyordum ek gidaya erken baslamaya gerek duymadim.
O korku hepimizde oldu mama meme devam ettim kizim hic emme taraflari degildi hala da oyle bir sekilde kandirip veriyorum geceleri ozellikle meme istiyor.
pismanlik duymayin gecti gitti.. Simdiye bakin siz
blw ye baslamadim blw klasik karisimi veriyorum 180 gunu doldurdugunda baslayabilirsin biz 23 haziran dogumluyuz.
Blw den korkuyorum ama arada deniyorum .
Dedigimiz sayfada burdan soylersem ban yiyebilme ihtimalim var msj atarim
Mesajını bekliyorum canım özelden180 günü dolmadan hiç birsey verme minik bir tavsiye..
Herkeste aynı değil ama alpinin dediği gibi markaları araştırmalı bence ihtiyaç duyulduğunda alınmalı. BEN bile aldım 2 aylıkken sütüm akmaya başlamıştı akacağına depolayayım diye. Bir dönemde az kilo aldığı için sütüm ne kadar geliyo diye deneme amaçlı kullanmıştıBenim sutun cok gec geldi. Bence en gerekli seylerden. Sut erken gelip bebek emerse zaten sikinti olmuyor. AmaAl_pi ninde dedigi gibi benim kizi duzgun emziremedim. O yuzden sutum gelmeye basladiktan sonra bile sagim cok fazla yaptim
Kizlar merhabaDün kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda 9+3 cikmasi gerekirken 10+2 ciktik doktorumuz bi hafta ileriden gideriyor dedi 2 hafta sonra gel cinsiyeti ni soyleyelim dedi tansiyonum ölçtü 14/8 cikti ama heycandan dedi elim ayagim titriyordu çünkü.Ne olur dua edin bana. Bazen cok sakinim hiçbişey olmamis gibiyim herseyi unutuyorum. Bazen herşeyi en bastan yaşıyorum korkularim geri geliyor.Bu da minigimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?