Sagol canim insallah 10.5-13.5 referans aralıgı bizim 10 çıktı inşallah kabız yapmaz suan kullanmamız gerek çünkü 5damla veriyodum günlük ama cogu zaman unutuyodum falan benim hatam galiba birazda 1tatlı kasıgını doldurmuyo canım söyleyince fazla gibi oluyo amaÇok geçmiş olsun canım inşallah acil şifa bulur. Kan için minimum değer kaç gösteriyor sonuç kağıdında. 15-20 damla kan ilacı çok fazla geldi bana kabızlık sorunu çekmeyin sonra
Aynen senin gibiyim canım ben de kendim götürdüm aşıyı hep. Ilk on gün dışında hiç korkmadim hep kendim yıkadım ağlarken sabrettim kendim kestim tırnağını annem bile cesaret edemezkenBugün 6.ay aşımızı olduk. 6.100gr olmuşuz. Az mi dedim. Hareketli bebek normal dedi. Emsin ek gıdayı artırabilirsin dedi. Bir bebek yemeği sitesi önerdi. Ayy yavrum ağlarken yaş geldi gözünden. Gözyaşları oluşmuş demek ki dedim hoşuma gitti:)) Çocuğunun ağlaması hoşuna giden tek insanım herhalde:)) Aman tek bu sebepten ağlasun . Herkes aşıya annesi kv ile geliyor cok ozeniyorum. Millet ayy dayanamiyorum diyor birakiyor cocugu anasina. Hic yasamadim oyle bir sey. Yanimda olsalar da kendim dururdum zaten. En bastan beri cocugumu asiya kendim getiriyorum( 2kere eşimle getirdik) bacaciklarindan kendim tutuyorum. Aşı olurken biraz aciyip gececek annem diyip gulumsuyorum opucukler yapiyorum. Bazen insan dayanabilecegi birini istiyor yaninda. Ama en azindan karisan virvir eden yok! Yasadigin şehirde yalnız olmak da güzel!!! Bugün çok duygusalim( ayy ağlayasım geldi.
Canım benim çok mutlu oldumKizlar merhabaDün kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda 9+3 cikmasi gerekirken 10+2 ciktik doktorumuz bi hafta ileriden gideriyor dedi 2 hafta sonra gel cinsiyeti ni soyleyelim dedi tansiyonum ölçtü 14/8 cikti ama heycandan dedi elim ayagim titriyordu çünkü.Ne olur dua edin bana. Bazen cok sakinim hiçbişey olmamis gibiyim herseyi unutuyorum. Bazen herşeyi en bastan yaşıyorum korkularim geri geliyor.Bu da minigimiz
Canım uygulamanın adını tam yazabilir misin rica etsem ben bulamadımOyle mi :) harika haftalar uygulamasina gore 25 araliktan 25 ocaga kadar karanlik gorunuyor, 20 ocakta tavan yapiyor, simsekli gorunuyor o gun hayirlisi bakalim :)
Disiniz cikti mi sizin? Bizim alttan iki dis cikti onun huzursuzlugu da var sanirim bu aralar hep huysuz.
Ay canim ya içim çiz etti şimdi benim kedim de ölmeseydi oğlumla böyle olurdu hayalimdi hepÖrdek dediğim zaten oğlumun kendisi :) muhabbet kuşunun uçma sesinden çok tedirgin oluyor. Köpeğim ise fotoda göründüğü kadar dost canlısı sayılmaz özellikle yabancılara ama bebeğimi koruyor kolluyor. İlk aylarda sadece uzaktan merak ediyordu bebeği. Şimdi baya ablalık yapıyor zilli :))
Canım evet iki çocuk birden daha zor olur ama ikiz olanlar da var aramızda yani yalnız hissetme kendini. Cevap olayına gelince bence alınma kimseye herkes bildiği tüm konuda yardımcı olmaya çalışıyor bence eğer cevap alamazsan kimse bilmediği içindir gibi geliyor banaKızlar içimi dökmek istedim genelde sorularıma cvp alamıyorum ama yinede size yazmak istedim. Cok bunaldım oğlumun uyumaması üstüne kızımında uykusuzluğu hangisine yetişeceğimi şaşırdım. Eşimle ayrı yatmak zorunda kalmamızı bile dert ediyorum kendime .. eşim sağolsun yardım ediyor herşeye ama oda bunaldı onunda sosyal hayatı kalmadı iki cocukla uğraşmaktan. O böyle olunca onuda dert ediyorum.. cok şükür rabbime sağlıklılar ama bu uykusuzluk mahvetti bizi bir yıldan fazladır şöyle iki saat uyanmadan yattığımı hatırlamıyorum. Ailem başka şehirde yanlızım bi yere gideceksek biri olmadan olmuyor sürekli eşimle gitmek hem beni hem eşimi sıkıyır . Evlenmeden önce çok renkli bi hayatım vardı şimdi bakıyorım hep evdeyim herşey cocuklar olmuş .iki tane olunca yetişemiyorum tüm gün koşturmakla geçiyor. oğlum kızım yattıktan sonra bende yatıyorum çünkü nasıl olsa oğlum ağlamaları başlıyacak.. geçen oğlumla dışarı cıktık kızı babasıyla bıraktım emdiği için herşeyi aceleyle yaptım. Geldim kzım tüm gün ağladı onu bırakacağımımı sandı bilmiyorum. Sinirlerim iyice yıprandı. Kusura bakmayın sizide sıktıysam
Ben de oyun matına koyuyorum o kdar oyuncak icinde mezurayla oynuyor, ipler kablolar ilgisini cekiyor dönerek tv ünitesini karıstırıyor, anakucagonı inceliyor, çekistiriyor :)Çok zor oluyor oyalaması birde sürekli farklı oyunlar istiyorlar anne olarak yeterli olmaya çalışma duygusu agır basıyor. Bazen dışarıya bakıyoruz , kitap okuyorum dokunmasına izin veriyorum ,plastik bardaklar almıştım tabi kaliteli onlardan kule yapıyorum yada içine tesbih tarzı şeyşler koyuyorum ses çıkarıyor emeklediği iiçin çok sıkılmamaya başladı çünkü heryeri kurcalıyor :)
Canım emekliyor derken kendi etrafında dönmesini mi diyorsun kollarıyla baya dönerek biryerlere gidiyorlsr cünkü yoksa baya ayaklarıyla heryere ilerlemesi mi? Ayak hareketleriyle yani5.5 aylıkken sürünmeye 6.5 aylıkken emeklemeye başladı maşallah
Canım seni tek cocugum olmasına ragmen o kadar iyi anlıyorumki inan bunu sadece sen yasamıyorsun cocugu olan herkes özellikle ilk yıllar bu sorunları yasıyor.ben de bir tek kendim yaşıyorum sanardım baya depresyona girmistim, eşimle eskisi gibi olmamak vakit gecirememk kendime zaman ayıramamk vsvs ama anne olmanın zorluguda burdan geliyormuş sabredicez yapacak birşey yok inan bugünler gecicek ve dünyanın en güzel meyvesinin tadını doya doya yasamadıgımıza üzülcez, hepimiz uykusuzuz ki sen de iki tane varmıs Allah yardımcın olsun ama gönlünü ferah tut hepsi gececekKızlar içimi dökmek istedim genelde sorularıma cvp alamıyorum ama yinede size yazmak istedim. Cok bunaldım oğlumun uyumaması üstüne kızımında uykusuzluğu hangisine yetişeceğimi şaşırdım. Eşimle ayrı yatmak zorunda kalmamızı bile dert ediyorum kendime .. eşim sağolsun yardım ediyor herşeye ama oda bunaldı onunda sosyal hayatı kalmadı iki cocukla uğraşmaktan. O böyle olunca onuda dert ediyorum.. cok şükür rabbime sağlıklılar ama bu uykusuzluk mahvetti bizi bir yıldan fazladır şöyle iki saat uyanmadan yattığımı hatırlamıyorum. Ailem başka şehirde yanlızım bi yere gideceksek biri olmadan olmuyor sürekli eşimle gitmek hem beni hem eşimi sıkıyır . Evlenmeden önce çok renkli bi hayatım vardı şimdi bakıyorım hep evdeyim herşey cocuklar olmuş .iki tane olunca yetişemiyorum tüm gün koşturmakla geçiyor. oğlum kızım yattıktan sonra bende yatıyorum çünkü nasıl olsa oğlum ağlamaları başlıyacak.. geçen oğlumla dışarı cıktık kızı babasıyla bıraktım emdiği için herşeyi aceleyle yaptım. Geldim kzım tüm gün ağladı onu bırakacağımımı sandı bilmiyorum. Sinirlerim iyice yıprandı. Kusura bakmayın sizide sıktıysam
Bazen yazmak istiyorum kizim agliyor tek elle yazamiyorum alintiliyorum öylece kaliyor bazen sonra yazayik diyorum sayfalar geciyor bir fikrim olmasa dahil bence söyle yap diyorum cogu zaman elimden geldigince yazmak yardimci olmak istiyorum herkese..Kızlar içimi dökmek istedim genelde sorularıma cvp alamıyorum ama yinede size yazmak istedim. Cok bunaldım oğlumun uyumaması üstüne kızımında uykusuzluğu hangisine yetişeceğimi şaşırdım. Eşimle ayrı yatmak zorunda kalmamızı bile dert ediyorum kendime .. eşim sağolsun yardım ediyor herşeye ama oda bunaldı onunda sosyal hayatı kalmadı iki cocukla uğraşmaktan. O böyle olunca onuda dert ediyorum.. cok şükür rabbime sağlıklılar ama bu uykusuzluk mahvetti bizi bir yıldan fazladır şöyle iki saat uyanmadan yattığımı hatırlamıyorum. Ailem başka şehirde yanlızım bi yere gideceksek biri olmadan olmuyor sürekli eşimle gitmek hem beni hem eşimi sıkıyır . Evlenmeden önce çok renkli bi hayatım vardı şimdi bakıyorım hep evdeyim herşey cocuklar olmuş .iki tane olunca yetişemiyorum tüm gün koşturmakla geçiyor. oğlum kızım yattıktan sonra bende yatıyorum çünkü nasıl olsa oğlum ağlamaları başlıyacak.. geçen oğlumla dışarı cıktık kızı babasıyla bıraktım emdiği için herşeyi aceleyle yaptım. Geldim kzım tüm gün ağladı onu bırakacağımımı sandı bilmiyorum. Sinirlerim iyice yıprandı. Kusura bakmayın sizide sıktıysam
Haklısınız uykusuzluk insanı çok yıpratıyor. Mutlaka araştırmışsınızdır ama uyku danışmanlarından destek alsanız, benim takip ettiğim bir kişi var, yorumları okuyorum bazen çok memnun danışanlar. Denediniz mi daha önce?Kızlar içimi dökmek istedim genelde sorularıma cvp alamıyorum ama yinede size yazmak istedim. Cok bunaldım oğlumun uyumaması üstüne kızımında uykusuzluğu hangisine yetişeceğimi şaşırdım. Eşimle ayrı yatmak zorunda kalmamızı bile dert ediyorum kendime .. eşim sağolsun yardım ediyor herşeye ama oda bunaldı onunda sosyal hayatı kalmadı iki cocukla uğraşmaktan. O böyle olunca onuda dert ediyorum.. cok şükür rabbime sağlıklılar ama bu uykusuzluk mahvetti bizi bir yıldan fazladır şöyle iki saat uyanmadan yattığımı hatırlamıyorum. Ailem başka şehirde yanlızım bi yere gideceksek biri olmadan olmuyor sürekli eşimle gitmek hem beni hem eşimi sıkıyır . Evlenmeden önce çok renkli bi hayatım vardı şimdi bakıyorım hep evdeyim herşey cocuklar olmuş .iki tane olunca yetişemiyorum tüm gün koşturmakla geçiyor. oğlum kızım yattıktan sonra bende yatıyorum çünkü nasıl olsa oğlum ağlamaları başlıyacak.. geçen oğlumla dışarı cıktık kızı babasıyla bıraktım emdiği için herşeyi aceleyle yaptım. Geldim kzım tüm gün ağladı onu bırakacağımımı sandı bilmiyorum. Sinirlerim iyice yıprandı. Kusura bakmayın sizide sıktıysam
Wonder weeks adi canim ucretli bi uygulama 5 tlydi sanirim.Canım uygulamanın adını tam yazabilir misin rica etsem ben bulamadım
Ayak hareketi ile bildiğimiz emekleme cnm kendi etrafında 4 aydan beri dönüyor. Birax erken başladı bnm oğlan doğdugundan beri çok hareketliCanım emekliyor derken kendi etrafında dönmesini mi diyorsun kollarıyla baya dönerek biryerlere gidiyorlsr cünkü yoksa baya ayaklarıyla heryere ilerlemesi mi? Ayak hareketleriyle yani
Bakayım hemenWonder weeks adi canim ucretli bi uygulama 5 tlydi sanirim.
Biraz sabret canım boşuna mı cenneti ayagımizin altina sermişler ..Cok sağolun kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca duygulandım cok dolmuşum..
aslında oğluma zor kavuştuk geç oldu 4yıl bekletti bizi..doğunca sanki hayal dünyasındaydım saatlerce izlerdim. İkinci plansız hemen oldu bu sarstı beni sanırım. Üstesinden gelirim dedim ama uykusuzluk mahvediyor beni çünkü oğlumda gram uyku yok boş ağlamaları canımızı sıkıyor ve bu sabaha kadar böyle devam ediyor ne zaman düzelecek diyorum. Eşime bırakıyorum bi kuaför olsun bi ihtiyaç olsun çıkıyorum.. sanırım muhabbeti rahatça gezip tozmayı sıkıldığımda bi arkadaşımın kapısını çalıp gitmeyi özlemişim.. gündüz sürekli oyun halindeyim tv cok nadir açıyorum oğlum için... şöyle arada birileri el atsa diyorum bi nefes alsam ..
En zor kısmı ayrılıkAy canim ya içim çiz etti şimdi benim kedim de ölmeseydi oğlumla böyle olurdu hayalimdi hep
Beş gün hastaneye götürdüm ellerimle oğlumdu resmen kimsem yokken kimsem olmuştu benim. Sırf acısına dayanamadığım için yeniden sahiplenmeye korkuyorum artıkEn zor kısmı ayrılık( Belki ilerde yine sahiplenirsiniz.
Erkekleri dahil etme konusuna katılıyorum. Annelik içgüdüsel, ilk bebek bile olsa biz çoğu şeyi hissederek yapıyoruz. Babalık öğrenilen birşey. Bence yapabilecekleri herşeyde işin içine dahil etmek , öğretmek gerek.Eşim hala ayrı yatmak istiyor zorla odaya getiriyorum artık adamii:)) baya baya alıştı yalnız takilmaya( hött noluyor diyorum hemen:)) bir de diziye basladik orda kanepe yatinca aldatma mi var acabayi islediler. Hayirdir diyorum:))) arkadslarin dedigi gb yarim saat de olsa esin ilgilensin. Ben eşime bırakıp bir yere gidemiyorum ama evde yarim saat ilgilen uzanıp telefonda oyun oynayayım ya da face takılayım diyorum. O kucağında gezdirirken ayrı odada telefonla oynuyorum arkadaslari arayıp konuşuyorum o kadar iyi geliyor ki o bile. Benim de kimsem yok yaşadığım şehirde ama bakıcı ailemizden biri oldu. Kursa başladım. Akşam bile kalıyor orda. Çok alıştı. Gündüz emmek dışında beni aramıyor kuzucuk:)) eşimle zeka oyunları kurşundayız bir haftadır. O ikimize de değişiklik oluyor. Erkekleri olaya dahil edin. Yoksa kaçmaya yer arıyorlar sonra ilgilenmiyorsun diyorlar. Ben ilgilenmiyorsak sen bizimle ilgilen diyorum bende:))
Ay seni okuyunca heyecanlandım canım cünkü bizimkide cok hareketli maşallah hepsine Rabbim nazarlardan korusun onları, bende ayagına destek verince itiyor kendini, bir de done döne gitmedigi yer yok kollarıyla döndürüyor kendini ssnırım bazen itiyorda oyun matından odanın ortasına geliyor ams ayagıyla sürünerek görmedim hic, bizimki bugün tam 6 aylık belki sneinkine yetisir.benım bildigim 9-10 aydan sonra oluyor emekleme demekki olabiliyoröuş masallahAyak hareketi ile bildiğimiz emekleme cnm kendi etrafında 4 aydan beri dönüyor. Birax erken başladı bnm oğlan doğdugundan beri çok hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?