2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

9-10 da yuruyen var :) 5bucukta basliyorlar emeklemeye ne kadar yere koyarsan o kadar hareketleri gelisiyor aslinda kucakta kanepe yatakta olduklari gibi kaliyorlar. Ben ayakta destekliyorum adimlarini öyle guzel atiyor ki koltuga tutunup duruyor tek basina desteksiz uzun sure oturabiliyor.
Iki eline oyuncak alip tekini atip diger eline alabiliyor.
çok guzel agzima gozume tekmeler yumruklar atiyor :) sabah yanimdaysa uyaninca sacimi cekiyor yada elini sallayip beni dövuyor :)

Masallah o zaman o yürüyenlere bende erken yürümüsüm pek emeklemeden :) 5 bucukta emekleyen hic duymadım, etrafında dönerler o zamanlar, ayaklarıyla pıtır pıtır yürüyerek yapılan tüm odaları gezebilecek emeklemedn bahsediyorum

+1 Eşime bazen derim ki eline bir çicek alip gelsen derki söyle alayım :)) Yahu söyleyince olmaz al gel aman aklima omu geliyor der :))
O yuzden erkeklerden isteyin hicte cekinmeyin istemekten. Biz hic bir gün ayri uyumadik kusura bakmasin öyle bir hakki yok Ben gunduz yalniz basima bakiyorum ve gun boyu yorgunluktan uykusuzluktan helak oluyorum o ne yapiyor uykusu alip ise gidiyor yok öyle :) anca uykusuz kanca uykusuz

Var var 8 aylikkende yürüyen var :)) Vakitlice yapsinlar herseylerini öylr level atlamasinlar :)

Senin iki bebekle bunalman çok normal Canım. Haftada bir gece cumartesi falan sen ayrı uyusan. 1 gece bile seni daha enerjik yapar. Eski hayata duyduğun özlem ise bir süre daha devam eder, hepimiz geniş davranmayı, bol gezmeyi, eğlenmeyi çok özledik. Yalnız değilsin. Eşmle yapabildiğim tek aktivite evin eksiklerini belirleyip hızlandırılmış alışveriş. Arada bir de film izlemek. Hep böyle yoğun gitmeyecek tabi ki durum, Bebekler büyüdükçe kendimize zaman açılacak.

Maşallah cnm amin amin evet biraz erken e emekledi doktorumuzda şaşırdı bildiğin emeklior bizde şaşırdık çekmeceleri filan açıyor çok tatlı oluyor maşallah 1 ay erken doğmuştu aceleci oğlan diyor doktorumuz

Masallah cocuklarımızın hepsini Rabbim her türlü kazadan, beladan, hastalıktan, kem gözlerden korusun inşallah.
Bir de birkac gündür bizimki dis kasıma kelebegiyle olsun, iplerle olsun konusuyor gibi sesler cıkarıyor cok heyecanlanıyorum:)
Yine birkac gündür elleriyle ayaklarını aynı anda havay kaldırıyor,yüzer gibi yapıyor cok komik gözüküyor hahahaha

Eşim oğlumun odasında kalıyor ben kızımla kalıyorum.. bunu eşim istedi tüm gün cocuklarla cok yorulursun üstüne uykusuzluk dayanamazsın ki haklı ama işte budefa eşim uykusuz bi şekilde işe gidiyor koştur koştur eve geliyor ikimizde çok yıpranıyoruz.. geçicidir biliyorum yanlız olmadığımıda biliyorum ( şükür sağlıklılar) ama cok dolmuştum rahatlamak istedim

Cok sağolun kızlar iyiki varsınız

Bu arada idrar tahlili ve kültürü yaptırmıştık iltihap varmış.7tane iğne verdi doktorumuz her gün vurulacağız.bu ara suyu biraz fazla ver içine de bir kaç damla limon damlat,bol idrarını yapsın dedi inşallah bir an önce geçer çok ağladı yawrum vurulurken,huysuzluk da var.alerji testi sonraya kalacak galiba

Hepimiz hemen hemen benzer seyler yasiyoruz hamilelikten itibaren iyi ki bu sayfaya gelmisim diyorum... kizlar oglumu cok bekledim ben 5 sene mucize bir bebek olmama ihtimali cok yuksekti ama Rabbim nasip etti ol deyince oldu buna ragmen cok bunaldigim adapte olamadigim eski hayatimi ozledigim zamanlar o kadar cok oldu ki hala da oluyo ama eskisi kadar degil zamanla alisiyo sanirim insan bakmasi daha kolay oldugundan degil ama durumu kabulleniyosun ben boyle zamanlarda diyorum ki uzun donem askerlik gibi dusun 2 sene sonra Allah izin verirse konusacak derdini anlatacak sana arkadas olacak bir gulusune degmez mi bu dunya deger her seyiyle yalniz degiliz herkes uc asagi bes yukari ayni slklntlLaril yasiyo canlari saglikli mutlu olsunlar bu da anneligin sanindanmis demek ki..

Allah sağlıkla kavuştursun canım benim

Gecmis olsun canim .. topikte sayili kisiler arasindasin hastaneyi su yolu yapan yazik kuzuya kiyamam ya nerden gelir şu alerjiler iltihaplar minicik bedenine..
M mer_4260 oda hep hastanelerdeydi merak ettim uzun zamandir yok.

Bazen sesimi yükseltip inciii diyorum sonra Allahim affet diyorum.. Nasıl üzülüyorum sesimi yükselttim diye bizimde 4sene sonra hemde iki kaybin üstüne geldi çok diledim çok istedim o yüzden hiç birseye sikayet etmiyorum şükrediyorum..
Özledigim o kadar sey var ki ama havalar ısinsın hepsini kızimla yapacagim nasilsa

Canım Allah yardimcimiz olsun uyku olayı zor biz 1 tane nin yorgunluguna yeri geliyor dayanamiyoruz. Kac yasinda peki oglus ?

Hasta bebisler var cok gecmis olsun Şifa diliyorum bizde dun atesten dokt gittik 8 saatte bi calpol aliyoruz diş çıkariyor minigim sanirim ondan insallah hastalıktan degildir

Arkadaşlar halı örtüsü kullanan varmı hiç aranızda lastikli olanlardan , alacağım güvenemiyorum bildiğini memnun kaldığınız biryer varsa rica etsem mesaj atabilir misiniz

Gecmis olsun canim .. topikte sayili kisiler arasindasin hastaneyi su yolu yapan yazik kuzuya kiyamam ya nerden gelir şu alerjiler iltihaplar minicik bedenine..
M mer_4260 oda hep hastanelerdeydi merak ettim uzun zamandir yok.

Sağol canım,sorma walla yaa rahatlasa keşke buna da razıyım..anası alerjik :)

Evet hakikaten bayadır yok inşallah kötü bir şey yoktur

Canım yazamadım. Melisa hastalandı gece acildeydik. Nefes alamıyo burnu akıyo hırıltı öksürük ne ararsan var. Önceki gece sabaha kadar ağlamıştı boğazı ağrıyodu sanırım ardından hastalık başladı siz nasıl oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…