Canım seni tek çocukla bile myle iyi anlıyorum. Kızım melisa doğduğundan beri uykuyu hiç sewmeyen bir bebek. Son 2 haftadır uyku namına bir şey yok ve öyle hareketli bir bebek ki gündüz canım çıkıyor. En kötüsü de ne biliyo musun sen yanımda kimse yok demişsinya ben ailem kardeşlerimle aynı apartmanda oturduğum halde ilk 4-5 ay kimse yoktu yanımda. Lohusalığı dibine kadsr yaşadım sinir krizlerinden tut aklına ne gelirse. Sonunda terapiye başladım. İşe yarıyor mu dersen bazen evet bazen hayır. Bakıcı tut hergğn 1 saat yalnız dışarı çık ve melisayı özle diyor. Ama güvenemiyorum kızımı birine emanet etmeyi düşünemiyorum ama heleki ek gıdadan sonra öyle tahammülsüz oldumki. Hiçbişeye yetişememek tuvalette bile rahat edememek inan çok iyi anlıyorum seni ki senin x2 şeklinde. Eşim konusuna gelince çok yardımcı Allah raxı olsun ama bende gece melisa ilk uyandığında salona gönderiyorum uykusunu alabilsin diye. Melisanın çok kuduruk olduğu gecelerdeyse ikimizde ayaktayız mesela dün gece. Bu arada hamilelik öncesi inanılmaz aktif bir iş hayatım ve dolu dolu geçen sosyal hayatım vardı. Her hfta 2-3 kez kuaförde olurdum alışveriş desen en büyk hobimdi. Doğumdan beri üzerime tek bişey almadım kuaföre mi evet ağda için zoraki ayda bir gidiyorum :))) Evet hepimiz çok bekledik yawrularımızı ama dinlemezse ve uyuyamazsa hangi insan tahammülsüz olmaz öyle düşünüyorum. Rabbim büyük elbet bi yerde düzelecek. O yüzden diyorumki yalnız değilsin.Oğlum 22 aylık kızım 6 aylık
Canım seni tek çocukla bile myle iyi anlıyorum. Kızım melisa doğduğundan beri uykuyu hiç sewmeyen bir bebek. Son 2 haftadır uyku namına bir şey yok ve öyle hareketli bir bebek ki gündüz canım çıkıyor. En kötüsü de ne biliyo musun sen yanımda kimse yok demişsinya ben ailem kardeşlerimle aynı apartmanda oturduğum halde ilk 4-5 ay kimse yoktu yanımda. Lohusalığı dibine kadsr yaşadım sinir krizlerinden tut aklına ne gelirse. Sonunda terapiye başladım. İşe yarıyor mu dersen bazen evet bazen hayır. Bakıcı tut hergğn 1 saat yalnız dışarı çık ve melisayı özle diyor. Ama güvenemiyorum kızımı birine emanet etmeyi düşünemiyorum ama heleki ek gıdadan sonra öyle tahammülsüz oldumki. Hiçbişeye yetişememek tuvalette bile rahat edememek inan çok iyi anlıyorum seni ki senin x2 şeklinde. Eşim konusuna gelince çok yardımcı Allah raxı olsun ama bende gece melisa ilk uyandığında salona gönderiyorum uykusunu alabilsin diye. Melisanın çok kuduruk olduğu gecelerdeyse ikimizde ayaktayız mesela dün gece. Bu arada hamilelik öncesi inanılmaz aktif bir iş hayatım ve dolu dolu geçen sosyal hayatım vardı. Her hfta 2-3 kez kuaförde olurdum alışveriş desen en büyk hobimdi. Doğumdan beri üzerime tek bişey almadım kuaföre mi evet ağda için zoraki ayda bir gidiyorum :))) Evet hepimiz çok bekledik yawrularımızı ama dinlemezse ve uyuyamazsa hangi insan tahammülsüz olmaz öyle düşünüyorum. Rabbim büyük elbet bi yerde düzelecek. O yüzden diyorumki yalnız değilsin.
Kıyamam kuzuma çoook geçmiş olsun.biz yeniden hapsırıyoruz öksürüyoruz burnumuz akıyo canım araba annemde suan götüremicem pazartesiyi beklemem lazım sehir dışındalar havaya basladım yenidenCanım yazamadım. Melisa hastalandı gece acildeydik. Nefes alamıyo burnu akıyo hırıltı öksürük ne ararsan var. Önceki gece sabaha kadar ağlamıştı boğazı ağrıyodu sanırım ardından hastalık başladı siz nasıl oldunuz
Canım cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar versinBu arada idrar tahlili ve kültürü yaptırmıştık iltihap varmış.7tane iğne verdi doktorumuz her gün vurulacağız.bu ara suyu biraz fazla ver içine de bir kaç damla limon damlat,bol idrarını yapsın dedi inşallah bir an önce geçerçok ağladı yawrum vurulurken,huysuzluk da var.alerji testi sonraya kalacak galiba
Canım bizimde o dönemde aglamalarımız oluyodu gece gram uyumuyodu simdi 5yasında kızım bi kac aya sende rahatlarsın bu günler geciyo hatırlamıyosun bile bizi de kızımın kıskanclıgı sebepsiz aglamaları cok üzüyo gün içinde yapıyo tabi bi pedagogdan destek almayı düşünüyorum bende sizinde kıskanclık olabilir mi acaba bebekten sonra mı böyle oldunuzCok sağolun kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca duygulandım cok dolmuşum..
aslında oğluma zor kavuştuk geç oldu 4yıl bekletti bizi..doğunca sanki hayal dünyasındaydım saatlerce izlerdim. İkinci plansız hemen oldu bu sarstı beni sanırım. Üstesinden gelirim dedim ama uykusuzluk mahvediyor beni çünkü oğlumda gram uyku yok boş ağlamaları canımızı sıkıyor ve bu sabaha kadar böyle devam ediyor ne zaman düzelecek diyorum. Eşime bırakıyorum bi kuaför olsun bi ihtiyaç olsun çıkıyorum.. sanırım muhabbeti rahatça gezip tozmayı sıkıldığımda bi arkadaşımın kapısını çalıp gitmeyi özlemişim.. gündüz sürekli oyun halindeyim tv cok nadir açıyorum oğlum için... şöyle arada birileri el atsa diyorum bi nefes alsam ..
Benimde bugun olmam lazım ilk kez gecen ay oldum ama bi süre düzensiz gidebiliyor canım yinede süpheleniyosan bi test yap derimArkadaşlar, Doğumdan tam 5 ay sonra adet gördüm eskisi gibi 7 gündü. Takvimi 28 güne ayarladım ama üzerinden 5 gün gecikti hala adet olmadım. Adet olanlar döngünüz kaç gün sürdü? Acaba düzensiz mi devam edecek bi süre yoksa hamilemiyim
Ah ya bi iyileşemedi senin kuzu. Grip gibi değil ama nezle olmuş dedi burnu akıyo ilkkez kuzumun boğazından bi hırıltı geliyo içim gidiyoKıyamam kuzuma çoook geçmiş olsun.biz yeniden hapsırıyoruz öksürüyoruz burnumuz akıyo canım araba annemde suan götüremicem pazartesiyi beklemem lazım sehir dışındalar havaya basladım yeniden
Size ne dedi doktor
İnşallah cabucak atlatırlar canım ya bizim net 1ayı geçti dr diyo gecmiyo sürekli yeniliyo diyeAh ya bi iyileşemedi senin kuzu. Grip gibi değil ama nezle olmuş dedi burnu akıyo ilkkez kuzumun boğazından bi hırıltı geliyo içim gidiyoçok saol bu arada teyzesi
İnşallah tüm bebişler iyi olsunya. Çok üzülüyorum ben onun her burnu aktığında. Hastalığına rağmen bide öyle keyifliki gülücükler saçıyodu az önce banaİnşallah cabucak atlatırlar canım ya bizim net 1ayı geçti dr diyo gecmiyo sürekli yeniliyo diye
saol canım merak ettiğin için
saol canım merak ettiğin için
Doğru tahmin canım hastaneler ikinci yuva bizim :) dun de kontrol vardı maalesef bizim alerji meselesi çok sıkıntı oldu bi alerji bölümü bi gastro gidip geliyoruz bizim alerjimiz deride döküntü egzama şeklinde değil direk kanlı ishal kafayı yedim aylrca her bezi açtığımda ağlama krizine giriyodum daha bir hafta oldu kan lekesi görmeyeli. Çok berbat birsey alerji test negatif olsa bile alerjen olabiliyor psikopata baglamisrim bugün ne yedim ne dokundu acaba ne ne ne... inanılmaz agresif ve sinirli oldum çocuğunun gözünün önünde sıkıntı çekmesi berbat birsey Allah beterinden korusun. Dün en son deri testi yapıldi 1 aydan fazladır sut ve süt ürünleri yemiyodum zaten 10 gün önce yumurta eklendi devamında kuru yemiş fındık fıstık ceviz yün tüy ne varsa. Bizim bağırsak iltihabı olduğu için sürekli Dr kontrolündeyiz. Kızım da uyku namına birsey yok ne gündüz ne gece sabah 4 5 e kadar uyanık en erken 12 1 normal zamanda. İş güç yapmak evde hak gêtire. YapmayacaM dediğim ne varsa yapıyoruz kızım uyusun diye son moda eşimle elde sallama onda bile uyumuyor çoğunlukla ya da arabaya binip geziyoruz uyumasa bile uyku konumuna geliyor. Gece de maşallah on bin kez emme olayı yine de bu günümüze hamd olsun babası kucağında iken bile beni görünce cirpindigini görmek yeter. Ek gıdaya geçtik güya ama ben ağzına birsey vermeye korkuyorum leke görecem diye o da elimizde ne görse saldırıyor ve diyet ürünleri olunca vermiyoruz eline bile bu kez nasıl ağlıyor içli içli tabi biz kahroluyoruz ama olsun geçecek inşallah. Girip bakıyorum arada napiuosuniz neler yediriyisunuz diye yazmadan çıkıyorum genelde bizde durumlar böyle canım
Saol canım Allah hiç bir çocuğa hastalık vermesin bebisler hasta olmasınAlerjenlik çok zor ya. Allah kolayliklar versin canim
Evet ya bizde soguk alginligina yakalandik bakalim ne zaman geçcekSaol canım Allah hiç bir çocuğa hastalık vermesin bebisler hasta olmasın
Tez zamanda geçer inşallah hastalık çabuk geçsin istiyosan bol bol yıka bana dr muz öyle demişti tıkanıklığı da çabuk geçer demişti. Evin musait se yıka güzelce kurut çabucak atlatir inşallahEvet ya bizde soguk alginligina yakalandik bakalim ne zaman geçcek
Allah bagislasin ikiside kucuk tabiOğlum 22 aylık kızım 6 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?