:))) gecer inşallah.Teşekkür ederim çok sagollEvet disten yoksa herseye agzini acan kuzu gitti seda gibi dudak buzuyor :) bakalim hayirlisi.. senin kuzunada acil sifalar diliyorum
2 disimiz cikti salyasi akiyordu dedigin gibi isirma kasima halinde idi surekli aslinda 2 si rahat cikmis diyorum cunku simdi kabarik dis eti var 3 gundur atesi cikiyor kuzumun ek gida reddi basladi agzini acmiyor sadece emmek istiyor sebepsiz agliyor agrisi var sanirim bizde calpol kullandik bu 3 gun
Saol tatlım amin inşallahY YelluAmine Busra M mer_4260 çok gecmiş olsun kuzucuklariniza.. Rabbim sifa versin..
Alerji cok zor alerjisi olan kuzulara rabbim yardim etsin cocuk icinde zor insallah bebeklikte kalir buyudukce alerjileri kaybolur.
Allah razı olsun canım bu günümüze hamd olsun ya kilo almıyor olsaydı gelişim sıkıntısı olsaydı o zaman daha çok üzülürdum şükür boyu kilosu ortalama üstünde teselli ediyor dr muz da bü yüzden hiç olumsuz konuşmuyor. Rabbim cumlesine sağlık sıhhat versin bunlar da geçer inşallah böyle böyle buyuyeceklerAllah yardımcın olsun canım çok zor olsa gerek. Benim bi burnu aktı diye dünya başıma yıkıldı. Gerçekten herşeye bin şükür yaşıyolar sağlıklılar hayattalar
Cok gecmis olsun Canim gastro hocamız Zeren hanim çok tatlı naif guler yüzlü bi insan çok güzel iletişim kurabilirsin kızımı öyle güzel seviyor ki muayene ederken insan daha da mutlu oluyor. Öneririm kendisini ve asla gereksiz ilaç kullandirmiyor.Evet canım laktoz allerji yapmıyo oda agrı yapıyor işte ama ben tüketiyorum artık güvendeki hoca senden gecmez sütünde zaten var dedi onada damla kullanıyoruz bakalm sürekli bronsiolit oldugumuz için doktor testlere basladı ilk 10u yaptı temiz cıktı ama bi sürü allerjen var dedi devam etcez işte testlere
Kızımda reflü var sanırım onunda gecmeyen öksürükleri var gastroya yönlendirildik ama ben hala doktor arıyorum sizin doktorun adını soyadını yazarsan canm bende kızımı götüreyim Allah yardımcın olsun işin cok zor canım cocugun kakası enfeksiyondan dolayı kanlı degilmi gecmedi mi hala nasl durumlar
İnşallah canım tüm bebislere sağlık sıhhat versin RabbimY YelluAmine Busra M mer_4260 çok gecmiş olsun kuzucuklariniza.. Rabbim sifa versin..
Alerji cok zor alerjisi olan kuzulara rabbim yardim etsin cocuk icinde zor insallah bebeklikte kalir buyudukce alerjileri kaybolur.
Maşallah H Hopilus miniğine çok tatlı. Ben de erkek diyorumKizlar merhabaDün kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda 9+3 cikmasi gerekirken 10+2 ciktik doktorumuz bi hafta ileriden gideriyor dedi 2 hafta sonra gel cinsiyeti ni soyleyelim dedi tansiyonum ölçtü 14/8 cikti ama heycandan dedi elim ayagim titriyordu çünkü.Ne olur dua edin bana. Bazen cok sakinim hiçbişey olmamis gibiyim herseyi unutuyorum. Bazen herşeyi en bastan yaşıyorum korkularim geri geliyor.Bu da minigimiz
Bende yürütec almayacam karsiyim da Bu ara kuvetinin içinde duruyor battaniye koyduk 15 dakka falan da olsa içinde duruyor ben tek birakamiyorum zaten düşer devrilir diye daha tam oturamiyir yarın 6 ayı dolacak. Mama sandalyesi alicam ama karar veremedim hem iyi birsey olsun istiyorum hemde içinde oturmak istemezse boşa para vermiş olmanın pismanligi olmasın istiyorum kararsizim sen ne aldın canım mama sandalyesiYurüteci hic bir doktor onermiyor artik yürutece koyuyorlar duzgun basan cocuk sonra içe basiyor diye getiriyorlar dedi benim doktorum.
Renkli toplardan al cok ilgilerini cekiyor besiginin icine koy toplarida oynar benim kizim baya duruyor icinde mama sandalyesiyle yanima aliyorum beraber geziyoruz evi topluyoruz sonra dinleniyoruz kucagimda oyun oynuyoruz uyuyo uyaniyor derken bakiyorum vakit gecmis.
biz genelde aşiri dip dibeyiz kucagimda oyun oynuyoruz oyuncaklariyla konusuyoruz :) Mama sandalyesinde bana piyano caliyor bende isimi yapiyorum
Ben eşimi odadan göndereli cokkk oldu kızımla uyuyorum eşim horluyor kızım da yazık uyaniyor bende uyuyamiuorum böylesi daha iyi oda halinden memnunÇocuk hastayken huyu suyu değişiyor geçmiş olsun gece yatması dersen bizde çoktan ayrı yatıyoruz horluyor çocuk bile uyanıyor zaten parke çıtırtısına uyanıyor ben rahatım valla:)
Maşallah kuzuya rabbim saglıkla kucagina alıp büyütmeyi nasip etsin bir erkek bebis geliyor sanırım :)Kizlar merhabaDün kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda 9+3 cikmasi gerekirken 10+2 ciktik doktorumuz bi hafta ileriden gideriyor dedi 2 hafta sonra gel cinsiyeti ni soyleyelim dedi tansiyonum ölçtü 14/8 cikti ama heycandan dedi elim ayagim titriyordu çünkü.Ne olur dua edin bana. Bazen cok sakinim hiçbişey olmamis gibiyim herseyi unutuyorum. Bazen herşeyi en bastan yaşıyorum korkularim geri geliyor.Bu da minigimiz
Cok şükür canım inşallah alerjileri de gececek kuzularınCok gecmis olsun Canim gastro hocamız Zeren hanim çok tatlı naif guler yüzlü bi insan çok güzel iletişim kurabilirsin kızımı öyle güzel seviyor ki muayene ederken insan daha da mutlu oluyor. Öneririm kendisini ve asla gereksiz ilaç kullandirmiyor.
Bizim kan lekesi bağırşak iltihabı kaynaklı alerji yüzünden oluyorMuş oda ama bir hafta 10 gündür iyi şükür
Ben basitlerinden aldim simdilik iyi gidiyor hep icinde olmak istiyor oyun halisinin piyanosunu da koyuyorum önüne bana muzik caliyor bende isimi yapiyorum.Bende yürütec almayacam karsiyim da Bu ara kuvetinin içinde duruyor battaniye koyduk 15 dakka falan da olsa içinde duruyor ben tek birakamiyorum zaten düşer devrilir diye daha tam oturamiyir yarın 6 ayı dolacak. Mama sandalyesi alicam ama karar veremedim hem iyi birsey olsun istiyorum hemde içinde oturmak istemezse boşa para vermiş olmanın pismanligi olmasın istiyorum kararsizim sen ne aldın canım mama sandalyesi
İnanılmazz herşeyi ağzına sokar oldu ve bri türlü istediği gibi olmadığıniçin ağlıyordu yani acıyormu kaşınıyor mu nasıl bir şeyse ağzına sürttükleri rahatşarmıyordu ve çıkacağı gün aman allah ne yapsam çocuğumu durduramadım ağladı acıdığını anladım parol verdim bende hafifledi bie bakrım sonra ikisi birden patlamış:) tavşancıklar çıktı erkendenKızlar diş çıkaran bebeğiniz varsa ilerleme nasıl oldu merak ediyorum bizim ki önce ağız akıntısı başladı sonra eller ağıza ne bulursa kemirmeye damağında sıkıştırmaya başladı biberon VS herşey dahil şimdi de kulaklarını ovuşturuyor parol veriyorum doktorun tavsiyesi ile doktor kulağında birşey yok dişi vuruyordur kulağa dedi hafif kabarıklık var
Bizimde kopek disi kabardi ates yapti daha zor cikicak anlasilanBizim de ilk 2 diş salya ve kulak çekiştirmesi dışında rahattı. Ama şimdi köpek dişleri kabarmış. 2 haftadır eli hep agzında bir de geriye dogru olunca ögürüp kusuyor. O kadar iştahsız ki ek gıda yok, emme de zorla.
Haydaa köpek dişi erken değilmiydi yawBizimde kopek disi kabardi ates yapti daha zor cikicak anlasilan
Ayni durumdayız canım bende 6ay sonra oldum normalde 27,28 gunde bir gorurum bekliyorum ne gelen var ne giden ilk ay diye belki duzensizlik olabilir diye dusunuyorum ama biyandanda korkmuyor degilimArkadaşlar, Doğumdan tam 5 ay sonra adet gördüm eskisi gibi 7 gündü. Takvimi 28 güne ayarladım ama üzerinden 5 gün gecikti hala adet olmadım. Adet olanlar döngünüz kaç gün sürdü? Acaba düzensiz mi devam edecek bi süre yoksa hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?