2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de ilk 2 diş salya ve kulak çekiştirmesi dışında rahattı. Ama şimdi köpek dişleri kabarmış. 2 haftadır eli hep agzında bir de geriye dogru olunca ögürüp kusuyor. O kadar iştahsız ki ek gıda yok, emme de zorla.

Allah yardımcın olsun canım çok zor olsa gerek. Benim bi burnu aktı diye dünya başıma yıkıldı. Gerçekten herşeye bin şükür yaşıyolar sağlıklılar hayattalar
Allah razı olsun canım bu günümüze hamd olsun ya kilo almıyor olsaydı gelişim sıkıntısı olsaydı o zaman daha çok üzülürdum şükür boyu kilosu ortalama üstünde teselli ediyor dr muz da bü yüzden hiç olumsuz konuşmuyor. Rabbim cumlesine sağlık sıhhat versin bunlar da geçer inşallah böyle böyle buyuyecekler

Cok gecmis olsun Canim gastro hocamız Zeren hanim çok tatlı naif guler yüzlü bi insan çok güzel iletişim kurabilirsin kızımı öyle güzel seviyor ki muayene ederken insan daha da mutlu oluyor. Öneririm kendisini ve asla gereksiz ilaç kullandirmiyor.
Bizim kan lekesi bağırşak iltihabı kaynaklı alerji yüzünden oluyorMuş oda ama bir hafta 10 gündür iyi şükür

Maşallah H Hopilus miniğine çok tatlı. Ben de erkek diyorum Al_pi gibi. Sağ salim kavuş da önemli olan bu. Bizi haberdar et her zaman

Bende yürütec almayacam karsiyim da Bu ara kuvetinin içinde duruyor battaniye koyduk 15 dakka falan da olsa içinde duruyor ben tek birakamiyorum zaten düşer devrilir diye daha tam oturamiyir yarın 6 ayı dolacak. Mama sandalyesi alicam ama karar veremedim hem iyi birsey olsun istiyorum hemde içinde oturmak istemezse boşa para vermiş olmanın pismanligi olmasın istiyorum kararsizim sen ne aldın canım mama sandalyesi

Çocuk hastayken huyu suyu değişiyor geçmiş olsun gece yatması dersen bizde çoktan ayrı yatıyoruz horluyor çocuk bile uyanıyor zaten parke çıtırtısına uyanıyor ben rahatım valla:)
Ben eşimi odadan göndereli cokkk oldu kızımla uyuyorum eşim horluyor kızım da yazık uyaniyor bende uyuyamiuorum böylesi daha iyi oda halinden memnun

Maşallah kuzuya rabbim saglıkla kucagina alıp büyütmeyi nasip etsin bir erkek bebis geliyor sanırım :)

Cok şükür canım inşallah alerjileri de gececek kuzuların
En kısa zamanda götürcem bende kbb doktoru burundan kamerayla girdi %70 geniz eti var dedi bide bogazı hep kızarıkmış reflü büyük ihtimal dedi gidicez işte bakalım nolcakk

Ben basitlerinden aldim simdilik iyi gidiyor hep icinde olmak istiyor oyun halisinin piyanosunu da koyuyorum önüne bana muzik caliyor bende isimi yapiyorum.
Benim kizim 7 aylik olacak sali gunu o yuzden daha iyi oturuyor yinede uzun süre koymuyorum korkuyorum.
Seninki anneci bir bebek o yuzden durmayabilir :))) Anne kucagi ister

İnanılmazz herşeyi ağzına sokar oldu ve bri türlü istediği gibi olmadığıniçin ağlıyordu yani acıyormu kaşınıyor mu nasıl bir şeyse ağzına sürttükleri rahatşarmıyordu ve çıkacağı gün aman allah ne yapsam çocuğumu durduramadım ağladı acıdığını anladım parol verdim bende hafifledi bie bakrım sonra ikisi birden patlamış:) tavşancıklar çıktı erkenden

Bizimde kopek disi kabardi ates yapti daha zor cikicak anlasilan

Benimki ne mama sandalyesinde ne oyun halısında durmuyor :) kucakta olacak gezecek evi inceleyecek yada bir sehpaya oyuncakları doldurcam onu da alıp önüne oturacaz beraber, o tek tek hepsini alıp yere atacak:) abajura bişi örtüyoruz onu kaldırıp yere atmaya bayılıyor :) yemek yerken çok bakıyor yanında bişey yenmiyor hiç , oturamıyor öne eğiliyor , yere koyulmayı da sevmiyor böyle olunca tam dönmüyor hiç antrenman yapmaya izin vermiyor danacık

Çift tepsili falan ikinci el sitelerinde var baktım da şimdi naylon zaten heryanı güzelce silinip kullanılır bence

Ayni durumdayız canım bende 6ay sonra oldum normalde 27,28 gunde bir gorurum bekliyorum ne gelen var ne giden ilk ay diye belki duzensizlik olabilir diye dusunuyorum ama biyandanda korkmuyor degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…