2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin cnm aynen her yaşın ona göre zorlukları var inşallah düzelir bi an önce bazı bebekler cok aglıyo cidden kızımda onlardan biriydi oglunuz da daha bebek eve bi kardes geldi ilgi illaki 2ye bölündü bunlar bile etkilemiştir onu benim koca kız bile etkilendiyse sizin cok normal

Maaşallah cnm oğlunu da tebrik ediyorum cok iyi calışmışsınız

dişlerin çıkma zamanları ortalama olarakEki Görüntüle 2097594

Alttaki ortadan 2 diş cikti. Saginda ve solundaki dişler beyaz beyaz belli damak altindan. Ondan sonrakiler kipkirmizi surekli kasiniyor.
Yeri köpek gibi ama belki de azıdır. ikisi de 12 ay sonrası gösteriyor ama ??. Üstlerin de ortaları cikmadan arkalar kabardı kıpkırmızı.

evet bende iyi ki diyorum şimdi oğlum en büyük yardımcım ve hiiç kıskanma falan yok allaha şükür , oğlum geçen gün severken diyorki sen yokken napıyoduk evimize neşe getirdin:)

Masallah canim siz baya hızlısınız .Bizim aylardır salya var ama dış yok daha.

Sebze çorbasına neler koyuyorsunuz arkadaşlar , ferruma başladık kabız oldu çocuk yine ama vermek lazım ya be koysam çorbaya bağırsak çözücü acaba

Dogru canım her bebek farklı koyuyorum yere yüz üstü durmayı hic sevmiyr biraz durup aglıyor sırt ustu ceviruyorum bu seferde aninda hop geri dönüyor tembel kız bende 14aylıkken yürümüsüm mesela bana cekmis sanırım :)

Sebze çorbasına neler koyuyorsunuz arkadaşlar , ferruma başladık kabız oldu çocuk yine ama vermek lazım ya be koysam çorbaya bağırsak çözücü acaba
Canım ben patates pirinc havuç ve zeytinyagı ile yapmıstım bu zamana kadar simdide ocakta brokoli ekledim bunlara ve irmik ekliycem brokoliyi 3gun kuraliyla basladim 2gum sade verdim hic yemedi tükürdü simide karısık yapıyım dedim insallah yer yakında ıspanak alırım

Aman allah korusun yani benim icin senin ilk cocuk en kotu ihtimal ikiz gibi büyürler ben defteri kapadım rabbim isteyenlere versin :)

Bebekte bakarız cocuklarıda calıstırırız helal olsun bize benimkininde hepsi cok iyi geldi gurur duydum kendimle :))

Bal kabağı havuç patates koymazsam pirinç koyuyorum süzdükten sonra zeytin yağı ekliyorum.bazen pırasa ekliyorum.
Bugün havuç pirinç ilk kez de içine pekmez ekledim.

İkea antilop mama sandalyesi ve minderi canım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…