2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Doğum tarihi benden sonraki olanlar nasıl öğrendi cinsiyeti şaşırdım yani 8 Ağustos doğumlu bile öğrenmiş Yani ben 10. Haftadaysam o arkadaş 7. Haftada bu nasıl oluyor biri bana açıklasın özel bi makine veya teste mi girdiniz 16 Temmuz'dan sonraki doğumlular

8ağustoslu kim ögrenmis ben kacırmısım galiba onu yada tarihlere dikkat etmemisim

8ağustoslu kim ögrenmis ben kacırmısım galiba onu yada tarihlere dikkat etmemisim
İlk sayfaya bi baksana canım benim tarih 16 temmuz ve benden sonra 3-4 öğrenen var çok şaşırdım. Yani sen de ben de bugün gitsek öğrenebilir miyiz onlarla kıyasla? Hiç sanmıyorum ama öyleyse süper yani

Canim ilk sayfadakiler cinsiyet tahmini onları not almıştı al_pi :) panik yapma yani 12 haftadan önce kimse öğrenmedi burda henüz

Ay ben yerim onu yaaa maşallah annesi hadi gözün aydın İnşallah salih bir evlat olur :)

Onlar tahmin canım ya :))

Onlar tahmin canım ya :))

Insallah yolundadır yakınına gelmesi cok iyi olmuş

hayırlı olsun canım cok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Meraba bende ise girdim hamile oldugumu ogrendim rapor alinca da ogrenmis oldular tabi.. gecen cuma isten cikardilar. Eger isle sıkıntın yoksa calisabildigin kadar calis. Ben işsizlik parasi bile alamadim 2 ay dolmadan ciktim malesef...
sanırımm deneme suresınde hamıle kaldın canım hayırlı olsun hakkında belkı boylesı daha hayırlı senın ıcın..

Hepatit zorunlu aşı değil. Gerekli olduğunda yapılıyormuş. Netten araştırdım. Taşıyıcı falansan o d. Öyle bir durumum yok. Kadın doğumcuma sorsam mı acaba? Tetanoz zorunlu biliyorum.
Hepatitlerden biri sanirim hastane enfeksiyonlarini ameliyathane komplikasyonlarini ve sokaktan gelebilecek viruslere karsi korumaydi canim..belki ondan yapicaklardir

Alıyorumda bu sefer çok geç sanırsam salıya kadar kötü olmasam bariya salı doktora ilaç falan sorardım en azından. Gerçi verceğini pek sanmamda
Gecmis olsun canim ilk baslarda bende grip ol.ustum bolca c vitamini taze sikilmis meyve sulari ictim kendini ayaklarini sicak tutmaya calis canim..birde ilik suya bal koyup iciyordum iyi geliyordu bogazima:)

Son düzenleme:
Meraba bende ise girdim hamile oldugumu ogrendim rapor alinca da ogrenmis oldular tabi.. gecen cuma isten cikardilar. Eger isle sıkıntın yoksa calisabildigin kadar calis. Ben işsizlik parasi bile alamadim 2 ay dolmadan ciktim malesef...
Canim hayirlisi olsun ev daha iyi gelir belki sikintili gunler yasadin gectimi tatlim lekelenmeler..

Masallah canim gozun aydin hayirlisi olsun guzel guzel buyumeye devam etsin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…