Megada ikili test ne kadar canım? Hangi dr gidiyorsunMedipol mega hastanesi ben
2li testin fiyatını daha bilmiyorum canım 12,13.hafta yapıcaz dedi ben fazile akyüz e gidiyorumMegada ikili test ne kadar canım? Hangi dr gidiyorsun
8ağustoslu kim ögrenmis ben kacırmısım galiba onu yada tarihlere dikkat etmemisimKızlar Doğum tarihi benden sonraki olanlar nasıl öğrendi cinsiyeti şaşırdım yani 8 Ağustos doğumlu bile öğrenmişYani ben 10. Haftadaysam o arkadaş 7. Haftada bu nasıl oluyor biri bana açıklasın özel bi makine veya teste mi girdiniz 16 Temmuz'dan sonraki doğumlular
İlk sayfaya bi baksana canım benim tarih 16 temmuz ve benden sonra 3-4 öğrenen var çok şaşırdım. Yani sen de ben de bugün gitsek öğrenebilir miyiz onlarla kıyasla? Hiç sanmıyorum ama öyleyse süper yani8ağustoslu kim ögrenmis ben kacırmısım galiba onu yada tarihlere dikkat etmemisim
Benim de çene alti öyle maalesef arka arkaya çıktı yüzümde yok pek geçer diye ümit ediyorumBende de sivilce cikiyo tek tek ama biri gecmeden biri cikiyo cirkinlestim ☺
Canim ilk sayfadakiler cinsiyet tahmini onları not almıştı al_pi :) panik yapma yani 12 haftadan önce kimse öğrenmedi burda henüzİlk sayfaya bi baksana canım benim tarih 16 temmuz ve benden sonra 3-4 öğrenen var çok şaşırdım. Yani sen de ben de bugün gitsek öğrenebilir miyiz onlarla kıyasla? Hiç sanmıyorum ama öyleyse süper yani
Ay saol canım ya yoksa meraktan dayanamayıp erken gidecektim doktoraCanim ilk sayfadakiler cinsiyet tahmini onları not almıştı al_pi :) panik yapma yani 12 haftadan önce kimse öğrenmedi burda henüz
kızlarrrr iyi geceler..
bugün gittik doktora % 70erkek dedi.
güneşlenir gibi yatıyordu biraz öksür dedi doktor öksürünce bebişim hemen bize doğru döndü teyzosları el salladı oğluşum bana.
yarın fotoğrafını da atıcam. parmaklarına kadar her şeyi belli..
ayrıca pipisini de gösterdi doktorcum
Onlar tahmin canım ya :))İlk sayfaya bi baksana canım benim tarih 16 temmuz ve benden sonra 3-4 öğrenen var çok şaşırdım. Yani sen de ben de bugün gitsek öğrenebilir miyiz onlarla kıyasla? Hiç sanmıyorum ama öyleyse süper yani
Onlar tahmin canım ya :))İlk sayfaya bi baksana canım benim tarih 16 temmuz ve benden sonra 3-4 öğrenen var çok şaşırdım. Yani sen de ben de bugün gitsek öğrenebilir miyiz onlarla kıyasla? Hiç sanmıyorum ama öyleyse süper yani
Insallah yolundadır yakınına gelmesi cok iyi olmuşGünaydın herkeseyaşadığım ilçede kadın doğum yoktu hastaneye bir bucuk saat gitmek zorunda kaliyorduk şimdi neyseki getirmisler bi tane, çok sevindim hemen yarın gidip bi kalp atışını duymak istiyorum İnşallah hersey yolundadır
BizAynen canım istanbul. Memleketin kıymetini bil burda nefes almak parayla
merkezdeyim canim selcukluda rengin karatayliya basladim yeni..sen nerdesin doktorun kimKonya da misin canım ben de sen neresindesin. Doktorun kim
hayırlı olsun canım cok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkızlarrrr iyi geceler..
güneşlenir gibi yatıyordu biraz öksür dedi doktor öksürünce bebişim hemen bize doğru döndü teyzosları el salladı oğluşum bana.
sanırımm deneme suresınde hamıle kaldın canım hayırlı olsun hakkında belkı boylesı daha hayırlı senın ıcın..Meraba bende ise girdim hamile oldugumu ogrendim rapor alinca da ogrenmis oldular tabi.. gecen cuma isten cikardilar. Eger isle sıkıntın yoksa calisabildigin kadar calis. Ben işsizlik parasi bile alamadim 2 ay dolmadan ciktim malesef...
Hepatitlerden biri sanirim hastane enfeksiyonlarini ameliyathane komplikasyonlarini ve sokaktan gelebilecek viruslere karsi korumaydi canim..belki ondan yapicaklardirHepatit zorunlu aşı değil. Gerekli olduğunda yapılıyormuş. Netten araştırdım. Taşıyıcı falansan o d. Öyle bir durumum yok. Kadın doğumcuma sorsam mı acaba? Tetanoz zorunlu biliyorum.
Gecmis olsun canim ilk baslarda bende grip ol.ustum bolca c vitamini taze sikilmis meyve sulari ictim kendini ayaklarini sicak tutmaya calis canim..birde ilik suya bal koyup iciyordum iyi geliyordu bogazima:)Alıyorumda bu sefer çok geç sanırsamsalıya kadar kötü olmasam bariya salı doktora ilaç falan sorardım en azından. Gerçi verceğini pek sanmamda
Canim hayirlisi olsun ev daha iyi gelir belki sikintili gunler yasadin gectimi tatlim lekelenmeler..Meraba bende ise girdim hamile oldugumu ogrendim rapor alinca da ogrenmis oldular tabi.. gecen cuma isten cikardilar. Eger isle sıkıntın yoksa calisabildigin kadar calis. Ben işsizlik parasi bile alamadim 2 ay dolmadan ciktim malesef...
Masallah canim gozun aydin hayirlisi olsun guzel guzel buyumeye devam etsin insallah :)kızlarrrr iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?