İnşallah sonuna kadar memnun kalırsın doktorundan. Doktor gerçekten çok önemliSuan icin memnunum bakalım ileride ne olur bilemem
Çok saol canım benim. Dün gece meyveye dayandım oda mide bulandırdı. Ama zorlayayım yinede. Ballı suyuda deneyeyim. Zira boğazım kapanmış resmen nefes almakta zorlanıyorumGecmis olsun canim ilk baslarda bende grip ol.ustum bolca c vitamini taze sikilmis meyve sulari ictim kendini ayaklarini sicak tutmaya calis canim..birde ilik suya bal koyup iciyordum iyi geliyordu bogazima:)
Meraba bende ise girdim hamile oldugumu ogrendim rapor alinca da ogrenmis oldular tabi.. gecen cuma isten cikardilar. Eger isle sıkıntın yoksa calisabildigin kadar calis. Ben işsizlik parasi bile alamadim 2 ay dolmadan ciktim malesef...
Bende koşuyolu medipole geçeceğimde aynı yer olabilir mi acaba diye sormuştum. Saolasın cevabın için
kızlarrrr iyi geceler..
bugün gittik doktora % 70erkek dedi.
güneşlenir gibi yatıyordu biraz öksür dedi doktor öksürünce bebişim hemen bize doğru döndü teyzosları el salladı oğluşum bana.
yarın fotoğrafını da atıcam. parmaklarına kadar her şeyi belli..
ayrıca pipisini de gösterdi doktorcum
Tahminleri yazdim ilk sayfaya zaten kesinlesince degisecek yada ayni kalacak :) Herkesin gonlune gore versin Rabbim cok heyecanli cinsiyet işi ya ..Kızlar Doğum tarihi benden sonraki olanlar nasıl öğrendi cinsiyeti şaşırdım yani 8 Ağustos doğumlu bile öğrenmişYani ben 10. Haftadaysam o arkadaş 7. Haftada bu nasıl oluyor biri bana açıklasın özel bi makine veya teste mi girdiniz 16 Temmuz'dan sonraki doğumlular
Bizim tüp bebek olduğundan hala tüp bebek merkezine gidiyorum. 12.haftayı doldurunca ilaçları bıraktıracak ozaman geçeceğim inşallah. Acıbadem maslak bülent tiraşın merkezi bu aradaSimdi nereye gidiyosun peki?
Bendende çok fazla test istemişti ondan 450 tutmuştu benimde. Devletimiz saolsunAl_pi ben erkek hissediyorum canım :)
bu arada sabah kan ve idrar vermeye gittim hastaneye.320tl verdim kızlar içim cız etti biraz ama napalım feda olsun.
Rebella ve anti bilmem ne testleri pahalıymıs baya.normalde 1000 küsür tutuyormus sgk anlasası sebebıyle bu fıyatmıs.yuh dedım ya. neyse 13:30 da cıkacak sonuclarım 20 belkı daha fazla test var hayırlısı hakkımızda...
Insallah yolundadır yakınına gelmesi cok iyi olmuş
Acibademde mi testleri yaptirdin ordaysa bu fiyat az bile cikmis :) Dogum ne kadar orda bilen var miBendende çok fazla test istemişti ondan 450 tutmuştu benimde. Devletimiz saolsun
Acibademde mi testleri yaptirdin ordaysa bu fiyat az bile cikmis :) Dogum ne kadar orda bilen var mi
Ben de selcuklu canım otogara yakınım başkent te feyza hanıma gidiyorum ben ay dogacaklari günler de aynı bebislerin senin yaş kaç ilk bebek miBiz
merkezdeyim canim selcukluda rengin karatayliya basladim yeni..sen nerdesin doktorun kim
Canım bizim tahminimiz de kız ekleyebilir misinTahminleri yazdim ilk sayfaya zaten kesinlesince degisecek yada ayni kalacak :) Herkesin gonlune gore versin Rabbim cok heyecanli cinsiyet işi ya ..
Acibademde dogum yapmak lazim aslinda da burda yok :) Pahali ama herseyle ilgileniyorlar odalari saray gibi .. Bizimde saglik sigortasi var bi halta yaramiyor burda gecmiyor :))Fiyatini bilmiyorum da sanirim suda dogum bir orada var :)
Ekledim canim .. Allah kalbinden geceni nasip etsin insalalh ..Canım bizim tahminimiz de kız ekleyebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?