2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim ilk baslarda bende grip ol.ustum bolca c vitamini taze sikilmis meyve sulari ictim kendini ayaklarini sicak tutmaya calis canim..birde ilik suya bal koyup iciyordum iyi geliyordu bogazima:)
Çok saol canım benim. Dün gece meyveye dayandım oda mide bulandırdı. Ama zorlayayım yinede. Ballı suyuda deneyeyim. Zira boğazım kapanmış resmen nefes almakta zorlanıyorum

yesilbalon ay gece aklima geldin neyse sabah msj atarim dedim :) ogluş geliyormus bir konuyu cok merak ediyorum kesede kafasi sagda mi solda mi :)
Kipir kipir halini görünce günler gecmiyor ya .. Darisi bize bakalim prens mi prenses mi gelecek ..

Meraba bende ise girdim hamile oldugumu ogrendim rapor alinca da ogrenmis oldular tabi.. gecen cuma isten cikardilar. Eger isle sıkıntın yoksa calisabildigin kadar calis. Ben işsizlik parasi bile alamadim 2 ay dolmadan ciktim malesef...

Canim cok uzuldum. Sikayet etsene lutfen, hamilelik isten cikarma sebebi olamaz kesinlikle.

Yaaa ne kadar heyecanli! Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Belirtilerin nelerdi acaba? Biz merakla bekleyenlere de bi rehber olursun :))

Tahminleri yazdim ilk sayfaya zaten kesinlesince degisecek yada ayni kalacak :) Herkesin gonlune gore versin Rabbim cok heyecanli cinsiyet işi ya ..

Al_pi ben erkek hissediyorum canım :)
bu arada sabah kan ve idrar vermeye gittim hastaneye.320tl verdim kızlar içim cız etti biraz ama napalım feda olsun.
Rebella ve anti bilmem ne testleri pahalıymıs baya.normalde 1000 küsür tutuyormus sgk anlasası sebebıyle bu fıyatmıs.yuh dedım ya. neyse 13:30 da cıkacak sonuclarım 20 belkı daha fazla test var hayırlısı hakkımızda...

Bendende çok fazla test istemişti ondan 450 tutmuştu benimde. Devletimiz saolsun

Insallah yolundadır yakınına gelmesi cok iyi olmuş

Insallah canm saol, aslında doktorun gelme nedeni biraz acı, burda ikizlere hamile olan bir bayan doktor olmayınca bi buçuk saatlik yolu gitmek zorunda kaliyo ve malesef yolda rahatsizlaninca bebeklerini kaybediyo, bu olaydan sonra doktor getirmeye karar vermişler

Yani illaki birilerine bisey olmasi gerekiyoki doktor gelsin hayret bişey

Kizlar ben Hisar Hospital'a gidiyorum, fiyatlari okuyunca benim hastanem cok pahali geldi gercekten, rutin gebelik testleri 1500 civari tutmustu, ikili tarama testi 700 lira mesela. Gerci benim ozel saglik sigortam her seyi oduyor, ama sonucta bir limiti var. O yuzden degistirsem mi diye dusunuyorum. Istanbul Anadolu yakasinda ozel hastaneye gidip ozellikle doktorundan cok memnun olan var mi?

Fiyatini bilmiyorum da sanirim suda dogum bir orada var :)
Acibademde dogum yapmak lazim aslinda da burda yok :) Pahali ama herseyle ilgileniyorlar odalari saray gibi .. Bizimde saglik sigortasi var bi halta yaramiyor burda gecmiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…