Canim bitkisel seyler yasak diyorlar ama ben cok minik biparca zencefil kurusu (sekere benziyo aktarlarda var) emmistim o bogazimi cok rahatlattida herkes almak istemiyor bitkiler yasak diye..aklinda bulunsun..birkac damla limonda sik balli suya..tekrar gecmis olsun tatlim :)Çok saol canım benim. Dün gece meyveye dayandım oda mide bulandırdı. Ama zorlayayım yinede. Ballı suyuda deneyeyim. Zira boğazım kapanmış resmen nefes almakta zorlanıyorum
İstanbul sagliklta cok pahali demekk..benden istemediler o tur testler kafam karisti simdi..gittigimde soruyum bir..Benim hastanem 500 tl istedi devlette yaptirdim ama oda hepatit testlerini yaomamis tekrar 100 küsür lira verip özelde sırf hepatitleri yaptırdım istanbul
Yok kuzu orda yaptırır mıyım:) sgk bile geçmiyo orda. Evime yakın bi poliklinikte yaptırdım. Doğum 20bin dediler bana :)Acibademde mi testleri yaptirdin ordaysa bu fiyat az bile cikmis :) Dogum ne kadar orda bilen var mi
Çok açık çaya bol limon sıktık şimdi. Bundan sonrada ballı içeceğim. Ya insan korkuyor doktora sormadan bişi almaya. Çok saol desteğin için canımCanim bitkisel seyler yasak diyorlar ama ben cok minik biparca zencefil kurusu (sekere benziyo aktarlarda var) emmistim o bogazimi cok rahatlattida herkes almak istemiyor bitkiler yasak diye..aklinda bulunsun..birkac damla limonda sik balli suya..tekrar gecmis olsun tatlim :)
Koşuyolu medipolde mine kaymakçı ya da alabiliyorsan randevu şükriye leyla hanım var. Ablam 2.doğumunu yapacak onda bende yalvarcam benide alın diye. Kadın muhteşem. Senin hastanene göre daha uygundur.Kizlar ben Hisar Hospital'a gidiyorum, fiyatlari okuyunca benim hastanem cok pahali geldi gercekten, rutin gebelik testleri 1500 civari tutmustu, ikili tarama testi 700 lira mesela. Gerci benim ozel saglik sigortam her seyi oduyor, ama sonucta bir limiti var. O yuzden degistirsem mi diye dusunuyorum. Istanbul Anadolu yakasinda ozel hastaneye gidip ozellikle doktorundan cok memnun olan var mi?
Geçmiş olsun canım benim. Ben hamile kaldığımdan beri hiç 10u geçmedi uyanışımya kurulu saat gibi 9da ayaktayım. Kendini sıcak tut. Ilık bi duşta iyi gelebilir ve battaniyr altında uzan 1-2 saat geçer umarım.Merhabakizlar. Anca uyanabildik. Yarin is var nasil erken uyanacagim hic bilmiyorum. 3 gundur 12lerde kalkiyoruz. Dunden beri karin agrim gecmiyor. Uzaninca iyi hissediyorum. Dun disarida usuttum herhalde. Gaz sancisi diye dusunuyorum. Ne iyi gelir?
Koşuyolu medipolde mine kaymakçı ya da alabiliyorsan randevu şükriye leyla hanım var. Ablam 2.doğumunu yapacak onda bende yalvarcam benide alın diye. Kadın muhteşem. Senin hastanene göre daha uygundur.
Gozun ayddin canim kucagina da almak nasip olsunkızlarrrr iyi geceler..
bugün gittik doktora % 70erkek dedi.
güneşlenir gibi yatıyordu biraz öksür dedi doktor öksürünce bebişim hemen bize doğru döndü teyzosları el salladı oğluşum bana.
yarın fotoğrafını da atıcam. parmaklarına kadar her şeyi belli..
ayrıca pipisini de gösterdi doktorcum
Oglum hic beni aramior babasinida aileler kalabalk olunca ilgi olunca hic umursamiyor. Tek torun olunca ilgilenen cok.oluyor. senin isin daha zor Allah yardimcin olsun cnmCanım senin yanındalar çok şükür ben tekim aileler uzakta bizim( ama geçicek miss kokularını çekince herşeyi unutucaz ... benim kızım bana yapışık babasında bile durmaz bebişim doğunca nasıl denge kurucam onun planını yapmaya başlıycam artık :))
Tatlim ben Esgi garajin orda oturuyorum..ozel selcuklu hastansine gidiyorum ..:) ben 27 yasindayim ilk bebegim olcak insaAllah canim..senin de ilk mi yas kac sende sole:))Ben de selcuklu canım otogara yakınım başkent te feyza hanıma gidiyorum ben ay dogacaklari günler de aynı bebislerin senin yaş kaç ilk bebek mi
Al_pi ben erkek hissediyorum canım :)
bu arada sabah kan ve idrar vermeye gittim hastaneye.320tl verdim kızlar içim cız etti biraz ama napalım feda olsun.
Rebella ve anti bilmem ne testleri pahalıymıs baya.normalde 1000 küsür tutuyormus sgk anlasası sebebıyle bu fıyatmıs.yuh dedım ya. neyse 13:30 da cıkacak sonuclarım 20 belkı daha fazla test var hayırlısı hakkımızda...
Şuan lekelenmem yok çok sukur doktorumda hersey yolunda diyorCanim hayirlisi olsun ev daha iyi gelir belki sikintili gunler yasadin gectimi tatlim lekelenmeler..
Malesef hakkim yok canim iki ay deneme suresi esnasinda cikardilar. En azindan bir ay daha gidebilseydim işsizlik hakkimda olurdu ama malesef olmadi..Canim cok uzuldum. Sikayet etsene lutfen, hamilelik isten cikarma sebebi olamaz kesinlikle.
Bu çok önemli zaten memnunsan. Testleri dışarda yaptır canım en kötüYa isin kotusu doktorumdan cok cok cok memnunum. Tedavi suresince olsun, simdi gebelik takibi olsun cok rahatim kendisiyle. O yuzden kendimi yakin hissetmeden degistiremem.
Canım 31 yaşındayım üçüncü hamilelik ama ikisini kaybettikTatlim ben Esgi garajin orda oturuyorum..ozel selcuklu hastansine gidiyorum ..:) ben 27 yasindayim ilk bebegim olcak insaAllah canim..senin de ilk mi yas kac sende sole:))
BEnde molar gebelik gecirdim oncesinde..Rabbim bunlari bize bagislar insaAllah.Canım 31 yaşındayım üçüncü hamilelik ama ikisini kaybettik
Ne kadar uçuk fiyatlar? Ben de özel hastaneye gidiyorum ikili test 63 tlKizlar ben Hisar Hospital'a gidiyorum, fiyatlari okuyunca benim hastanem cok pahali geldi gercekten, rutin gebelik testleri 1500 civari tutmustu, ikili tarama testi 700 lira mesela. Gerci benim ozel saglik sigortam her seyi oduyor, ama sonucta bir limiti var. O yuzden degistirsem mi diye dusunuyorum. Istanbul Anadolu yakasinda ozel hastaneye gidip ozellikle doktorundan cok memnun olan var mi?
Inşallah canım sağlıkla alalım kucağımızaBEnde molar gebelik gecirdim oncesinde..Rabbim bunlari bize bagislar insaAllah.
Inşallah canım sağlıkla alalım k
Senin cinsiyet belli oldumu :) irtibati kesmeyelim insaAllah takip edelim birbirimiziInşallah canım sağlıkla alalım kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?