2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok saol canım benim. Dün gece meyveye dayandım oda mide bulandırdı. Ama zorlayayım yinede. Ballı suyuda deneyeyim. Zira boğazım kapanmış resmen nefes almakta zorlanıyorum
Canim bitkisel seyler yasak diyorlar ama ben cok minik biparca zencefil kurusu (sekere benziyo aktarlarda var) emmistim o bogazimi cok rahatlattida herkes almak istemiyor bitkiler yasak diye..aklinda bulunsun..birkac damla limonda sik balli suya..tekrar gecmis olsun tatlim :)

Acibademde mi testleri yaptirdin ordaysa bu fiyat az bile cikmis :) Dogum ne kadar orda bilen var mi
Yok kuzu orda yaptırır mıyım:) sgk bile geçmiyo orda. Evime yakın bi poliklinikte yaptırdım. Doğum 20bin dediler bana :)

Çok açık çaya bol limon sıktık şimdi. Bundan sonrada ballı içeceğim. Ya insan korkuyor doktora sormadan bişi almaya. Çok saol desteğin için canım

Koşuyolu medipolde mine kaymakçı ya da alabiliyorsan randevu şükriye leyla hanım var. Ablam 2.doğumunu yapacak onda bende yalvarcam benide alın diye. Kadın muhteşem. Senin hastanene göre daha uygundur.

Merhabakizlar. Anca uyanabildik. Yarin is var nasil erken uyanacagim hic bilmiyorum. 3 gundur 12lerde kalkiyoruz. Dunden beri karin agrim gecmiyor. Uzaninca iyi hissediyorum. Dun disarida usuttum herhalde. Gaz sancisi diye dusunuyorum. Ne iyi gelir?

Merhabakizlar. Anca uyanabildik. Yarin is var nasil erken uyanacagim hic bilmiyorum. 3 gundur 12lerde kalkiyoruz. Dunden beri karin agrim gecmiyor. Uzaninca iyi hissediyorum. Dun disarida usuttum herhalde. Gaz sancisi diye dusunuyorum. Ne iyi gelir?
Geçmiş olsun canım benim. Ben hamile kaldığımdan beri hiç 10u geçmedi uyanışımya kurulu saat gibi 9da ayaktayım. Kendini sıcak tut. Ilık bi duşta iyi gelebilir ve battaniyr altında uzan 1-2 saat geçer umarım.

Koşuyolu medipolde mine kaymakçı ya da alabiliyorsan randevu şükriye leyla hanım var. Ablam 2.doğumunu yapacak onda bende yalvarcam benide alın diye. Kadın muhteşem. Senin hastanene göre daha uygundur.

Ya isin kotusu doktorumdan cok cok cok memnunum. Tedavi suresince olsun, simdi gebelik takibi olsun cok rahatim kendisiyle. O yuzden kendimi yakin hissetmeden degistiremem.

Gozun ayddin canim kucagina da almak nasip olsun

Oglum hic beni aramior babasinida aileler kalabalk olunca ilgi olunca hic umursamiyor. Tek torun olunca ilgilenen cok.oluyor. senin isin daha zor Allah yardimcin olsun cnm

Ben de selcuklu canım otogara yakınım başkent te feyza hanıma gidiyorum ben ay dogacaklari günler de aynı bebislerin senin yaş kaç ilk bebek mi
Tatlim ben Esgi garajin orda oturuyorum..ozel selcuklu hastansine gidiyorum ..:) ben 27 yasindayim ilk bebegim olcak insaAllah canim..senin de ilk mi yas kac sende sole:))

Butun testlerimi sadece anti toksoplazma ve rubellayimi yaptirdin. Benim sadece bunlar 150 tuttu

Canim hayirlisi olsun ev daha iyi gelir belki sikintili gunler yasadin gectimi tatlim lekelenmeler..
Şuan lekelenmem yok çok sukur doktorumda hersey yolunda diyor

Canim cok uzuldum. Sikayet etsene lutfen, hamilelik isten cikarma sebebi olamaz kesinlikle.
Malesef hakkim yok canim iki ay deneme suresi esnasinda cikardilar. En azindan bir ay daha gidebilseydim işsizlik hakkimda olurdu ama malesef olmadi..

Ya isin kotusu doktorumdan cok cok cok memnunum. Tedavi suresince olsun, simdi gebelik takibi olsun cok rahatim kendisiyle. O yuzden kendimi yakin hissetmeden degistiremem.
Bu çok önemli zaten memnunsan. Testleri dışarda yaptır canım en kötü

Ne kadar uçuk fiyatlar? Ben de özel hastaneye gidiyorum ikili test 63 tl

Yok canım daha belli değil geçen hafta gittik sen son hatta neredeyse her hafta gidiyorduk riskli olduğu için artık sık gelmesen okur dedi 6 ocak a aldık randevuyu o zamana net belli olur hem cinsiyeti dedi ama ağzından kız gibi kaçırdı sanki sonra bir daha üstünde durmadı. Sağlıklı olsun da gerisi kabulüm . Ikili üçlü tarama istemedim zaten

Sen ne yapıyorsun canım çalışıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…