- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Yok canım bütün testler 320tl.Butun testlerimi sadece anti toksoplazma ve rubellayimi yaptirdin. Benim sadece bunlar 150 tuttu
EVet bende istemedim o testleri Rabbim ne verirse kabulum..yok canim calismiyorum evdeyim..calisiyo olsamda birakirdim heralde cok agrili gecirdim ilk iki ayi..Yok canım daha belli değil geçen hafta gittik sen son hatta neredeyse her hafta gidiyorduk riskli olduğu için artık sık gelmesen okur dedi 6 ocak a aldık randevuyu o zamana net belli olur hem cinsiyeti dediama ağzından kız gibi kaçırdı sanki sonra bir daha üstünde durmadı. Sağlıklı olsun da gerisi kabulüm . Ikili üçlü tarama istemedim zaten
Sen ne yapıyorsun canım çalışıyor musun
aminn inşallah ... teşekkür ederimAy ben yerim onu yaaa maşallah annesi hadi gözün aydın İnşallah salih bir evlat olur :)
Kızlar sonuclarımı aldım ben haşimato hastasıydım tsh ım 4,48 falandı 6 ay önce.dahiliye dr ilaç yazmamıstı ve ben ilgilenmemiştim.şimdi tahlillerimde tsh 1,06 ya düşmüş nasıl düştü dengesiz bisey midir tsh böyle.ama cok sevindim cok korkuyordum bebege yüksek tsh zararlıymıs cünkü.bu arada açlık şekerim glikoz degerim 103 sanırım gebelikte şeker cıkacak ben de
aminnn teşekkür ederim.. hep beraber sağlıkla büyütelmhayırlı olsun canım cok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
teşekkür ederim.. haberler geliyor yavaş yavaş :)Masallah canim gozun aydin hayirlisi olsun guzel guzel buyumeye devam etsin insallah :)
bana göre sanki sağdaydı birazdan göndericem ultrason gürüntüsünüyesilbalon ay gece aklima geldin neyse sabah msj atarim dedim :) ogluş geliyormus bir konuyu cok merak ediyorum kesede kafasi sagda mi solda mi :)
Kipir kipir halini görünce günler gecmiyor ya .. Darisi bize bakalim prens mi prenses mi gelecek ..
aminn teşekkür ederim hadi bakalm senin haberi de bekliyoruz. ben en başından beri hep tatlı yedim.. yanaklarımda minik sivilceye benzer şeyler çıktı. ara sıra kaybolup tekrar geliyorlar. sabah bulantılarım dışında iyiydim. bulantım olmasa hamile olduğum belli değil gibi. ama bi parça peynir yiyince hemen düzeliyorum çok şükür.. şimdilik aklıma gelenler bunlar :)Yaaa ne kadar heyecanli! Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Belirtilerin nelerdi acaba? Biz merakla bekleyenlere de bi rehber olursun :))
aminnnn.. teşekkür ederim. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziGozun ayddin canim kucagina da almak nasip olsun
be 45 tlye yaptırdım ikili testi özel hastaneler bile birbrinden farklı. emekli sandığıyla anlaşması var hastaneminNe kadar uçuk fiyatlar? Ben de özel hastaneye gidiyorum ikili test 63 tl
benim de açlık şekerim 74 daha da düşmez inşallah. rabbim dermansız dert vermesinKızlar sonuclarımı aldım ben haşimato hastasıydım tsh ım 4,48 falandı 6 ay önce.dahiliye dr ilaç yazmamıstı ve ben ilgilenmemiştim.şimdi tahlillerimde tsh 1,06 ya düşmüş nasıl düştü dengesiz bisey midir tsh böyle.ama cok sevindim cok korkuyordum bebege yüksek tsh zararlıymıs cünkü.bu arada açlık şekerim glikoz degerim 103 sanırım gebelikte şeker cıkacak ben de
Benim 87gelmiş çok mu ki?benim de açlık şekerim 74 daha da düşmez inşallah. rabbim dermansız dert vermesin
Malesef canim. Nasip boyleymis
kızlar bu arada elevit denen ilaç hakkında söylenenlerin hepsi hurafeymiş. Müslüman bi ülke de domuz katkısı olan bir ilaç sağlık bakanlığından onaylanır mı dedi doktor ayrıca bide şöyle dedi bi deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış. 12 adet vitamin var içinde. bana folik asitten sonra sadece biraz büyük geldi onun dışında sıkıntı yok kullanmaya başladım. sizde böyle şeyleri çok fazla takmayın. 40 hamileden 39 u bunu kullanıyormuş
hakkında hayırlısıMalesef canim. Nasip boyleymis
41 kere maşallah subhanallahyavrum size el sallıyor teyzoşları... alırız bi maşallahınızı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?