2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sonuclarımı aldım ben haşimato hastasıydım tsh ım 4,48 falandı 6 ay önce.dahiliye dr ilaç yazmamıstı ve ben ilgilenmemiştim.şimdi tahlillerimde tsh 1,06 ya düşmüş nasıl düştü dengesiz bisey midir tsh böyle.ama cok sevindim cok korkuyordum bebege yüksek tsh zararlıymıs cünkü.bu arada açlık şekerim glikoz degerim 103 sanırım gebelikte şeker cıkacak ben de

EVet bende istemedim o testleri Rabbim ne verirse kabulum..yok canim calismiyorum evdeyim..calisiyo olsamda birakirdim heralde cok agrili gecirdim ilk iki ayi..

Açlık şekerim bendede 103 çıkmıştı, kek kurabiye pasta gibi seylere dikkat ettim yememeye çalıştım sadece meyve yedim 93e düşmüş

bana göre sanki sağdaydı birazdan göndericem ultrason gürüntüsünü

Yaaa ne kadar heyecanli! Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Belirtilerin nelerdi acaba? Biz merakla bekleyenlere de bi rehber olursun :))
aminn teşekkür ederim hadi bakalm senin haberi de bekliyoruz. ben en başından beri hep tatlı yedim.. yanaklarımda minik sivilceye benzer şeyler çıktı. ara sıra kaybolup tekrar geliyorlar. sabah bulantılarım dışında iyiydim. bulantım olmasa hamile olduğum belli değil gibi. ama bi parça peynir yiyince hemen düzeliyorum çok şükür.. şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

benim de açlık şekerim 74 daha da düşmez inşallah. rabbim dermansız dert vermesin

kızlar bu arada elevit denen ilaç hakkında söylenenlerin hepsi hurafeymiş. Müslüman bi ülke de domuz katkısı olan bir ilaç sağlık bakanlığından onaylanır mı dedi doktor ayrıca bide şöyle dedi bi deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış. 12 adet vitamin var içinde. bana folik asitten sonra sadece biraz büyük geldi onun dışında sıkıntı yok kullanmaya başladım. sizde böyle şeyleri çok fazla takmayın. 40 hamileden 39 u bunu kullanıyormuş

Ben gerçek olmasa bile o kurt icime düştüğü için kullanmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…