2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kan alınıp araştırılıyor canım.
Bi de ultrasonda ense kalinligina bakılıyor
Bir yerde göbekten sıvı alınması gibi bişey okumuştum oyle birşey yok degil mi?

maşallah 41 kere oğlun olacakmış gibi doğdu içime
Sagol kuzum hepimizinkine maşallah saglıklı olur inşallah hepimizin ki hayırlısı olsun cinsiyette de
canım kan veriyorsun. 1 hafta sonra sonuç alınıyor
Göbekte sıvı alınıyor gibi birişlem okumuştum baska bir test miydi acaba o

Bende ederim tatlım etmem mi. Rabbim güzel sonuçlar almak nasip etsin. Hadi i düşünelim iyi olsun

Selam teyzelerim. Ben annemin çok yaramaz minnoşuyum. Günümden 1 hafta önde koşuyorum. Boyumda 4.5cm oldu. Herşeyim çok iyi keyfimde yerinde. Annem 29unda ikili test yaptırcak 3 ocaktada doktorumu ziyarete gidicez. Herkese öpücükler. Birde cinsiyetimi tahmin ederseniz sizi daha çok öperim

Eklentiler

• image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 93

Oyy maşallahhh sizee hep iyi olun inşallah bence kız

maşallah minnoşa cinsiyet tahminlerinden pek anlamıyorum doktor bisey demedimi canım nub bölümüne at resmi yorumlarlar

Bence erkek masallah bebisimize

maşallah minnoşa cinsiyet tahminlerinden pek anlamıyorum doktor bisey demedimi canım nub bölümüne at resmi yorumlarlar
Çok teşekkür ederiz canım benim. Nub bölümü nerde ya? Demediya 2-3 hafta sonra belli olur anca dedi

Y Yellu guzel habelerle gelmissin masallah bebisine .. Ama cok minnak annesi daha belli olmaz cinsiyeti

Ikili uclu testlerinde sıkıntı olursa gobekten sivi aliniyor bebegin amniyon sivisindan ve bebegin sagliklimi degil mi ona bakiliyor ..
yoksa ikili test anneden kan alinarak bakiliyo canim

Çok şükür canım benim. Hepimiz harika haberler verdik bugün ne mutlu bize. Darısı herkese. Ama 11+2olmuş halamı minnakya :)
Bak seni bi topige etiketliyeecgim oraya at resmi eger anlayan varsa sana yorum yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…