Çook şükür canim .. Dariso hepinize olsun güzel güzel haberlerle gelin her gittiginizde doktora ..Kuzum testin temiz cikmis gozun aydin tatlim cok guzel darisi basimiza olsun insallah :))
Yaa ben sordum 2-3 hafta sonra ancak belli olur dedi. Gözün aydın canımKizlaaaaaar:) cok guzeldi bebisimiz iyi cok sukur kipir kipir masallah:) doktor kiz dedi ama bir ay sonra daha net belli olur dedi. Nuba gore soyledi.
Kan alınıp araştırılıyor canım.
Bir yerde göbekten sıvı alınması gibi bişey okumuştum oyle birşey yok degil mi?Bi de ultrasonda ense kalinligina bakılıyor
Sagol kuzum hepimizinkine maşallah saglıklı olur inşallah hepimizin ki hayırlısı olsun cinsiyette demaşallah 41 kereoğlun olacakmış gibi doğdu içime
Göbekte sıvı alınıyor gibi birişlem okumuştum baska bir test miydi acaba ocanım kan veriyorsun. 1 hafta sonra sonuç alınıyor
Bende ederim tatlım etmem mi. Rabbim güzel sonuçlar almak nasip etsin. Hadi i düşünelim iyi olsunKizlar hepinizden bir sey isteyecegim; eger yaparsaniz ne mutlu bana. Biliyorsunuz dun doktorum bebegimin ensesinde odem oldugunu soyledi, bu gecici de olabiliyor kalici da. Yarin ikili testim var, daha detayli bilgiye sahip olacagim. Lutfen dua eder misiniz bebegim icin?Kotu bir sey olma ihtimali bile beni mahveden bir dusunceyken dunden beri yasayan bir oluyum sanki. Insallah hepimizin bebekleri saglikla dunyaya gelir.
Daha var o zaman demek kiDoktora sordum, hissediyor gibiyim dedim. zayıfsın ama daha hissedemezsin dedi.
sAĞOL CANIM. bENİM DOKTORUM iSTANBULA taşınacakmış . Ondan erken söyledi sanırım. Doktor değiştirmek zorundayım şimdi.Yaa ben sordum 2-3 hafta sonra ancak belli olur dedi. Gözün aydın canım
Selam teyzelerim. Ben annemin çok yaramaz minnoşuyum. Günümden 1 hafta önde koşuyorum. Boyumda 4.5cm oldu. Herşeyim çok iyi keyfimde yerinde. Annem 29unda ikili test yaptırcak 3 ocaktada doktorumu ziyarete gidicez. Herkese öpücükler. Birde cinsiyetimi tahmin ederseniz sizi daha çok öperim
Doktor değiştirmek zor olsa gerek bende değiştiricem ama. Bu hem pahalı hem uzak hemde ilgisizsAĞOL CANIM. bENİM DOKTORUM iSTANBULA taşınacakmış . Ondan erken söyledi sanırım. Doktor değiştirmek zorundayım şimdi.
Anaaa kız mı :) kafa solda olunca hani erkekti :) saol canım benim teşekkür ederizOyy maşallahhh sizee hep iyi olun inşallah bence kız
Selam teyzelerim. Ben annemin çok yaramaz minnoşuyum. Günümden 1 hafta önde koşuyorum. Boyumda 4.5cm oldu. Herşeyim çok iyi keyfimde yerinde. Annem 29unda ikili test yaptırcak 3 ocaktada doktorumu ziyarete gidicez. Herkese öpücükler. Birde cinsiyetimi tahmin ederseniz sizi daha çok öperim
Bence erkek masallah bebisimizeSelam teyzelerim. Ben annemin çok yaramaz minnoşuyum. Günümden 1 hafta önde koşuyorum. Boyumda 4.5cm oldu. Herşeyim çok iyi keyfimde yerinde. Annem 29unda ikili test yaptırcak 3 ocaktada doktorumu ziyarete gidicez. Herkese öpücükler. Birde cinsiyetimi tahmin ederseniz sizi daha çok öperim
Çok teşekkür ederiz canım benim. Nub bölümü nerde ya? Demediya 2-3 hafta sonra belli olur anca dedimaşallah minnoşa cinsiyet tahminlerinden pek anlamıyorum doktor bisey demedimi canım nub bölümüne at resmi yorumlarlar
Çok saol canım benim. Bende hep erkek hissediyorum hatta elim hep erkek eşyalarına gidiyo :)Bence erkek masallah bebisimize
Ikili uclu testlerinde sıkıntı olursa gobekten sivi aliniyor bebegin amniyon sivisindan ve bebegin sagliklimi degil mi ona bakiliyor ..Bir yerde göbekten sıvı alınması gibi bişey okumuştum oyle birşey yok degil mi?
Sagol kuzum hepimizinkine maşallah saglıklı olur inşallah hepimizin ki hayırlısı olsun cinsiyette de
Göbekte sıvı alınıyor gibi birişlem okumuştum baska bir test miydi acaba o
Bak seni bi topige etiketliyeecgim oraya at resmi eger anlayan varsa sana yorum yaparÇok şükür canım benim. Hepimiz harika haberler verdik bugün ne mutlu bize. Darısı herkese. Ama 11+2olmuş halamı minnakya :)
Tamam canım benim çok saolBak seni bi topige etiketliyeecgim oraya at resmi eger anlayan varsa sana yorum yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?