ben ilk defa bugün hissettim gibi emin olamıyorum ama hareket olarak değil seyirme pıt pıt pıt diyeKizlar bebisinizi ilk ne zaman hissettiniz hisseden oldu mu ya da :)
Maşallah sana ozaman, bilemedim kiz misin, oglan misin? Ama belli ki çok tatlısın.Selam teyzelerim. Ben annemin çok yaramaz minnoşuyum. Günümden 1 hafta önde koşuyorum. Boyumda 4.5cm oldu. Herşeyim çok iyi keyfimde yerinde. Annem 29unda ikili test yaptırcak 3 ocaktada doktorumu ziyarete gidicez. Herkese öpücükler. Birde cinsiyetimi tahmin ederseniz sizi daha çok öperim
Çok teşekkür ederiz teyzecim. Senin minnoşun kadar tatlıyım anca işteMaşallah sana ozaman, bilemedim kiz misin, oglan misin? Ama belli ki çok tatlısın.
allahım inşallah güzel haberler almayı nasip etsin sana. sana gücüm yettiği kadar dua edicem. kaçta randevun.. iyi ya da kötü değil hayırlı haberlerini bekliyorum..
Anaaa kız mı :) kafa solda olunca hani erkekti :) saol canım benim teşekkür ederiz
Ay kız olursa çok isterim derdim hep ama nedense erkeğe çok hazırladım kendimi ben :) ocak ortası öğreniriz en geç biz :)Yaaa ne bileyim içimden kız geçti
Cok merak ediyorum ama bu teoriler acaba doğru cikacakmi:) benim bebişin kafasida solda hepte erkek hissediyorum bakalm doğru cikacakmi:)
Ay kız olursa çok isterim derdim hep ama nedense erkeğe çok hazırladım kendimi ben :) ocak ortası öğreniriz en geç biz :)
Ahahaha aynı şeyi bende yaşadım :) ultrason kağıdında sağdaysa karnına koy fotoyu kafa solda oluyo :)))) bende ilklerde hep bunun kafa sağdaya diyodum arkadaş söyleyince ahah salak ben dedim :)))Ay tekrar baktimda seninkinin kafası solda değil sağdayada neye göre sag sol deniliyo acaba, ben ultrason kağıdına bakınca kafası sol tarafta duruyor seninki bana göre sağda
Ahahaha aynı şeyi bende yaşadım :) ultrason kağıdında sağdaysa karnına koy fotoyu kafa solda oluyo :)))) bende ilklerde hep bunun kafa sağdaya diyodum arkadaş söyleyince ahah salak ben dedim :)))
Ahahahahha aynen öyle annesi. Teoriye göre öyleNeeeeeee yani simdi benimkisi sağdami oluyor kizmi yani
Ahahahahha aynen öyle annesi. Teoriye göre öyle
dualarım seninle inşallah güzel haberlerle donceksin9 bucukta sabah. Bu gece uyku yok bana..
Hayırlısı bakalım ama söyledikleri teoriye göre kız :)))))Sen diyince ultrason kağıdını karnıma koyup baktım hakkatende sağdaymis hic boyle dusunmemistimkendimi erkege hazirlamistim baya ay yoksa kızmı
Hayirli aksamlar anneler bu kafasinin nerde durduguna gore cinsiyet tahmini yaniltici olabilit bence hareket halindeler surekli yerleri degismiyormuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?