2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah sana ozaman, bilemedim kiz misin, oglan misin? Ama belli ki çok tatlısın.

Bide decavit vitamin verdi. folik asiti bıraktım artık. Ona başladım. Uyku yapabiliyormuş. O nedenle akşamları içiyorum.

Anaaa kız mı :) kafa solda olunca hani erkekti :) saol canım benim teşekkür ederiz

Yaaa ne bileyim içimden kız geçti
Cok merak ediyorum ama bu teoriler acaba doğru cikacakmi:) benim bebişin kafasida solda hepte erkek hissediyorum bakalm doğru cikacakmi:)

Yaaa ne bileyim içimden kız geçti
Cok merak ediyorum ama bu teoriler acaba doğru cikacakmi:) benim bebişin kafasida solda hepte erkek hissediyorum bakalm doğru cikacakmi:)
Ay kız olursa çok isterim derdim hep ama nedense erkeğe çok hazırladım kendimi ben :) ocak ortası öğreniriz en geç biz :)

Ay kız olursa çok isterim derdim hep ama nedense erkeğe çok hazırladım kendimi ben :) ocak ortası öğreniriz en geç biz :)

Ay tekrar baktimda seninkinin kafası solda değil sağda yada neye göre sag sol deniliyo acaba, ben ultrason kağıdına bakınca kafası sol tarafta duruyor seninki bana göre sağda

Ay tekrar baktimda seninkinin kafası solda değil sağda yada neye göre sag sol deniliyo acaba, ben ultrason kağıdına bakınca kafası sol tarafta duruyor seninki bana göre sağda
Ahahaha aynı şeyi bende yaşadım :) ultrason kağıdında sağdaysa karnına koy fotoyu kafa solda oluyo :)))) bende ilklerde hep bunun kafa sağdaya diyodum arkadaş söyleyince ahah salak ben dedim :)))

Ahahaha aynı şeyi bende yaşadım :) ultrason kağıdında sağdaysa karnına koy fotoyu kafa solda oluyo :)))) bende ilklerde hep bunun kafa sağdaya diyodum arkadaş söyleyince ahah salak ben dedim :)))

Neeeeeee yani simdi benimkisi sağdami oluyor kizmi yani

Hayirli aksamlar anneler bu kafasinin nerde durduguna gore cinsiyet tahmini yaniltici olabilit bence hareket halindeler surekli yerleri degismiyormuki

Bu arada bi ara bulantılar bitti galiba yazmıştım geri başladı sabah akşam çıkarıyorum hala geçen hafta sehir dışına çıktık kaynanamlarda kaldık tuhaf oldum ya milletin içinde sürekli ogurmek falan kötüydü

Ben 2 hafta önce kontrole gittim doktor testler istedi laboratuvara indim sabah geliceksin dedi çıktım bende sabah gelirim diye gidemedim sonra şehir dışına çıktık ben hala kan vericem bekleyip duruyor testler acaba şimdi hemen gitsemmi yoksa 1 hafta dahami beklesem ikili test zamanida geldi çünkü bilemedim kafam karıştı

book thief

Canım dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerle geliceksin inşallah geçici bir durumdur yada doktor yanlış görmüştür

Bu arada cinsiyet öğrenenler olmuş ne güzel heyecanlar bunlar inşallah doğru çıkar doktorların tahmini 1 ay sonra değiştirmezler insan biseye alışınca zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…