Ah be kuzum ne zorlu geçmiş süreç. Ama bin şükür bu günlerdeyiz. Bişeycikte kalmadı. Allah annenden razı olsun öperim ellerinden. İyi yapmışsın sürekli yatmak çok boğucu bilirim ilk 3 ay kıpırdamadan yattım resmen tedaviyle olunca ve düşük tehlikesi olunca. Son 10gündürde yatıyodum ama 2 gündür ayaklandım yine. Melisa her korkuttuğunda bir hafta anca dayanabiliyorum yatmayaYok canım annem var yanımda ben kendime bi kahve yapmaya kalkıyorum o kadar. Ufaklıkla da yemeğiyle annem ilgileniyor mecburen. Bi duş ve dersine bakıyorum. Yani çoğunlukla yattım yatıyorum da. İlk zamanlar kist vardı 4 aylık falan eridi. Patlama riski vs. vardı o zamanlar. Sonra grip oldum yetmemiş gibi.. bir süre de öyle yattım. Tam iyileştim derken tekrar oldu ilaç kullandım yine yattım. Sonra o da geçti oh dedim düzeldim 2 hafta sürekli yatmadım en azından :) hop göz enfeksiyonu:) 10 - 15 gün de onu korumaya aldık tam geçerken plasenta aşağıya indi yetmedi böbreğinde genişleme görüldü falan filan hep yattım anlayacağınşimdi de yat diyor. Ne zaman yürü diyecek acaba
ama bazen canıma tak edip yatmak kalkıp pasta falan yaptığım oldu
canım ben oğluş ve eşim için yapıyorum genelde bir şeyler dolaba. Misafir için pastane 2 bina ötede:) gerekirse alırız. Dediğin gibi gelen de eli boş gelmesin
![]()
yani benim koyma sebebim eşim ve oğlum :) ev yapımı şeyleri seviyorlar . Benim de işime geliyor severim yapmayı
![]()
ama bazen canıma tak edip yatmak kalkıp pasta falan yaptığım oldu
canım ben oğluş ve eşim için yapıyorum genelde bir şeyler dolaba. Misafir için pastane 2 bina ötede:) gerekirse alırız. Dediğin gibi gelen de eli boş gelmesin
yani benim koyma sebebim eşim ve oğlum :) ev yapımı şeyleri seviyorlar . Benim de işime geliyor severim yapmayı