Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ıkı numara kullanıorum fazla bir fark göremedim canımIkı numara mamaya geçen var mı? Smdı tam 6 aylık olduk uc hafta da erken doğmustu mama bıttı yarın mama alıcam 2 numara alayım degıl mı ne farkı var daha mı yogun kıvamı
6.ay dolunca dedi benim doktor. O yuzden hala 1deyiz gelisimine göre icerigi farkli olarak hazirlaniyor mamalarin once doyarken 1numara ile sonra doymuyor ne kadarda yese mesela.Ikı numara mamaya geçen var mı? Smdı tam 6 aylık olduk uc hafta da erken doğmustu mama bıttı yarın mama alıcam 2 numara alayım degıl mı ne farkı var daha mı yogun kıvamı
oyyy kuzumm maaşallahh cok tatlıSelam en tatlı anneler. Ay nasıl özledim sizleri. Sanırım hesap adı verdim diye banlandım. 2 hafta upuzun zaman gibi geldi resmen. Daha önce başkalarınında hesaplarını paylaşmıştım ozaman banlanmadım diye sorun olmayacağını düşünmüştüm. Neyse işte geldim burdayım. Herkesler iyi mi? Biz 2 hafta önce 6.ay aşılarımızı olduk. Aşıdan önce melisa hasta oldu ondan bana geçti çok zor 2 haftaydı. Karaciğer enzimleri hala yüksek çıkıyor. Doktor değiştirdik bu nedenle. Önceki dr en son çok üzdü bizi karaciğeri bozuk dedi direk. Şimdi gittiğimiz ise hiçbişeyi yok sadece aralıkla takip edelim yeter dedi. Birçok nedenden dolayı olabilirmiş. 2 hafta boyunca d vitamini ilaç ve mama tamamiyle yasaklandı. Haftaya cumartesi tekrar tahlil yaptıracağız. Bizim zilli 8 kilo olmuş dr bu şişkoya muhallebi vermesende olur dedi:))) bizde bu kadar. Sizlerde iyisinizdir umarım. Kızımla öpüyoruz sizleri yılbaşı gecesinden bir pozla :)) bu arada herkese musmutlu yıllar dileriz
Hoşbuldum canım benim@
oyyy kuzumm maaşallahh cok tatlıbizde size mutlu yıllar diliyoruz
İnşallah güzel cıkar enzimler üzülme bak dr da demiş bişeyi yok diye
Bizde seni sohbetini cok özledikl hoşgeldin tekrardann
Cok tatlı masallah hoşgeldin .karaciğer enzimleri ilk doğduğu dönem ac kaldığı için bizim dr yüksek çıkmıştı.ama zamanla düzeldi.sizinde ilaç kullanımından yükselmiş olabilir önemli bir şeyi yoktur inşallah çok geçmiş olsun..Selam en tatlı anneler. Ay nasıl özledim sizleri. Sanırım hesap adı verdim diye banlandım. 2 hafta upuzun zaman gibi geldi resmen. Daha önce başkalarınında hesaplarını paylaşmıştım ozaman banlanmadım diye sorun olmayacağını düşünmüştüm. Neyse işte geldim burdayım. Herkesler iyi mi? Biz 2 hafta önce 6.ay aşılarımızı olduk. Aşıdan önce melisa hasta oldu ondan bana geçti çok zor 2 haftaydı. Karaciğer enzimleri hala yüksek çıkıyor. Doktor değiştirdik bu nedenle. Önceki dr en son çok üzdü bizi karaciğeri bozuk dedi direk. Şimdi gittiğimiz ise hiçbişeyi yok sadece aralıkla takip edelim yeter dedi. Birçok nedenden dolayı olabilirmiş. 2 hafta boyunca d vitamini ilaç ve mama tamamiyle yasaklandı. Haftaya cumartesi tekrar tahlil yaptıracağız. Bizim zilli 8 kilo olmuş dr bu şişkoya muhallebi vermesende olur dedi:))) bizde bu kadar. Sizlerde iyisinizdir umarım. Kızımla öpüyoruz sizleri yılbaşı gecesinden bir pozla :)) bu arada herkese musmutlu yıllar dileriz
Çok teşekkürler tatlım hoşbuldumCok tatlı masallah hoşgeldin .karaciğer enzimleri ilk doğduğu dönem ac kaldığı için bizim dr yüksek çıkmıştı.ama zamanla düzeldi.sizinde ilaç kullanımından yükselmiş olabilir önemli bir şeyi yoktur inşallah çok geçmiş olsun..
Kızım bi ara hastalanmıstı antibiyotik kullanmıstı kan tahlili yaptrmıştı dr karaciger enziminde artıs vardı dr hastalıktan demişti o zaman öyle de olabilirHoşbuldum canım benimİnşallah öyle olacak. Çok teşekkürler teyzesi
Senin kuzun nasıl canım toparladı mı biraz daha?@
oyyy kuzumm maaşallahh cok tatlıbizde size mutlu yıllar diliyoruz
İnşallah güzel cıkar enzimler üzülme bak dr da demiş bişeyi yok diye
Bizde seni sohbetini cok özledikl hoşgeldin tekrardann
Evet drda öyle demişti virak bi enfeksiyon geçirdiyse 3 hafta yüksek oluyomuş değerler. Amin tüm yawrumarımıza inşallahKızım bi ara hastalanmıstı antibiyotik kullanmıstı kan tahlili yaptrmıştı dr karaciger enziminde artıs vardı dr hastalıktan demişti o zaman öyle de olabilir
İnşallah iyi gelir sonuclar Rabbim ümmeti Muhammed e acil şifalar nasip etsin
Toparladı canım çok şükür bu seferde kızım hasta cok öksüryo birbirlerine bulaştırıyolar sanırımSenin kuzun nasıl canım toparladı mı biraz daha?
Hosgeldin yellu gecmis olsun oncelikle bisey yoktur insallah baska dokt gitmekte fayda var tabi.Selam en tatlı anneler. Ay nasıl özledim sizleri. Sanırım hesap adı verdim diye banlandım. 2 hafta upuzun zaman gibi geldi resmen. Daha önce başkalarınında hesaplarını paylaşmıştım ozaman banlanmadım diye sorun olmayacağını düşünmüştüm. Neyse işte geldim burdayım. Herkesler iyi mi? Biz 2 hafta önce 6.ay aşılarımızı olduk. Aşıdan önce melisa hasta oldu ondan bana geçti çok zor 2 haftaydı. Karaciğer enzimleri hala yüksek çıkıyor. Doktor değiştirdik bu nedenle. Önceki dr en son çok üzdü bizi karaciğeri bozuk dedi direk. Şimdi gittiğimiz ise hiçbişeyi yok sadece aralıkla takip edelim yeter dedi. Birçok nedenden dolayı olabilirmiş. 2 hafta boyunca d vitamini ilaç ve mama tamamiyle yasaklandı. Haftaya cumartesi tekrar tahlil yaptıracağız. Bizim zilli 8 kilo olmuş dr bu şişkoya muhallebi vermesende olur dedi:))) bizde bu kadar. Sizlerde iyisinizdir umarım. Kızımla öpüyoruz sizleri yılbaşı gecesinden bir pozla :)) bu arada herkese musmutlu yıllar dileriz
hos geldin canim valla özledik bu arada ikiniz de cok tatlisiniz maşallahSelam en tatlı anneler. Ay nasıl özledim sizleri. Sanırım hesap adı verdim diye banlandım. 2 hafta upuzun zaman gibi geldi resmen. Daha önce başkalarınında hesaplarını paylaşmıştım ozaman banlanmadım diye sorun olmayacağını düşünmüştüm. Neyse işte geldim burdayım. Herkesler iyi mi? Biz 2 hafta önce 6.ay aşılarımızı olduk. Aşıdan önce melisa hasta oldu ondan bana geçti çok zor 2 haftaydı. Karaciğer enzimleri hala yüksek çıkıyor. Doktor değiştirdik bu nedenle. Önceki dr en son çok üzdü bizi karaciğeri bozuk dedi direk. Şimdi gittiğimiz ise hiçbişeyi yok sadece aralıkla takip edelim yeter dedi. Birçok nedenden dolayı olabilirmiş. 2 hafta boyunca d vitamini ilaç ve mama tamamiyle yasaklandı. Haftaya cumartesi tekrar tahlil yaptıracağız. Bizim zilli 8 kilo olmuş dr bu şişkoya muhallebi vermesende olur dedi:))) bizde bu kadar. Sizlerde iyisinizdir umarım. Kızımla öpüyoruz sizleri yılbaşı gecesinden bir pozla :)) bu arada herkese musmutlu yıllar dileriz
Anam bu ayni sen ♡♡♡ Masallah size .. Hosgeldin ya özledik seni . Gecmis olsun canim korkma insallah birsey cikmaz 2 hafta sonra gittiginde hersey normal cikarSelam en tatlı anneler. Ay nasıl özledim sizleri. Sanırım hesap adı verdim diye banlandım. 2 hafta upuzun zaman gibi geldi resmen. Daha önce başkalarınında hesaplarını paylaşmıştım ozaman banlanmadım diye sorun olmayacağını düşünmüştüm. Neyse işte geldim burdayım. Herkesler iyi mi? Biz 2 hafta önce 6.ay aşılarımızı olduk. Aşıdan önce melisa hasta oldu ondan bana geçti çok zor 2 haftaydı. Karaciğer enzimleri hala yüksek çıkıyor. Doktor değiştirdik bu nedenle. Önceki dr en son çok üzdü bizi karaciğeri bozuk dedi direk. Şimdi gittiğimiz ise hiçbişeyi yok sadece aralıkla takip edelim yeter dedi. Birçok nedenden dolayı olabilirmiş. 2 hafta boyunca d vitamini ilaç ve mama tamamiyle yasaklandı. Haftaya cumartesi tekrar tahlil yaptıracağız. Bizim zilli 8 kilo olmuş dr bu şişkoya muhallebi vermesende olur dedi:))) bizde bu kadar. Sizlerde iyisinizdir umarım. Kızımla öpüyoruz sizleri yılbaşı gecesinden bir pozla :)) bu arada herkese musmutlu yıllar dileriz
Selam en tatlı anneler. Ay nasıl özledim sizleri. Sanırım hesap adı verdim diye banlandım. 2 hafta upuzun zaman gibi geldi resmen. Daha önce başkalarınında hesaplarını paylaşmıştım ozaman banlanmadım diye sorun olmayacağını düşünmüştüm. Neyse işte geldim burdayım. Herkesler iyi mi? Biz 2 hafta önce 6.ay aşılarımızı olduk. Aşıdan önce melisa hasta oldu ondan bana geçti çok zor 2 haftaydı. Karaciğer enzimleri hala yüksek çıkıyor. Doktor değiştirdik bu nedenle. Önceki dr en son çok üzdü bizi karaciğeri bozuk dedi direk. Şimdi gittiğimiz ise hiçbişeyi yok sadece aralıkla takip edelim yeter dedi. Birçok nedenden dolayı olabilirmiş. 2 hafta boyunca d vitamini ilaç ve mama tamamiyle yasaklandı. Haftaya cumartesi tekrar tahlil yaptıracağız. Bizim zilli 8 kilo olmuş dr bu şişkoya muhallebi vermesende olur dedi:))) bizde bu kadar. Sizlerde iyisinizdir umarım. Kızımla öpüyoruz sizleri yılbaşı gecesinden bir pozla :)) bu arada herkese musmutlu yıllar dileriz