Gunaydin kizlar Yellu hosgeldin canim.
Gecen sali benim yardimci isten cikti.Yeni birini bulamiyorum.Butun is guc bana kaldi.Esimle hafta sonu yapalim dedik.Ben pratik olsun diye borekleri sarip, sarimsaklari soyup, et koftelerini yapip, ispanaklari yikayip dograyip buzluga atarim.Buzlukta ispanak,kofte bitmis dun kac saat onlari yaptik.130 kusur kofte stokladim buzdolabina ama bittim.Bir ay rahatim ama degiyor.
Haftada iki gun drama guzel gidiyor.Iki gunde reformer pilatese basladim.Dr dan izin alarak tabi.Bizim sitede bir kadin evindeki bir odayi studyo yapmis ona gidiyorum.Piyasa fiyatlarinin bayagi altinda ucreti o yuzden.Hem de site icinde yol derdi yok.Gobek inmiyor,kilo gitmiyor.Hoca sutunun tadini bozmadan seni toparlayacagim dedi:)
Haftanin 4 gunu aksam doluyum, yogunum.Bir de ev isleri olunca pek yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum sizi.
Oglum bir aydir kakayi kivamli yapiyor ve cok ikiniyor.Popo catlagi olabilir diye korkuyorum.Bezinde igne ucu gibi 4,5 yerde kan gordum.Kabizdan ameliyatlik olan bebekler varmis.Cocuk cerrahina goturecegim mecbur.
Dun ek gida icin tabak,kasik,pekmez,onluk alisverisimizi yaptik.Haftaya basliyoruz.Blw klasik karisik gidecegiz nasipse.Yalniz mama sandalyesine alistiramadim. Sevemedi bir turlu.
Hamilelikte benim varislerim artmisti.Bacaklar varis dolu.Onlari ozel sigortam gecerlilik suresini doldurmadan aldirayim diyorum.Sigorta karsilamazsa bayagi kulfetliymis oyle duydum. Yaptiranlardan bazilari agri oluyor diyor.Ev,bebek,spor,drama agriyi kaldiramam su an.Napacagim bilmiyorum.