• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2 numara baby goat mama kullanan var mi?

Eksikler bitmiyor al al :)) bizimde sirada oto koltugu var iyi birsey saglam birsey olsun istiyoruz bakalim arastirmalara baslayacagiz. Cunku bizim hafta yedi gunse en az 4 gunu disardayiz yazin hafta sonlari hep uzun yola gidiyoruz. Rahat etsin icinde saatler gecirecek testlerden filan gecmis guvenilir olsun istiyorum.
Önerilere acigim. Mayhosun dedigine baktim sadece simdilik o var listemde
ÖNErilere benimde ihtiyacım olacak 3-4 ay sonrası için yenilememiz gerekecek. Eksik dedinde altlarımız küçüldü ablam yeğenime küçük gelenleri veriyo dışarısı için okeyde evde giymeye bi sür eksik oldu yine hiç bitmiyorki

mesela havucu haşlıyorum eziyorum tel rendeden geçiriyorum kıvamı daha akışkan olsun diye su katıyorum. su yerine ıhlamur filan mı koymalı? bitki çayları 1 yaştan önce verilmemeli de yazıyor bazı yerlerde. böyle basit şeyler aklımı karıştırıp duruyor. şimdi hep haşlanmış sebze ve meyve mi yiyecek 1 ay boyunca sanki eksik yapıyorum gibi bir his, emin olamıyorum.
Testten geçirdklerini çorba şeklinde versen? Mesela yarım havuç yarım patates yarım kabak 20 dk suda pişir üzerini 2 parmak geçecek suyla. İçine 1-2 çimdik pirinçte koy yada 1 tatlı kaşığı irmik. 20-25 dk sonra bak sebzelere blenderdan geçir oh mis

Canım ben 0-18 kg gibi birsey aldım ebebek kendi markası yatış pozisyonu da var. Ben arka koltuğa normal yön bağladım zaten arabam çok küçük :KK66: kullanışlı yani. Benim bildiğim ters bağlama ön koltuk için geçerli ama emin değilim :KK66:
Yok canım ilk 1 yıl kesinlikle ters konmalı. Kafalarına çok sahip olamayacakları için ani frende ya da kazada korumak için

Canim ben bi kere 70 tane kofte yaptim pisirdim oyle koydum dondurucuya sonra 3 gun yuruyemedim fitigim var belim pert olmus :)) helal olsun valla sana. Cok pratik oluyo gercekten ama benim vucut kaldirmiyo :)
Canim oturarak yapsaydin ayakta kalma.Sen pisirip mi koyuyorsun buzluga ?

Boşwer sen rengini almaya çalış ne kadar yorulsanda değişiklik öyle düşün. Hepimiz incecik olalım inşallah dinimiz amin :)))
Geçici ağrıdır heralde ya ama emzirirken ameliyat bilemedim
Kayınvalide deme bizde geçenlerde atıştık. Kızın mevlüdünde komşusuna yemek koymuş koysun helal olsun ama hiç bana sormadan bitane kapaklı bi kaba koymuş annem koyarken o yelizin değildir demiş gerçektende benim değildi ertes günü yerine götürcektim. Her geldiğinde boğasım geliyo benimde. Siz niye atıştınız:))
Ya benim aileme cok buyuk terbiyesizlik yapti,ses cikaramiyorum iste.Bizim aile sirketi ya esim en sonunda ortakliktan ayrilmak zorunda kalirim kardeslerim seni degil annemi tutar ben bu saatten sonra yalniz is yapamam ekonomik zorlugu birak ekonomi diye bir seyimiz kalmaz diyor.Mecbur susuyorum.

Selam kızlar okuyorum mesajlarınızı fakat yazmaya fırsat bulamıyorum. Oğlum5.5 aylık ve emzik emmeye başladı yanlış birşey yapmıyorum değil mi? Emzik vermekle.

mayhos hangini söylemişti? ben besafe izi comfort x3 e bakıyorum kademeli olarak yatış pozisyonu alabiliyormuş bebeğin uyuması rahat oluyormuş. ikinci el alacağım sanırım temiz birşey denk gelirse..
Benimki de ondan.Yatis pozisyonu uzun yola cikacaklar icin iyiymis.Bir de bunun yukseklik ayari var,icinde sikilmazlar.

Her seyu 2. El alin ama oto koltugunu almayin diyorlar. Düştügunde yada icinden bir seyelr kirildiginda tun koruma özelligini kaybettigini söylüyorlar.
Çok da pahalı meretler. Şubat indirimleriyle e bebekten alicam ben de insallah. Besafe dusunuyorum.
Subati gecirmeyin kizlar cok buyuk zam dalgasi geliyormus.

Eksikler bitmiyor al al :)) bizimde sirada oto koltugu var iyi birsey saglam birsey olsun istiyoruz bakalim arastirmalara baslayacagiz. Cunku bizim hafta yedi gunse en az 4 gunu disardayiz yazin hafta sonlari hep uzun yola gidiyoruz. Rahat etsin icinde saatler gecirecek testlerden filan gecmis guvenilir olsun istiyorum.
Önerilere acigim. Mayhosun dedigine baktim sadece simdilik o var listemde
Ben de bugun ilk kez arabayla yalniz cikacagim.Hala o kemerle baglananlari kullaniyorum.Isofiksli olan 9 kilodan sonraymis.Gidecegim yer 15 dk uzaklikta.

Havuç şekerli ya seviyorlar :) yelluda söylemis her gün mutlaka yogurt yedir ilk basta bos verdigimde kafasini ceviriyordu bende simdi patates yedireceksem bir patates bir yogurtlu patates veriyorum kandiriyorum öyle daha guzel yiyor. Yada elmayla veriyorum.
Su bende veriyorum genelde yutsunsun diye pure filan verince 3-4 kasikta bir su veriyorum. Pekmez bir iki kere verdim cok icime sinmiyor acikcasi kucuk diye.

Ben bir kac gundur sabah kahvaltisina gectim avakado yumurta sarisinin yarisi lor peyniri ve anne sutuyle kivamini aciyorum sabah mamasini eledik artik bunu yiyor cokta sevdi. Tadimlar bitince dene bunuda
Bende kahvaltiya gecicem bikac gune doktorun verdigi listede 8.aya kadar yumurta yok eksi maya ekmek yada tam bugday ekmegi lor peyniri pekmez ve tereyagi yaziyor formul mamayla ama bana pekmezi 7bucuk aylikken basla demisti lor peynir olarak ne aliyorsun belirli bi marka varmi tuzsuz mu oluyor ben oglumda labne kullaniyordum olmazsa yine labne aliyim diyorum

ÖNErilere benimde ihtiyacım olacak 3-4 ay sonrası için yenilememiz gerekecek. Eksik dedinde altlarımız küçüldü ablam yeğenime küçük gelenleri veriyo dışarısı için okeyde evde giymeye bi sür eksik oldu yine hiç bitmiyorki
Cok sukur kusmamiz bitti de artik kiyafetlerimiz yetiyor. Ben bir kac tane tayt pantalon aldim onlari giydiriyorum yetiyor tayti giyincr yiyesim geliyor minnacik boy daracik tayt :))
Ben de bugun ilk kez arabayla yalniz cikacagim.Hala o kemerle baglananlari kullaniyorum.Isofiksli olan 9 kilodan sonraymis.Gidecegim yer 15 dk uzaklikta.
En guzeli onu öneriyor herkes yuksekligi iyiymis yolu izleyebiliyormus kademesi varmis. Sanirim bende onu alacagim. Oh ana ogul gezin tabi ya niye cikmayacaksin cik valla hatta hergun uyku saatinden sonra cikin bir hava alip gelin.

Bende kahvaltiya gecicem bikac gune doktorun verdigi listede 8.aya kadar yumurta yok eksi maya ekmek yada tam bugday ekmegi lor peyniri pekmez ve tereyagi yaziyor formul mamayla ama bana pekmezi 7bucuk aylikken basla demisti lor peynir olarak ne aliyorsun belirli bi marka varmi tuzsuz mu oluyor ben oglumda labne kullaniyordum olmazsa yine labne aliyim diyorum
Ben yogurt yapmistim tutmadi bende onu kaynattim lor yaptim :) evde yapiyorum yani at buzluga minik minik posetleyip istediginde kullan. Labne yapacagim insallah markete gidebilirsem bugun simdilik evde yapmayi dusunuyorum biraz daha buyurse hazir alirim.
Benim doktor kahvaltiya gec demedi haberi yok ben kendim orta yolu bulup ilerliyorum blw klasik :) Ama yedikten sonra iyi doyuyor ondan eminim. Birde gece icin birsey bulacagim yesin tok tutsun cuma kontrol var soarayim bakayim ne diycek.

Ya benim aileme cok buyuk terbiyesizlik yapti,ses cikaramiyorum iste.Bizim aile sirketi ya esim en sonunda ortakliktan ayrilmak zorunda kalirim kardeslerim seni degil annemi tutar ben bu saatten sonra yalniz is yapamam ekonomik zorlugu birak ekonomi diye bir seyimiz kalmaz diyor.Mecbur susuyorum.
Hımm durumlar vahimmiş ama haddini de bilmeli bence. Koca insanlar özel hayatla iş hayatını karıştırmayı mı öğrenememişler daha

Cok sukur kusmamiz bitti de artik kiyafetlerimiz yetiyor. Ben bir kac tane tayt pantalon aldim onlari giydiriyorum yetiyor tayti giyincr yiyesim geliyor minnacik boy daracik tayt :))
En guzeli onu öneriyor herkes yuksekligi iyiymis yolu izleyebiliyormus kademesi varmis. Sanirim bende onu alacagim. Oh ana ogul gezin tabi ya niye cikmayacaksin cik valla hatta hergun uyku saatinden sonra cikin bir hava alip gelin.

Ben yogurt yapmistim tutmadi bende onu kaynattim lor yaptim :) evde yapiyorum yani at buzluga minik minik posetleyip istediginde kullan. Labne yapacagim insallah markete gidebilirsem bugun simdilik evde yapmayi dusunuyorum biraz daha buyurse hazir alirim.
Benim doktor kahvaltiya gec demedi haberi yok ben kendim orta yolu bulup ilerliyorum blw klasik :) Ama yedikten sonra iyi doyuyor ondan eminim. Birde gece icin birsey bulacagim yesin tok tutsun cuma kontrol var soarayim bakayim ne diycek.
BEn tayt giydireniyorum evde ya. Sanki rahat edemiyomuç gibi. Kendim rahata düşkün olunca evde :))) kusmalarımız hala biraz devam ediyor bizim. Hele şimdi yerde yuwarlanmaya başlayınca halım falan battı:))

Ben hep hippin ürünlerini kullanıyorum. Bebe bisküvisi, bebek ekmeği, akşamları bazen elmalı iyi geceler muhallebisi var onu veriyorum baya tok tutuyor

BEn tayt giydireniyorum evde ya. Sanki rahat edemiyomuç gibi. Kendim rahata düşkün olunca evde :))) kusmalarımız hala biraz devam ediyor bizim. Hele şimdi yerde yuwarlanmaya başlayınca halım falan battı:))
Kadife tayt cokta rahat kizimla takim giyiyoruz vallahi biz :) Haliciyi bekliyorum haliyi alacakti ama gelmedi :)) Yere koymuyorum cok soguktan dolayi benim salon camlar yere kadar fransiz balkon cok soguk geliyor ev sicak ama korkuyorum bu seneyi hasta olmadan atlatalimda direnci iyi olsun diyorum.
Ben hep hippin ürünlerini kullanıyorum. Bebe bisküvisi, bebek ekmeği, akşamları bazen elmalı iyi geceler muhallebisi var onu veriyorum baya tok tutuyor
Bakalim bi gideyim doktorada ne önerecek. Sagol canim aklimda olsun bunlarda.

Back
X