• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kadife tayt cokta rahat kizimla takim giyiyoruz vallahi biz :) Haliciyi bekliyorum haliyi alacakti ama gelmedi :)) Yere koymuyorum cok soguktan dolayi benim salon camlar yere kadar fransiz balkon cok soguk geliyor ev sicak ama korkuyorum bu seneyi hasta olmadan atlatalimda direnci iyi olsun diyorum.

Bakalim bi gideyim doktorada ne önerecek. Sagol canim aklimda olsun bunlarda.
Kadife taytlar çok toz topluyo sinir oluyorum bende almıştım 2-3 tane. BEnde halıcıyı arasam iyi olacak. 3-4 ayda bir yıkatıyorum. Bundan sonrasında daha sık yapmam gerekicek halılar eskicek valla:)
Doktor bisküviyi kendin yapamıyosan hippin al dedi. Çokta sewiyo kahwaltıyı ama hala bulamaç şeklinde gidiyoruz

Kadife taytlar çok toz topluyo sinir oluyorum bende almıştım 2-3 tane. BEnde halıcıyı arasam iyi olacak. 3-4 ayda bir yıkatıyorum. Bundan sonrasında daha sık yapmam gerekicek halılar eskicek valla:)
Doktor bisküviyi kendin yapamıyosan hippin al dedi. Çokta sewiyo kahwaltıyı ama hala bulamaç şeklinde gidiyoruz

Hali ortusu almayi dusunuyorjm bende :D

BEn tayt giydireniyorum evde ya. Sanki rahat edemiyomuç gibi. Kendim rahata düşkün olunca evde :))) kusmalarımız hala biraz devam ediyor bizim. Hele şimdi yerde yuwarlanmaya başlayınca halım falan battı:))
Bende senin gibi düşünenlerdenim.iki kızıma da rahat olmayacak diye giydirmedim bebekken.buna arada giydiriyorum.çok şeker oluyorlar taytla ama

Bende senin gibi düşünenlerdenim.iki kızıma da rahat olmayacak diye giydirmedim bebekken.buna arada giydiriyorum.çok şeker oluyorlar taytla ama
Ah ah kızım olsaydı arkadaşım payetli taytlar alacaktı şıkır şıkır oğlan olunca bir iki renk anca bulunuyor içimiz karardı :-)

Canim oturarak yapsaydin ayakta kalma.Sen pisirip mi koyuyorsun buzluga ?
Oturarak yaptim canim ama cok oturup hareketsiz kalinca da belim tutuluyo. Bi de hamilelik kilomu veremedigim icin fitigima hep baski var maalesef :(
Dondurucudaki kiymalardan yaptigim icin cozdurup tekrar cig olarak koymuyorum, yani oyle koyulmuyo diye biliyorum o yuzden pisirip koyuyorum, cikarinca da isitiyorum sadece.

Ben dışarı çıkarken hep giydiriyorum işte evde rahat etsin diyorum. Hem hep yerlerde gezindiği kadife daha kalın şeyler giydiriyorum

Oturarak yaptim canim ama cok oturup hareketsiz kalinca da belim tutuluyo. Bi de hamilelik kilomu veremedigim icin fitigima hep baski var maalesef :KK43:
Dondurucudaki kiymalardan yaptigim icin cozdurup tekrar cig olarak koymuyorum, yani oyle koyulmuyo diye biliyorum o yuzden pisirip koyuyorum, cikarinca da isitiyorum sadece.
Him ben dondurmadan yaptim seninki de pratik olur tabi.Ya bir sen bir ben veremedik bu kilolari.Neden veremiyoruz ki.O kadar cok yemiyorum oysa.

Nereden aldın canım?
Instagram dan buldum canım kadife olandan aldım diğeri polar çok kıl tutuyor sevmedim gördüğüm kişilerde. Atölyeleri aynı ama satan beş altı kişinin o yüzden fiyat model kalite aynı yani

Him ben dondurmadan yaptim seninki de pratik olur tabi.Ya bir sen bir ben veremedik bu kilolari.Neden veremiyoruz ki.O kadar cok yemiyorum oysa.
Ben de anlamiyorum ya aynen ben de cok yemiyorum kahvalti normal klasik yapiyorum, oglen corbayla gecistiriyorum, aksam da sebze ya da et yemegi yiyorum. Bi gun hamurisi yesem hemen +1 kilo oluyo anlamadim ki bu isi :/ cok sıkı bi diyet yapmam lazim sanirim. Tabi ben hep evdeyim o da var. Sen yine spora gidiyosun ya verirsin. Ben de 3 hafta sonra calismaya baslicam o zaman veririm artik.

Ah ah kızım olsaydı arkadaşım payetli taytlar alacaktı şıkır şıkır oğlan olunca bir iki renk anca bulunuyor içimiz karardı :-)
Bende 3 kız var canım.evimizin hertarafı kırmızı mor pembe:KK200::KK49:çekmecelerde dolaplarda duvar kağıtlarında minderlerde .her oda onların.heryer renkli.hatta bi ara misafirimizin çocuğu oturma odamıza burası çocuk odası mı demişti.:kızgın:

Ya ben kizi yere koymuyorum soguk diye. Ama henuz tam dönmüyor ya napsam bilemiyorum
Canım yere koymazsan bebek dönmeye fırsat bulamayabilir.yere koyduğunda bebek daha rahat oluyor.benimki hep yerde.yün bebek yorganımızı altına seriyorum iki kat .kenarlarına da yastık koyuyorum.yorgandan çıkamasın diye.sürekli dönmeye çalışıyor.gazını rahat çıkarıyor.yatırmayı dene bence.altını kalın yap ama üşümesin

Canım yere koymazsan bebek dönmeye fırsat bulamayabilir.yere koyduğunda bebek daha rahat oluyor.benimki hep yerde.yün bebek yorganımızı altına seriyorum iki kat .kenarlarına da yastık koyuyorum.yorgandan çıkamasın diye.sürekli dönmeye çalışıyor.gazını rahat çıkarıyor.yatırmayı dene bence.altını kalın yap ama üşümesin

Denedik bir ara ama kapidan yine de soguk esiyor resmen. Evin ici 23 24 derece ama yerler cok soguk

Bende 3 kız var canım.evimizin hertarafı kırmızı mor pembe:KK200::KK49:çekmecelerde dolaplarda duvar kağıtlarında minderlerde .her oda onların.heryer renkli.hatta bi ara misafirimizin çocuğu oturma odamıza burası çocuk odası mı demişti.:kızgın:
Ay tam eşimin hayali :-) Allah bağışlasın canım çok güzel olur ileride biz de üç kız kardeşiz

Back
X