• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bugun kızın saçlarını 3 numaraya vurdum. Bir tatlı oldu masallah:)) ön taraftaki konakları geciremedim bir turlu. Zeytinyağı karbonat yapıyorum ama yok fayda etmiyor sanki. Başka ne yapılabilir?
O konak bizdede var cok yogun degil ama sinirimi bozuyor saclarin uzamasinida engelliyor zeytinyagini yikamadan 15 dk kadar bekletiyoruz biz birde mustellanin konak onleyici sampuani varmis ama benim stoklar bitmedigi icin alamadim ondan

Bende ondan korkuyorum bu oğluşum bembeyaz ya kime çekti bilmem kansız mı nedir anlayamıyorum ben verecem artık ama kabızlıktan korkuyorum tahin de ver dedi he hıımm faydalı tabi de uygun mu ay olarak acaba
Hemsire oyle diyince verdim valla bir aya yakindir tahini corbalarina koyuyorum koklatiyorum kasigin ucuyla ferro kullaniyoruz saglik ocagininkini cikartiyor bizimkiler.bizimkide beyaz tenli ondan salliyorduk kiz esmer ona gore.aslinda en dogrusu kan tahlilide kiyamiyorum kuzucuklara

Doktorum da bişey anlatmıyor ki ya ketum çok gıcık :) teşhisleri iyidir ama laf almak zor maalesef sormam lazım sorarım gidersem çok hastalık var diye kontrole bile gitmiyorum bazen hastaneye
Bende iki bebekle deftere not aliyorum hizli hizli soruyorum uzun suruyor kadin bunaliyor bizdede Allahtan cevap veriyor cebinide verdi soruyorum iste kafama takildikca.deli diyodur bana ☺

Kizlar ben 10 gunluk kuvez suresi disinda emziremedim tabi hic birinize anlatamadim o donem cunku hepiniz hamileydiniz korkutmak istemedim.ben grupta 4. Dogum yapandim sanirim.
Aptamil pre ve 1 numarayla devam ettik simdiye kadar..2 numaraya gectikki bu aksam aptamilin toplatilacagini duyduk.zaten icimize sinmeye sinmeye veriyorduk ama e ortada kaldik.mama olarak ne veriyorsunuz.rica etsrm payladir misiniz fikirlerinizi..

Saol tatlım :KK200: senin kuzu nasıl oldu toparladınız mı
Dün atesi 37.5oldu koltuk altından eger düşmeseydi götürcektim acile dr gel demişti ya ates düşürücü vermedim bekledim soydum altını baktım düştü ateş gitmedik hırıltı azaldı sanki ama hala var bakalm dr yarn ne dicek kontrolumuz var
Ates bana sanki dişten gibi geldi sabah cünkü bi 2kez ishal gibi yapmıştı tuvaletini de doktora yinede hafif ateslendi derim.

Dün atesi 37.5oldu koltuk altından eger düşmeseydi götürcektim acile dr gel demişti ya ates düşürücü vermedim bekledim soydum altını baktım düştü ateş gitmedik hırıltı azaldı sanki ama hala var bakalm dr yarn ne dicek kontrolumuz var
Ates bana sanki dişten gibi geldi sabah cünkü bi 2kez ishal gibi yapmıştı tuvaletini de doktora yinede hafif ateslendi derim.
Inşallah tez zamanda iyilesirsiniz canım.

Hemsire oyle diyince verdim valla bir aya yakindir tahini corbalarina koyuyorum koklatiyorum kasigin ucuyla ferro kullaniyoruz saglik ocagininkini cikartiyor bizimkiler.bizimkide beyaz tenli ondan salliyorduk kiz esmer ona gore.aslinda en dogrusu kan tahlilide kiyamiyorum kuzucuklara
canim, parmak ucundan kan alindigini ve aşı kadar acitmadigini soyledi hemsire bize. saglik ocagi istiyor bebislerin 9. ayinda

İlk ne verdin canım
Kabiz oldugu icin 60 cc anne sutu icine bir tatli kasigi kayisi puresi.Oglen de 3 gun kuraliyla 2,4,6 tatli kasigi patates bir tatli kasigi zeytinyag ile birlikte.Gece uyurken emzik verince bile oguruyor gibi yapiyor ek gida diye.Travma oldu.

Kabiz oldugu icin 60 cc anne sutu icine bir tatli kasigi kayisi puresi.Oglen de 3 gun kuraliyla 2,4,6 tatli kasigi patates bir tatli kasigi zeytinyag ile birlikte.Gece uyurken emzik verince bile oguruyor gibi yapiyor ek gida diye.Travma oldu.

Kayısı ve patatesten de başlamışsın yani tatlı oldukları için sevmesi lazım diyorum ama benimki de elma armutu yemedi.
Zeytinyağını 1 çay kaşığı dedi doktor 1 çay bardağı püreye ya da çobaya belki o ağır gelmiştir.bence bir kaç gün bekle öyle ver tekrar yazık kuzuya:( püre katı kıvamlıysa sulandırabilirsin çorba gibi ayy bileemedim:(

Kizlar ben 10 gunluk kuvez suresi disinda emziremedim tabi hic birinize anlatamadim o donem cunku hepiniz hamileydiniz korkutmak istemedim.ben grupta 4. Dogum yapandim sanirim.
Aptamil pre ve 1 numarayla devam ettik simdiye kadar..2 numaraya gectikki bu aksam aptamilin toplatilacagini duyduk.zaten icimize sinmeye sinmeye veriyorduk ama e ortada kaldik.mama olarak ne veriyorsunuz.rica etsrm payladir misiniz fikirlerinizi..
Aptamil niye toplatiliyormus?? Zaten hic sevmemistim aptamili ama baslarda 3 -4 kutu bitirmisizdir. Hemen hemej her mamayi denedim ben. 4 aydir babygoat veriyordum kimi besleyiciligi az dese de icinde ilave seker, palm yagi, soya falan yok icerigi temiz. Ama 2 numaraya gecince mama bozuk cikti. E bebegin internet sitesinden almistim. Fabrikaya incelemeye gonderdim. Bugun yarib donus yaparlar.
Yoklugunda golden goat kullaniyorum. Onda da palm ve seker yok. Ama bizimkini kabiz yapiyor. 2 aykikken de kabiz yapmisti. Simdi daha iyi en azindan kayisi ve zeytin yagi ile ortayi bulmaya calisiyorum.
Diger mamalarin hepsinde palm yagi, ve ek seker var.

Uc gun oldu ek gidaya basladik ama yemek istemiyor agliyor.Dr zorlama dedi annem de zorla yedir diyor.Ne yapsam bilemedim.Boyle bir sorun yasayan var mi?
Sakın zorlama sen teklif et yerse yer ömrü boyunca yiyecegi seyleri zorla yesin arkasindan kosturarak yesin istermisin?
Ben teklif ediyorum kafayi cevirirse bekliyorum 3 defa deniyorum yerse yiyor yemezse baska bir sekilde deniyorum. Mesela yogurdu hic sevmemisti ama zorlamadim fincana koydum baktim icmek istiyor oyle cozdük. Pirasa yaptim yemedi icine havuc patates attim yedi.

Ben bugun kızın saçlarını 3 numaraya vurdum. Bir tatlı oldu masallah:)) ön taraftaki konakları geciremedim bir turlu. Zeytinyağı karbonat yapıyorum ama yok fayda etmiyor sanki. Başka ne yapılabilir?
Zeytinyagini sürüp varsa sık dişlı erkek taraklari onla tara benimde gitmiyordu kiyamiyordum erkek taraklariyla yapnaya bi kere denedim nerdeyse %90ı gitti tek seferde.
Babam aradi kizim bi mamada bakteri gorulmus toplatilmis 83 ülkede turkiyede var icinde dedi. Cok korktum palm yagi seker neysede bakteri ne demek sonra baktim ama aptamil oldugunu anlamadim adamin adin aptamile yakindi dedim kesin aptamildir :)
Ben hipp kullaniyorum 6 aydir hic sorun yasamadik onunlada devam ediyoruz.
Birde neden emziremedin onu merak ettim psikolojin yuzumden mi baska sorun mu oldu

Zeytinyagi cok degil mi. Ben iki üc damla damlatiyorum o bile cok geliyor bana. Kendi eliyle dokunsa parmak seklinde yapsan kesfetse tatsa belki hosuna gider onu bi denesene . Mesela havucu buharda pisir bak bakalim ne yapacak.

Kızlar benim oğlusun bıngıldak yeti atıyor niye ki acaba.
Var mı sizinkilerdede

Zeytinyagi cok degil mi. Ben iki üc damla damlatiyorum o bile cok geliyor bana. Kendi eliyle dokunsa parmak seklinde yapsan kesfetse tatsa belki hosuna gider onu bi denesene . Mesela havucu buharda pisir bak bakalim ne yapacak.
Oyle yapayim bu sefer havucu.Ben de zorlamak istemiyorum ama ya alismazsa.

Back
X