Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün oğlumun ağzına bir tane nar verdim patlatmadan takip edip eğlenmek içindi aslındaBenim oglan da oguruyor ama müdahale etmiyorum sonra cevirir gibi agzinda yutuyoreşin hakli bende öyle düşünüyorum canım
Canim çok sevindim geçmiş olsunKızlar geldik hastaneden daha iyi dedi hatta geldigine göre cok iyi dedi cuma tekrar kontrole cagırıyor tabi
Geçmiş olsun canım kuzu toplasa da sen ve ablası da azıcık rahatkasaniz hep diken üstü zor güzelim yaKızlar geldik hastaneden daha iyi dedi hatta geldigine göre cok iyi dedi cuma tekrar kontrole cagırıyor tabi
Ay masallah hayal ettim de cok tatli olmuştur minnak :)Dün oğlumun ağzına bir tane nar verdim patlatmadan takip edip eğlenmek içindi aslındaama oğlum o kadar bizi trollemeye alıştı ki o bizimle kafa buluyor artık. Ağzında nari çevirdi on dişlerine getirmeye çiğnemeye çalıştı beceremeyince de tükürdü ama patlayınca güldü
Sagol canım bnmCanim çok sevindim geçmiş olsun
Yogurt ve zeytinyağı da eklemistim patatese olur dimiSagol canım bnm
Cuma gunu gittiginizde tamamen iylesmis olsun amin insallah.Sagol canım bnm
Sagol canım benm inşallah en kısa zamanda bi allerji bölümüne gidicez koruyucu tedavi içinGeçmiş olsun canım kuzu toplasa da sen ve ablası da azıcık rahatkasaniz hep diken üstü zor güzelim ya
Amin canımm inşallahCuma gunu gittiginizde tamamen iylesmis olsun amin insallah.
Zeytinyagı ekleme istersen ishal ya normalde ekle ama ishalken koyma benceYogurt ve zeytinyağı da eklemistim patatese olur dimi
Evet doğru diyorsun ama normal mamasinida icmez oldu. Sanirim bgazdan kaynakliBen bugun dedim ki muz vereyim azcik ne olacak yesin yedi agzindan burnundan kustu nasil korktum sonra mama verdim yedi yine agzi sekilde ama nasil atiyor sanki musluk takili coook korktum. Acaba muz mu yapti farkli hic birsey vermedim cunku. Sonra uyudu kuzum kendine korktu kusarken.
Icini ferah tut insallah kullandigin mamalarda birsey yokturdur. Az ihlamur ver icsin iyi gelir insallah bogazina da. Donem donem degisiyor istekleride bizim canimiz bile istemiyor bazen yemek yemek bazen salcali olmasin yogurtlu bisi olsun diyoruz onlarida anlamak lazim aslinda :)
2017 lerin güzel temmuz anneleri bende nasıp olursa temmuz annesi olucam ve sizden fikir almak istedim bebişlere ne alıp ne almamalıyız. Aldığınız kullanamadıgınız neler oldu çok sıcak bir zamanda doğucaklar çünkü fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum![]()
Çok tesekkur ederım yazdım bunu bı kenaraAcikcasi alip kullanmadigim pek birsey olmadi herseyi dusunup almistim. Sut pompasi sart bi kere sutun hemen gelmesi acisindan. Bol bol çıtçıtlı sifir kol ve kisa kol. Yenidogan almadim. 0-3 ay aldim. Benim kiz zayif olduğu için yenidogan kiyafetlerini 2 aylik olana kadar giydi.. cogu bebis giyemedi ama :) bez stoğu yapmayin. Aniden kilo alabiliyolar. Benim 2 numara elimde kalmisti..
Gecmiş olsun canım kıyamam bizim bile iştahımız olmuyo ondandır ben meme reddi bile yaşadım su dönemde normal yani üzülmeEvet doğru diyorsun ama normal mamasinida icmez oldu. Sanirim bgazdan kaynakli
İkiside olur ama sade versen etkisi daha iyi olur enazından bende öyle oldubenim yaptigim olur mu sadece patates mi olsun canim
Bende üç gün verecektiö bazılarını verdim bazılarını veremedim dediğin gibi yalan oldu:) hippin bisküvisi ile ekmeğini aldım.bisküvinin üzerinde 12-24 ay mı ne yazıyordu vermedim daha öyle olunca aslında dokunmuyorsa verilebilir.benim sıkıntım işte yoğurt yasak lor yasak tereyağı yasak mama yok :) gülüyorum artık halime şaştım kaldım.aman olmasın alerji çok zor bugüne kadar hele çektiklerim süt alerjisi yüzündense gittiğim tüm doktorlara hakkımı helal etmiyorum(
Bir de benim zilli ne elmayı sevdi ne armutu ağzını kilitliyor :)))
Kabiz oldugu icin 60 cc anne sutu icine bir tatli kasigi kayisi puresi.Oglen de 3 gun kuraliyla 2,4,6 tatli kasigi patates bir tatli kasigi zeytinyag ile birlikte.Gece uyurken emzik verince bile oguruyor gibi yapiyor ek gida diye.Travma oldu.
Ben bugun kızın saçlarını 3 numaraya vurdum. Bir tatlı oldu masallah:)) ön taraftaki konakları geciremedim bir turlu. Zeytinyağı karbonat yapıyorum ama yok fayda etmiyor sanki. Başka ne yapılabilir?