• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba:anneadayı: Dün kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda 9+3 cikmasi gerekirken 10+2 ciktik doktorumuz bi hafta ileriden gideriyor dedi 2 hafta sonra gel cinsiyeti ni soyleyelim dedi:KK49::nazar: tansiyonum ölçtü 14/8 cikti ama heycandan dedi elim ayagim titriyordu çünkü.Ne olur dua edin bana. Bazen cok sakinim hiçbişey olmamis gibiyim herseyi unutuyorum. Bazen herşeyi en bastan yaşıyorum korkularim geri geliyor.Bu da minigimiz:nazar:
Maaşallah canımm saglıcakla hayırlısıyla alırısn inşallah kuzunuu kucagına bende erkek hissediyorumm alpi gibi :))) hersey cok güzel olacak inanıyorumk

Kizlar merhaba:anneadayı: Dün kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda 9+3 cikmasi gerekirken 10+2 ciktik doktorumuz bi hafta ileriden gideriyor dedi 2 hafta sonra gel cinsiyeti ni soyleyelim dedi:KK49::nazar: tansiyonum ölçtü 14/8 cikti ama heycandan dedi elim ayagim titriyordu çünkü.Ne olur dua edin bana. Bazen cok sakinim hiçbişey olmamis gibiyim herseyi unutuyorum. Bazen herşeyi en bastan yaşıyorum korkularim geri geliyor.Bu da minigimiz:nazar:
Canım benim gözün aydın. Herşey çok güzel olacak Allahın izni ile. Her zaman hayırlısını dile, dualarımdasın :KK200:

Evet kızlar bende avent in buharlı pişiricisini aldım wasabi diye geçiyor sanırım çok güzel kullanmaya başladık büyük kolaylık ben yılbaşı indiriminde almıştım fiyatı biraz yüksek indirim bekleyin derim ama

İnan 3 gun kurali uygulayamadim. Cok sukur bi alerji gormedim
Sabirsizim :KK43:
ben de bazılarında uyguladım en basta bazılarında uygulayamadım işe de baslayınca sabah evde olmayınca zor oldu suanlık bızde de pısık dıısnda bır alerjı olmadı ınsallah olmaz pişik de ondan olmadı bılıyorm hıcbır bez tam anlamıyla uygun olmadı kızımın tenıne malesef

Kızlar 24 temmuzda doğdu.yakında 6 aylık olacağız.sizler şunu yediriyorum bunu yediriyorum dedikçe acaba bende bir sıkıntı mı var demeye başladım.benimkiyle aynı ayda olup da hala birşey yedirmeyen var mı?yoksa hemen başlamalı mıyım anlamadım bu işten
22 temmuz dogumluyuz biz de henuz baslamadik hicbi seye, anne sutuyle devam ediyorum. Haftaya baslicaz insallah 22sinde tam 180 gun doluyor 40 haftaya gore.

2017 lerin güzel temmuz anneleri bende nasıp olursa temmuz annesi olucam ve sizden fikir almak istedim bebişlere ne alıp ne almamalıyız. Aldığınız kullanamadıgınız neler oldu çok sıcak bir zamanda doğucaklar çünkü fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum :KK66:
  • Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun bebeğinizi. Benim tavsiyem yeni doğan tulumlar, bodylerden çok almayın.Bir iki takım olsa bile olur.0-3 ve 3-6 aya odaklanın kıyafette. Eldiven hiç kullanmadım, çok lazım olursa çorap geçiriverirsiniz. Aynı düğün sektörü gibi, insan aman bir kere oluyor kıymetlimden mı esirgeyeceğim diyor ama kontrollü olmakta fayda var. Bir de iri bebek olursa hemen herşey elinizde kalır benim gibi.
  • Bebek bezi ucuz ürüne denk gelirseniz 3 veya 4 numara en uzun süre kullanacağı numaralar. Elinizde kalmaz bu numaralar ama bebeğin cildi aldığınız markayı beğenmezse yine ziyan olur. Depoda asla aşırıya kaçmayın.
  • Emzik 1 tane ucuz birşey alın denemedik elinizde olsun. Ağzına sürmek bile istemeyebilir. Beğenirse iyisini alırsınız.
  • Süt pompası bence çok gerekli, tam 1 hafta pompaladıktan sonra sütüm gelmeye başladı. Pompa olmasa hiç süt yüzü göremezdi bebeğim. İlerki dönemde çok fazla geldiğinde veya bebek sol göğsümden emmek istemediğinde sütü sağdım dolaba attım. Sütün fazlası göğüsleri çok acıtıyor.
  • Sterilizatör bence çok pratik. 5 dakikada herşey tertemiz elinde.
  • Kanguru 1 gün bile işime yaramadı. En boşa aldığım ürün.
  • Dijital popodan Ateş ölçer, her daim lazım olacak. Mutlaka alın.
  • Baby phone büyük ev için çok gerekli, benim işime yarıyor. Pahalısına falan hiç gerek Yok. Bebeğin uyandığında hışırtısı size Kiraz gelse yeter, Anne mutfaktan bir kuru çek bana diyecek hali Yok nasılsa .
  • Çöp kovası benim işime yarıyor, özellikle yaz sıcağında istenmeyen koku hiç olmadı.Ama hergün çöp atma imkanı olana gerek olmayabilir. Burda iki haftada bir alınıyor tuvalet çöpü.
  • Kiraz çekirdekli yastıklar hikaye, gaz falan aldığı yok.
  • Elinizde küçük boy pişik kremi, ve bebek masaj yağı bulunsun bence. Özellikle ilk aylardaki banyolarında cildini yağlamadan suya sokmayın aşırı ince ve hassas. Ömür boyu kuru veya sorunlu cildi olabilir.
  • Banyo küveti gerekli
  • Bolca ağız mendili ve Müslin bez , şimdilik aklıma gelenler bunlar ;) kolay gelsin çok güzel bir süreçtesiniz.

2017 lerin güzel temmuz anneleri bende nasıp olursa temmuz annesi olucam ve sizden fikir almak istedim bebişlere ne alıp ne almamalıyız. Aldığınız kullanamadıgınız neler oldu çok sıcak bir zamanda doğucaklar çünkü fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum :KK66:

Benim de A AcedaA yazınca aklıma geldi ben de tam tersi kangruyu çok kullandım hala kullanıyoruz kurtarıcım oldu ama kesinlikle önceden almayın derim bebek doğsun iki ayı geçsin gidip deneyerek alın biz öyle yaptık bebeğim bazı kangrulara oturmak bile istemedi çok ağladı ama aldığımız kangruya daha koyduğumuz an mutlu oldu hala da görünce sevinç çığlıkları atıyor:))
Ben bir de göğüs kalkanı çok kullandım 4 ay kadar sürekli süt akıp durdu hiç çıkarmadım diyebilirim.
Kıyafet konusunda arkadaşlar haklı çok almamak lazım bizimki herkesin tersine küçük doğdu ve 0-3aylıklar büyük geldi gidip yenidoğan almak zorunda kaldık o yüzden çok almamalı..
Ben reflü yatağını hiç kullanmadım kusma sorunu yaşamadık olursa lazım olabilir tabi o yüzden önden almamak lazım
Emzirme yastığını da hiç kullanmadım o sıcakta zaten herşey fazla geliyor bi de önümde o kocaman ağırlık hiç dayanamıyordum kullanmadım anlıcan..
Aklıma geldikçe yazarım yine:))

Benim oğlum da 1 gün büyük Alp bebekten. Bu aralar atak haftası var mı bildiğin?
Oyle mi :) harika haftalar uygulamasina gore 25 araliktan 25 ocaga kadar karanlik gorunuyor, 20 ocakta tavan yapiyor, simsekli gorunuyor o gun hayirlisi bakalim :)
Disiniz cikti mi sizin? Bizim alttan iki dis cikti onun huzursuzlugu da var sanirim bu aralar hep huysuz.

• Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun bebeğinizi. Benim tavsiyem yeni doğan tulumlar, bodylerden çok almayın.Bir iki takım olsa bile olur.0-3 ve 3-6 aya odaklanın kıyafette. Eldiven hiç kullanmadım, çok lazım olursa çorap geçiriverirsiniz. Aynı düğün sektörü gibi, insan aman bir kere oluyor kıymetlimden mı esirgeyeceğim diyor ama kontrollü olmakta fayda var. Bir de iri bebek olursa hemen herşey elinizde kalır benim gibi.
  • Bebek bezi ucuz ürüne denk gelirseniz 3 veya 4 numara en uzun süre kullanacağı numaralar. Elinizde kalmaz bu numaralar ama bebeğin cildi aldığınız markayı beğenmezse yine ziyan olur. Depoda asla aşırıya kaçmayın.
  • Emzik 1 tane ucuz birşey alın denemedik elinizde olsun. Ağzına sürmek bile istemeyebilir. Beğenirse iyisini alırsınız.
  • Süt pompası bence çok gerekli, tam 1 hafta pompaladıktan sonra sütüm gelmeye başladı. Pompa olmasa hiç süt yüzü göremezdi bebeğim. İlerki dönemde çok fazla geldiğinde veya bebek sol göğsümden emmek istemediğinde sütü sağdım dolaba attım. Sütün fazlası göğüsleri çok acıtıyor.
  • Sterilizatör bence çok pratik. 5 dakikada herşey tertemiz elinde.
  • Kanguru 1 gün bile işime yaramadı. En boşa aldığım ürün.
  • Dijital popodan Ateş ölçer, her daim lazım olacak. Mutlaka alın.
  • Baby phone büyük ev için çok gerekli, benim işime yarıyor. Pahalısına falan hiç gerek Yok. Bebeğin uyandığında hışırtısı size Kiraz gelse yeter, Anne mutfaktan bir kuru çek bana diyecek hali Yok nasılsa .
  • Çöp kovası benim işime yarıyor, özellikle yaz sıcağında istenmeyen koku hiç olmadı.Ama hergün çöp atma imkanı olana gerek olmayabilir. Burda iki haftada bir alınıyor tuvalet çöpü.
  • Kiraz çekirdekli yastıklar hikaye, gaz falan aldığı yok.
  • Elinizde küçük boy pişik kremi, ve bebek masaj yağı bulunsun bence. Özellikle ilk aylardaki banyolarında cildini yağlamadan suya sokmayın aşırı ince ve hassas. Ömür boyu kuru veya sorunlu cildi olabilir.
  • Banyo küveti gerekli
  • Bolca ağız mendili ve Müslin bez , şimdilik aklıma gelenler bunlar :KK66: kolay gelsin çok güzel bir süreçtesiniz.
Amin inşallah :) çok tesekkur ederim :)

Oyle mi :) harika haftalar uygulamasina gore 25 araliktan 25 ocaga kadar karanlik gorunuyor, 20 ocakta tavan yapiyor, simsekli gorunuyor o gun hayirlisi bakalim :)
Disiniz cikti mi sizin? Bizim alttan iki dis cikti onun huzursuzlugu da var sanirim bu aralar hep huysuz.
Bizim dişimiz yok henüz, ama yine de huysuz. Son Atak haftasında bileklerini keşfetti heralde, bileklerini kıvırıp duruyor :) Öyle bir Uygulamayı benim de indirmem gerek.

Bizim dişimiz yok henüz, ama yine de huysuz. Son Atak haftasında bileklerini keşfetti heralde, bileklerini kıvırıp duruyor :) Öyle bir Uygulamayı benim de indirmem gerek.
Ayy benim bidik ellerini dönderiyor sar sar sar makarayi yapar gibi ayak bileklerini kiviriyor nerden ögreniyor bunlari bilmiyorum o_O

Back
X