Bileklerini keşfediyor AlpicimAyy benim bidik ellerini dönderiyor sar sar sar makarayi yapar gibi ayak bileklerini kiviriyor nerden ögreniyor bunlari bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bileklerini keşfediyor AlpicimAyy benim bidik ellerini dönderiyor sar sar sar makarayi yapar gibi ayak bileklerini kiviriyor nerden ögreniyor bunlari bilmiyorum![]()
Evet ne kadar enteresan hepimiz ayni seyleri yasıyoruz :)Bileklerini keşfediyor Alpicim
Evet Alpicim, büyük kızım kendisi.Evet ne kadar enteresan hepimiz ayni seyleri yasıyoruz :)
Bu profildeki temiz yakısıklı yada güzel köpek senin mi ♡♡
Aa yoksa kücügüde mi var :) Cook guzel ama korkuyorum ben hayatta yanina yaklasamam ama uzaktan aşk yaşarım :)Evet Alpicim, büyük kızım kendisi.![]()
Kesinlikle çok tatlı. Geçen hafta” Oğlum korkutma beni ne öyle eller “ derken çaktım durumu.
Küçük kız muhabbet kuşu :) Bir de ördeğim var daha ne olsun değil miAa yoksa kücügüde mi var :) Cook guzel ama korkuyorum ben hayatta yanina yaklasamam ama uzaktan aşk yaşarım :)
Oh masallah senin kuzunun hiç canı sıkılmaz onlarla oynar oyuncaga gerek yok gerçegi var :)Küçük kız muhabbet kuşu :) Bir de ördeğim var daha ne olsun değil mi![]()
![]()
Yumurta yiyebiliyor mu ona alerjisi yoksa az az onu verebilirsin ama oda alerjik besin. Sütsüz bisküvi alabilirsin onu mamasiyla katip yedirebilirsin. Avakado ile bisküvi yedirebilirsin.Baska aklima gelmiyor ama süt alerjisi olan kisiler yardim eder birde blw sayfasina uyemisin orda cok konusuluyor bu konu orayada bakabilirsin.Günaydın anneler. Sizlere bir sorum olacak. Malum oğlumun süt alerjisi olduğundan süt ürünleri tüketemiyoruz. Sabah ilk ek gıda öğünü olarak nele verebilirim şimdiye kadar hep meyve püresi verdim başka ne olabilir tavsiye edebilir misiniz? Pirinç unu veya yulaf unu ile muhallebi yaptınız mı? Günde iki kere ek gıda veriyorum üç gün kuralına kısmen uyarak. İlk bebeğim, yanımda kimse de yok. Tecrübesizlik ne zor![]()
Selam canım instagramda bebek ek gıda diye bi sayfa var. SAyfalarındaki linke tıkladığında kahvaltı kısmında süt ürünler olmadan yapılan kahwaltı tarifleri var dün denk geldim bizim kıza alternatif ararken oraya bi göz atabilirsinGünaydın anneler. Sizlere bir sorum olacak. Malum oğlumun süt alerjisi olduğundan süt ürünleri tüketemiyoruz. Sabah ilk ek gıda öğünü olarak nele verebilirim şimdiye kadar hep meyve püresi verdim başka ne olabilir tavsiye edebilir misiniz? Pirinç unu veya yulaf unu ile muhallebi yaptınız mı? Günde iki kere ek gıda veriyorum üç gün kuralına kısmen uyarak. İlk bebeğim, yanımda kimse de yok. Tecrübesizlik ne zor![]()
Yumurta yiyebiliyor mu ona alerjisi yoksa az az onu verebilirsin ama oda alerjik besin. Sütsüz bisküvi alabilirsin onu mamasiyla katip yedirebilirsin. Avakado ile bisküvi yedirebilirsin.Baska aklima gelmiyor ama süt alerjisi olan kisiler yardim eder birde blw sayfasina uyemisin orda cok konusuluyor bu konu orayada bakabilirsin.
Hepimiz tekiz hepimiz ayriyiz ailelerimizden emin ol ki tecrubesiziz ama oyle böyle büyuyorlar icini ferah tut![]()
haklısın alpi cim, 6 aydır kaygı ettiğim ne varsa keşke kafama takmasaymışım desem de yine kaygılanıyorum..
yumurta alerjik olduğu için 7. ay deneyeceğiz 3 gün yiyerek bile değil sadece ağız çevresine sürerek. ona göre yiyeceğiz. tropikal meyveler de yasak avokado eleniyor bu yüzden. bisküviye bakacağım. paket ürün kullanmak istemiyordum ama mecbur kalıyorum artık.
blw sayfalarına da bakayım aklıma gelmemişti, çok teşekkürler..
Sutsuz yumurtasiz buskuvi tarifi var. T Toprakliyagmur in oğluda alerjik o yapti bisküvi den. Bende deneyecegim yakinda
Biz bu hafta başlıyoruz ek gıdaya. Ben de bebek konusunda yalnızım, ilk bebeğim. Tecrübesi yeni arkadaşlar ve doktorlarımızdan öğrendijlerimle hazırlandım. Kendim de kaşık mamaları , içeriklerini, yüzdelerini, menülerini inceledim. Alışveriş de yaptım. Sebze ve taze bulabileceğim meyveleri zamanım oldukça kendim hazırlamayı düşünüyorum. Onlardan bana örnek olacak şekilde tek tük aldım. Et, balık, tavuk ve hindili mönüleri ise birkaç ay boyunca satın alacağım. Sen sebze meyve tadımlarını geçtiysen mamalara bir göz gezdir istersen.Kullanacağım markanın Menülerinde Süt ve süt ürünleri hiç gözüme çarpmadı. Proteinli olduğu için besleyici de olur.Zaten adı üstünde ek gıda. Günde 1 öğünü sadeceGünaydın anneler. Sizlere bir sorum olacak. Malum oğlumun süt alerjisi olduğundan süt ürünleri tüketemiyoruz. Sabah ilk ek gıda öğünü olarak nele verebilirim şimdiye kadar hep meyve püresi verdim başka ne olabilir tavsiye edebilir misiniz? Pirinç unu veya yulaf unu ile muhallebi yaptınız mı? Günde iki kere ek gıda veriyorum üç gün kuralına kısmen uyarak. İlk bebeğim, yanımda kimse de yok. Tecrübesizlik ne zor![]()
Ördek dediğim zaten oğlumun kendisi :) muhabbet kuşunun uçma sesinden çok tedirgin oluyor. Köpeğim ise fotoda göründüğü kadar dost canlısı sayılmaz özellikle yabancılara ama bebeğimi koruyor kolluyor. İlk aylarda sadece uzaktan merak ediyordu bebeği. Şimdi baya ablalık yapıyor zilli :))Oh masallah senin kuzunun hiç canı sıkılmaz onlarla oynar oyuncaga gerek yok gerçegi var :)
Ayy ben sana gelmeyeyim o zaman zaten korkuyorum birde yabanciyim diye beni yer :))Ördek dediğim zaten oğlumun kendisi :) muhabbet kuşunun uçma sesinden çok tedirgin oluyor. Köpeğim ise fotoda göründüğü kadar dost canlısı sayılmaz özellikle yabancılara ama bebeğimi koruyor kolluyor. İlk aylarda sadece uzaktan merak ediyordu bebeği. Şimdi baya ablalık yapıyor zilli :))
1 çay bardağı normal un
Merhaba cnm bnm oğlumunda süt ürünleri yumurta havuç kapya bibere alerjisi var. Hiç bir ürünü paketli olarak alıp yemiyoruz yedirmiyoruz. Yumurta verebiliyor musun bebeğine ? Biz 7 ay 7 günlüğüz ilk zamanlar kahvaltı ögünündw muhallebi verdim pirinç unu ve yulaf unu ile ögle saatlerinde haşlanmış sebzeleri verdim önüne kendi yedi akşam saatlerinde evde kendim kemik sıyu yaptım mevsim sebzeleri ile özel ev yapımı şehriye ile çorbalar yaptım pirinç ,irmik kullandım 7 aya kadar püre şeklinde verdim ama şimdi tane olarak yiyior. 1 aydır da bebe bisküvisi yaptım kahvaltıda veriyorum bazen. Bazende hurma elma armut cam rendeden geçirip katıştırıp ara ögün yapıyorum. Netten yoğurtsuz bebek tarhanası aldım onu içiriyorum. Bebe biskuvisini pirinç unu ile pişirip de verdim. Mutlaka her yemeğine zeytinyağı koydum . şimdi ise sabahları zeytinli dereotlu kek tarzı şeyler veriyorum . Araştırmak lzm ben instagramdan çok araştırıyorum kendi çapımda tarifler yapıyorumGünaydın anneler. Sizlere bir sorum olacak. Malum oğlumun süt alerjisi olduğundan süt ürünleri tüketemiyoruz. Sabah ilk ek gıda öğünü olarak nele verebilirim şimdiye kadar hep meyve püresi verdim başka ne olabilir tavsiye edebilir misiniz? Pirinç unu veya yulaf unu ile muhallebi yaptınız mı? Günde iki kere ek gıda veriyorum üç gün kuralına kısmen uyarak. İlk bebeğim, yanımda kimse de yok. Tecrübesizlik ne zor![]()