- Konu Sahibi Deli_manya
- #2.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu listeye bak aynen devam et bi onu öne aldık okuduk işte bende iki hgündür çekemiyorum zikirleri bi yağmura bi burcuya okudum kendi zikirlermide çekemedim vallaAyy ben bugun burciss okudım yarım hemen yumyuma okuyayım barisonra sırada kım var bılıyor musun benım o gynleede yatulı nisafırım vardı mujabbetlerı hep kaçırdım
Bi iki ay bebek işini erteledim kuzu zaten spor diyet bitki şu adetler düzene binsinde yine öyle devam ederim inşallah bi ik aya toparlatım allahın izniyle umudum o yöndekısmet be canım ne diyim Allahım daha çok aratmasın bizimde sınavımız buymuş..ahh şu adetler başa bela pko da..sen yine dikkat et canm bitkileri içerken korun istersen gerçi sen bu konuda daha bilgilisin hepsi düşüğe sebep olmaz sanırım..
Yani bencede kullanma her ay bir olmaz canımBenimde doktor klomene karşı bu eski doktor yakın diye buna gittim yine. Ama kullanmayacağım ya fazla da düşünmek istemiyorum canım çok stres yapıyorum. Akışına bırakıcam.
Canım onu adetin üçüncü günü başlayıp bir hafta yapıyorsun sabah akşam bi tatlı kaşığı ama arzuyu takip ettik biz gün gün ağrı durumuna göre ağrı iyice belirginleşince kestik karışımı zaten doktora gittiğinde yumurta büyümüştü düşündüğümüz gibi. Benimde klomende yumurta büyümedi diye üç gün mü ne kullandım kontrole gittiğimde 23 mm olmuştu yumurta tutmadı tabi ama ağrım çok oldu benim yani ilişki günletine pek b uyanamadım ağrıdan kasıyordum da oturup kalkamadım çatlayana kadar ikinci ayda zaten yumurta yeyerinve büyümedi dedi doktor karışımı yapmadım ama doktora sinir oldum diyeNe kadar kullandın ne Zaman başladın adaşım
Allah razı olsun sağol kuzuGeçmiş olsun canım

Allah kabul etsin kuzum Allah razı olsunMerhaba arkadaşlar yazamadım kaç gündür arada baktım çıktım yoğunluktan liste biraz karışmış sanırım ben şöyle okudum
1 Y yagmur_20
2 Y yumyumyumiyum
3Halim rabbime malum
4burciss
5ebru_can_ebru
Bu sıra ile okudum tesbihleriniz tamamdır arkadaşlar Allah kabul etsin inşallah. Ayrıca bugün birkaç türbe ziyaretinde bulundum başta A anneveoglusu ve Y yumyumyumiyum arkadaşlarım olmak üzere (aşılamaları tutsun diye) tüm listedeki arkadaşlara dua ettim. Allah sağlıcakla nasip etsin evlatlarımızı hamiş arkadaşlar da sağlıkla alsın inşallah kucaklarına![]()
Ağzına sağlık ablacımmmmebru_can_ebru ablam 731 ya halık 213 ya bari 336 ya musavvir in tamamdır Allah kabul eder inşallah canım benim
![]()
Amin kuzum cümlemizden inşallahebru_can_ebru duani okudum canim rabbim kabul etsin tez zamanda gebelik haberini duyalim inşallah
Canım erken değilmi çok erken Rabbim korusun düşük falan yapmayasinGünaydın herkese bir kaç gündür iş koşturması temizlik giremedim bugün De mens oldum sanırım bişeyler gelmeye başladı![]()
Yok canım bu ay eşim yoktu Ya bebiş olmaz canım benim düşündüğün için teşekkür ederim bir iki güne olurum leke geldiCanım erken değilmi çok erken Rabbim korusun düşük falan yapmayasin
Allah razı olsun canım hatırlamam mı evet hala aynı umut peşindeyiz Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür artık. Bu ay rahim filmi çektirdim tek tükte tıkanıklık varmış açıldı çok şükür bu ay kendi halimize bıraktı doktor 15 ağustosta adet olursam aşılama için iğnelere başlayacağız. İnşallah bir mucize olur da gerek kalmaz diye dua ediyorum. Sen nasılsın?ayllllliiiin35 canım duani okudum Allahım kabul etsin hayırlısıyla bebeğine kavuştursun inşallah. Beni hatırladın mı 2016 2017 anne adayları topiginden... Nasılsın?
Bende merak ediyorum Y yagmur_20 adet oldun mu?Yağmur sen adet oldunmu
Canım adet tarihlerimiz aynıymış çok erken gelmedi mi? Benim henüz adet belirtileri başlamadı.Günaydın herkese bir kaç gündür iş koşturması temizlik giremedim bugün De mens oldum sanırım bişeyler gelmeye başladı![]()