• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Allah razı olsun canım hatırlamam mı evet hala aynı umut peşindeyiz Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür artık. Bu ay rahim filmi çektirdim tek tükte tıkanıklık varmış açıldı çok şükür bu ay kendi halimize bıraktı doktor 15 ağustosta adet olursam aşılama için iğnelere başlayacağız. İnşallah bir mucize olur da gerek kalmaz diye dua ediyorum. Sen nasılsın?
Ayy hadi inşallah bu ay bebeğin gelir canım hazır rahim filmi cekilmisken. Ben de ailemin yanındayım eşim yok bu ay boş geçecek. Rabbim hayirli zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.

Ayy hadi inşallah bu ay bebeğin gelir canım hazır rahim filmi cekilmisken. Ben de ailemin yanındayım eşim yok bu ay boş geçecek. Rabbim hayirli zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.
Stressiz bir ay geçireceksin bu ay o zaman canım. Deneme olunca insan ister istemez düşünüyor acaba oldu mu ki diye bu ay bol dua et ailenin yanında enerji depola canım.

Günaydın kızlar :KK15:

ebru_can_ebru ebru_can_ebru Kuzum 731 Ya Halık, 213 Ya Bari,336 Ya Musavvir okudum. Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih,saliha evlat versin.:anneadayı:
:KK200:
A anneveoglusu 731 Ya Halık, 213 Ya Bari,336 Ya Musavvir okudum canım. Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih,saliha evlat versin.:anneadayı:
:KK200:
teşekkür ederim canım allah razı olsun

Merhaba arkadaşlar yazamadım kaç gündür arada baktım çıktım yoğunluktan liste biraz karışmış sanırım ben şöyle okudum
1 Y yagmur_20
2 Y yumyumyumiyum
3 Halim rabbime malum Halim rabbime malum
4 @burciss
5 ebru_can_ebru ebru_can_ebru
Bu sıra ile okudum tesbihleriniz tamamdır arkadaşlar Allah kabul etsin inşallah. Ayrıca bugün birkaç türbe ziyaretinde bulundum başta A anneveoglusu ve Y yumyumyumiyum arkadaşlarım olmak üzere (aşılamaları tutsun diye) tüm listedeki arkadaşlara dua ettim. Allah sağlıcakla nasip etsin evlatlarımızı hamiş arkadaşlar da sağlıkla alsın inşallah kucaklarına :dua:

ahh canım benim Allah razı olsun ya ne güzel sizin aklınıza gelip de dualarınızda yer almak..Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

13 ağustos bat ım..bugün 11.gün aşılamada erken dimi belirti sence abla..perşembe yada cuma günü kan vericem belli olsun da artık kendimi dinlememeyim..

canım her kadında hatta aynı kadının farklı gebeliklerinde belirtiler bile farklılıklar gösteriyor dinleme kendini canım normal yaşantına devam et ben öyle yapıyorum inan eşim müdahale etmezse ben unutuyorum. dün çamaşır makinesini boşalttım sepeti alayım derken eşim geldi kızdı o aldı sepeti o derece yani

Back
X