- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Deli_manya
- #3.121
bekleyelım o halde:)canım 5 yıldır hep negatif görürsen sabır elde ediyorsun birde rahim sıkıntı varya tutmaz gözüyle bakıyorum
8-10 bin arasıymış canım
hım uçuk pahalı değilmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekleyelım o halde:)canım 5 yıldır hep negatif görürsen sabır elde ediyorsun birde rahim sıkıntı varya tutmaz gözüyle bakıyorum
8-10 bin arasıymış canım
Olsun canim kafanda sorulari cevaplarim oyle dusunme.ben gebelik testi yaptirmadim direkt kan testi yaptirdim adetim iki gun gecikmisti .ama bi iki damla kan gelmisti. Tek belirtim adetten bi hafta once sik idrara cikiyordun idrarim da koku vardi usuttum die dusunmustim ayrica jel kullanmadim kuzum ben.hic bisi kulkanmdik asilamadan once gonalf igne kullandim asolama oldu.ondan sonra ic ilac felan vermedi doktorBende Asilamanin 16. Gunundeyim kan testi yaptirmadim korkudan evde test yaptım negatif vajinal jel gecikme yapabilir mis. Adet olmayi bekliyorum. Sen nezaman test yapmistin kandan mi öğrendin jel kullandın mi
Çok soru sordum canım yaa kusura bakma
Canım Masallah minigine sağlıkla kucağında göstersin Rabbim inşallah
anladım canım sende hayırlısı ile kalp atışlarını duy inşallah arkadaşım sağlıkla benim aşılama sonrası 3. gün gecikme ama jel gecikme yapıyormuş arkadaşımOlsun canim kafanda sorulari cevaplarim oyle dusunme.ben gebelik testi yaptirmadim direkt kan testi yaptirdim adetim iki gun gecikmisti .ama bi iki damla kan gelmisti. Tek belirtim adetten bi hafta once sik idrara cikiyordun idrarim da koku vardi usuttum die dusunmustim ayrica jel kullanmadim kuzum ben.hic bisi kulkanmdik asilamadan once gonalf igne kullandim asolama oldu.ondan sonra ic ilac felan vermedi doktor
günaydın hamişim nasılsın bugün dr gidecektiniz dimiGünaydın kızlar hayırlı cumalar![]()
Evet tatlım saat 3te randevumuz.. şimdi 10 günde kontrol süresinde bir daha çağırıyor doktorumuz ama özel hastanelerde tatil mi ki acaba onu düşünüyordum bendegünaydın hamişim nasılsın bugün dr gidecektiniz dimi
CANIM DR GİTTİĞİNDE SOR BAKALIM KALP ATIŞI İÇİN NE DİYECEKEvet tatlım saat 3te randevumuz.. şimdi 10 günde kontrol süresinde bir daha çağırıyor doktorumuz ama özel hastanelerde tatil mi ki acaba onu düşünüyordum bendeçünkü bugün kalp atışı duyamayız gibime geliyor..
Sancı göğüs hassasiyeti vs var mı bu arada![]()
İnşallah süpriz yapar bebişşn canım eğer hamile değilsen bile ilacın etkileri bi kaç ay sürüyo belki önümüzdeki ay kavuşursun meleğineCANIM DR GİTTİĞİNDE SOR BAKALIM KALP ATIŞI İÇİN NE DİYECEK
HAYIRLI HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH
YOK CANIM HİÇBİR BELİRTİM SADECE AKINTIM VAR O KADAR
Hadi bakalım tatlım hayırlısı olsun inşallah duyarsın kalp atışınıEvet tatlım saat 3te randevumuz.. şimdi 10 günde kontrol süresinde bir daha çağırıyor doktorumuz ama özel hastanelerde tatil mi ki acaba onu düşünüyordum bendeçünkü bugün kalp atışı duyamayız gibime geliyor..
Sancı göğüs hassasiyeti vs var mı bu arada![]()
Inşallah sürpriz yapar kuzumCANIM DR GİTTİĞİNDE SOR BAKALIM KALP ATIŞI İÇİN NE DİYECEK
HAYIRLI HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH
YOK CANIM HİÇBİR BELİRTİM SADECE AKINTIM VAR O KADAR
Başladı kuzum yaa 3. gün bugün yıpratıyor haklısın valla.. vücudum halsizlesti dün bir yemek yaptım 5.5 saatte.. düşün artık.. benim ilk gebeliğim çok ağır geçmişti 20 haftada 8 kilo vermiştim düşün artık.. gözüm korkmuyor desem yalan olurHadi bakalım tatlım hayırlısı olsun inşallah duyarsın kalp atışınıbulantılar başladı mı?? Ben 2 haftadır uğraşıyorum bulantı ile gerçekten yoruyor psikolojik olarak da fizyolojik olarak da
bide ben zaten stresli bi insanım hamilelikte arttı sanki kaygı durumum.. Prpgestan kullanıyorum acaba o mu psikolojik olarak etkiliyor bilmiyorum senin bir evladın daha vardı yanlış hatırlamıyorsam ondaki hamileliğinde sıkıntılar oldu böyle
Ben bulantının psikolojimi bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim çıkarmıyorum ama sürekli bi bulantı hali oda huzursuz ediyo canım hem çok şey çekiyo hemde herşeyden tiksiniyorum ne Değişik bi ruh hali buInşallah sürpriz yapar kuzum
Doktora soracağım kuzum bide bulantı için birşey verecek mi onu soracağım bide..
Başladı kuzum yaa 3. gün bugün yıpratıyor haklısın valla.. vücudum halsizlesti dün bir yemek yaptım 5.5 saatte.. düşün artık.. benim ilk gebeliğim çok ağır geçmişti 20 haftada 8 kilo vermiştim düşün artık.. gözüm korkmuyor desem yalan olur![]()
Normal duygucum yalnız değilsin inan bütün hamilelik yasayan kadınlar anlattığın herşeyi yaşıyor Bende de asabiyet haf safhada dün süpürgeyi kocacımın kafasına geciriyordum ay bu ne hırsBen bulantının psikolojimi bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim çıkarmıyorum ama sürekli bi bulantı hali oda huzursuz ediyo canım hem çok şey çekiyo hemde herşeyden tiksiniyorum ne Değişik bi ruh hali budengesizleştim iyice duygusallık tahammülsüzlük sinir kaygı herşey var... allaha çok şükür bu duyguyu tattırdı ama yıprandığımı hissediyorum
Kızlar merhaba nasılsınız ben cocuk ısını askıya aldım umarım rabbim size verir mutlu haberlerinizi alırım
Canım benim ilk olduğu için herhalde bilmiyorum bu duyguları hamilelerden dinledim ama abartıyorlar sandım.. Şimdi yaşayınca sadece benim başıma geldi benim hamileliğim sorunlu mu geçecek kaygısı başladı ama sizden böyle şeyler duymak bi nebze olsun rahatlatıyor beni yanlız değilim en azından :)Normal duygucum yalnız değilsin inan bütün hamilelik yasayan kadınlar anlattığın herşeyi yaşıyor Bende de asabiyet haf safhada dün süpürgeyi kocacımın kafasına geciriyordum ay bu ne hırs
10 dakika geçmeden de ölürüm bebeğim diye göğsüme dayadım adamcağız da sesini çıkarmıyor ama acıyorum haline.. ona ağlıyorum sonra.. tövbe estağfurullah![]()
Yok güzelim yok.. vallahi herkes yaşıyor ama kimi çok yoğun kimi minimalize edilmiş şekilde yaşıyorCanım benim ilk olduğu için herhalde bilmiyorum bu duyguları hamilelerden dinledim ama abartıyorlar sandım.. Şimdi yaşayınca sadece benim başıma geldi benim hamileliğim sorunlu mu geçecek kaygısı başladı ama sizden böyle şeyler duymak bi nebze olsun rahatlatıyor beni yanlız değilim en azından :)
ferah tut o güzel kalbini 
Ayy inşallah canım inşallah dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alalım.. Bu çekilen sıkıntılara deger o zaman umarım 12. Haftadan sonra biter bu olumsuz duygular çünkü yabancı olduğum değişik duygular :)Yok güzelim yok.. vallahi herkes yaşıyor ama kimi çok yoğun kimi minimalize edilmiş şekilde yaşıyor
Ama şu var ki çoğu hamile 11. haftada yoğunluğu geride bırakmış oluyor bizde öyle olcaz inşallahferah tut o güzel kalbini
o sıpalar bir doğsun popolarına popolarına vuracağız
![]()
Hayırdır canım neyin varHayırlı cumalar canım, ben pek giremiyorum, çünkü baya ağır geçiriyorum kızlar. Çok şükür yinede. Okudum yazılanları canım, kırmızılar gelene kadar umut vardır, bekleyelim. İnşallah dedikleri gibi idrar için erkendir, o yüzden çıkmamıştır