- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.141
Kan versene ya çok merak ediyorum cnm günün geçti zaten ver bence yayaaa nerdeseniz yaa kimse yok sohpet edecek
hamişim okullar ne zaman açılıyor bu yıl
Canım ben 4-5 günlüğüne şehir dışına çıktım yoldayız biraz rahatsızım öyle olunca yazamıyorum ama şöyle bugün yazılanları okudum hiç kimse yok bizimkiler nerde bilmiyorumyaaa nerdeseniz yaa kimse yok sohpet edecek
nereye gittiniz amma meraklıyım dimi bizde bayram tatilinde memleketlere gitme yerine maaile tatile gideceğiz arife günü döneceğiz eve kurban kesilecek o yüzden uzatmadık ama o bile iyi gelecekCanım ben 4-5 günlüğüne şehir dışına çıktım yoldayız biraz rahatsızım öyle olunca yazamıyorum ama şöyle bugün yazılanları okudum hiç kimse yok bizimkiler nerde bilmiyorum
Amin kuzu allah razı olsun. Evet herşey üst üste geldi valla bunlar görünenler başka sıkıntılarda bitmiyor inşallah geçip gidecek bu ara kendine ağır geliyorum doğrusu rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah
Amin canım inşallah bende seninkini okumuştum benim nette sıkıntı var giremedim arzudan rica ettim o yazdı gördün mü bilmiyorumMiyaz duanı okudum Rabbim kabul etsin hayırlı evlat versin inşallah
Ablacım ben her zaman ki gibi hastanedeydim benim bu hafta neredeyse hastanede geçti bi arkadaş hastaydı onunla gittim sabahta babamlara gittim temizliğe bi koşturmaca var bende bu ara spora başlamıştım inanki ona bile zaman bulamıyorum yoruldum valla bizde bayramda kaçmayı planlıyoruz bizim tatilimiz altı gün özel sektör malum bi a önce gelsinde gidip kafa dinleyelim ya hayırlısıyla tabi daral geliyor psikolojik olarakta iyi değilim yani gerçektenyaaa nerdeseniz yaa kimse yok sohpet edecek
tatil sana ilaç gibi gelecek inan az bile olsa tadını çıkar bu ara çık yıprandın hastalıklar ölüm....Ablacım ben her zaman ki gibi hastanedeydim benim bu hafta neredeyse hastanede geçti bi arkadaş hastaydı onunla gittim sabahta babamlara gittim temizliğe bi koşturmaca var bende bu ara spora başlamıştım inanki ona bile zaman bulamıyorum yoruldum valla bizde bayramda kaçmayı planlıyoruz bizim tatilimiz altı gün özel sektör malum bi a önce gelsinde gidip kafa dinleyelim ya hayırlısıyla tabi daral geliyor psikolojik olarakta iyi değilim yani gerçekten
oooyy maşallah kuzuya allahım korusun inşallah mucizeniBiz doktordan geldik teyzeler kesemiz büyümüş ama kalp atışı alamadık 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktorumuz.. bulantılar için dramamine verdi Çıkarsan da midene mutlaka birşeyler sokmaya çalış dedi.. dört dörtlük beslenmene imkân yok kraker de olsa leblebi de olsa yeterki midene birşeyler girsin dedi.. meyve yediğimi söyledim harika dedi.. devam et bulanana kadar dedi.. inanmayacaksınız ama bel bölgemden yırtılmalarım başlamış ona çok şaşırdık eşim ben doktor civanım.. karnım erken pırtladığı için
Canım mesajını gormedin sanırım kan vermeyi düşünmüyor musun adetin geçti bence belli olurnereye gittiniz amma meraklıyım dimi bizde bayram tatilinde memleketlere gitme yerine maaile tatile gideceğiz arife günü döneceğiz eve kurban kesilecek o yüzden uzatmadık ama o bile iyi gelecek
yolda okuma fazla arabada iken okursam benim midem bulanır
Canım pazartesi gününe kadar olmazsam kan vereceğimCanım mesajını gormedin sanırım kan vermeyi düşünmüyor musun adetin geçti bence belli olur
Canım pazartesi gününe kadar olmazsam kan vereceğim[/QU
Anladım cnm inşallah olmazsın güzel.haberler verirsin bize
Aynen abla geldimi de herşey üst üste geliyor. İyi geleceğine bende inanıyorum ablacım o yüzden dört gözle bekliyorum inanki ciddi anlamda çok yoruldum ve daraldım artık kendimi yenilemem lazımtatil sana ilaç gibi gelecek inan az bile olsa tadını çıkar bu ara çık yıprandın hastalıklar ölüm....
Canım yazamadım kusura bakma eskişehirdeyiz burdan Bursaya 3 günlüğüne gideceğiz inş valla çok iyi geldi bu tatil bana çok daraldım kayseride :) sizde gidin canım hava değişimi gibisi yok bugün onu anladım.. Kaçamak yapmak lazım aradanereye gittiniz amma meraklıyım dimi bizde bayram tatilinde memleketlere gitme yerine maaile tatile gideceğiz arife günü döneceğiz eve kurban kesilecek o yüzden uzatmadık ama o bile iyi gelecek
yolda okuma fazla arabada iken okursam benim midem bulanır
Geldi mi kırmızılar ablaD Deli_manya bu ayda olmadı yeni bat 17 Eylül canım
Canım duanı okudum allah kabul etsin hayırlısıyla nasip etsin tez zamandaMerhaba kızlar yoğunluktan giremedim nasılsınız? Var mı güzel haber? A anneveoglusu canım duanı okudum Rabbim kabul etsin inşallah.
Günaydın canım nasılsınGünaydın cankuşlar
Allah razı olsun canım,, inşallah sağlıkla kavuşuruz, RabbimisteyeherkesenasipetsinHayırlı cumalar güzeller. ..
P pastadelisi canim duani okudum rabbim hamileligini kolay kılsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.
Veee duayı bitirmiş oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?