• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İyi geceler kızlar, okudum yazılanları, nasıl canım çekti valla temizlik işine, @anneveoglusu:-) evimin ihtiyacı olan şey şu an. Ölüyorum, kendimi zor tutuyorum bçvalla. Hatta dün gece eşime dedim ki. Sen halıyı çıkarsan balkona, bende yarın temizlik yapsam bari bir odayı dedim. Kızdı bana, iş çıkarma kendine, haftasonubu bekle, beraber yaparız dedi. Ama yok işte geliyor ki iştah:-) ama korkuyorum da valla. İlk gebeliğimde hiç korumamış her işimi yapmıştım. Ama çok zor elde edilince insan daha bi panik ve korkak oluyormuş kızlar, inanın
Anacım dur sen eksik kal ne temizliği yahu gebe gebe zaten bulantılar vs var e yani adam haklı otur oturduğun yere kızacam ama yani kuzu

İyi geceler kızlar, okudum yazılanları, nasıl canım çekti valla temizlik işine, @anneveoglusu:-) evimin ihtiyacı olan şey şu an. Ölüyorum, kendimi zor tutuyorum bçvalla. Hatta dün gece eşime dedim ki. Sen halıyı çıkarsan balkona, bende yarın temizlik yapsam bari bir odayı dedim. Kızdı bana, iş çıkarma kendine, haftasonubu bekle, beraber yaparız dedi. Ama yok işte geliyor ki iştah:-) ama korkuyorum da valla. İlk gebeliğimde hiç korumamış her işimi yapmıştım. Ama çok zor elde edilince insan daha bi panik ve korkak oluyormuş kızlar, inanın

hamişim sen kendini yorma dediğin gibi nazlı gelmiş bir kuzu o ben gebe kalsam asla iş yapmam ahada diyorum sana o kadar uğraşıyorum o kadar kolay kaybedemem benimki olmamasının hırsını evden almaktı unutmak kafa dağıtmaktı ama yine kendime yaptım çok yoruldum pert oldum. sende doğum yap kendin yaparsın içine sindiği gibi şimdilik sen eksik kal

Teşekkürler tavsiyeler için :) şu an sakinim dün bir anlık hislerle yazdım. Bazen diplerde hissedebiliyor insan kendisini... daha iyi olacak inşallah. Allah güç kuvvet versin bütün isteyenlere. Sizin probleminiz var mı? Sizde mi beklemeseydiniz?

Evet anlık sinir otlamaları umutszlklar olabilir ama geçecek inşallah. Allah bi zamannını bekletiyo.Yok canım bi problm yoktu ama bnde 11 ay bekledm snrasnda oldu çok şükür.Allahm isteyn herkese nasip etsn inşallah

Ece cumartesi kırmızı kartı görünce kendimi eve bir adadım görmen lazımdı oturarak eski usul evi dip bucak sildim cam sildim perde yıkadım yastıkları döktüm pamukları yüzlerini yıkadım. battaniyeleri yıkadım makine bir dakika durmadı. ama pert oldum hala çekmeceler var düzenlenmesi gereken eşim diyor kendinden iyi çıkardın sıkıntını
Ohhh misssss valla ne özendim ama ben adetliyken resmen ilk 3 gün pert oluyorum. Ve ev 3 gündür gözüme batıyor bayram öncesi iyi bir temizlik yapmak gerek. Bunun için de güç bulmam gerek. Darısı bana olsun:)

iyi yapmışsın
ben de aynı şeyleri bayram dönüşü yapacağım
sıcaklardan evi elleyemedik doğru düzgün
bayram dönüşü son ıkı gun dip köşe temızlık yapıalcak

ben de hep hamile kalmadan halledeyim dip köşe temizlik işini diyorum:KK70:
Sanki kesin kalacağım gibi.

sen işe vurmuşsun kendini, benim canım sıkılınca kolumu kıpırdatmam
boş boş dururum enerjim hiç olmaz
Al benden de o kadar canım. Aynen. Özellille hamile kalmadan evi dip köşe güzelce temizleyeyim kısmına katılıyorum. Her ay sanki kesin kalacakmış gibi böyle düşünür mü insan :KK70::KK70::KK70:

Al benden de o kadar canım. Aynen. Özellille hamile kalmadan evi dip köşe güzelce temizleyeyim kısmına katılıyorum. Her ay sanki kesin kalacakmış gibi böyle düşünür mü insan :KK70::KK70::KK70:
hadi ya sende mi öylesin :D
Ben gecen ay aşılamadan evvel yapamamıstım çok içime dert oldu hamile kalırsam nasıl yaparım diye :)
zaten kalamadım da.

sende sıkıntı ne , ne zamandır olmuyor?

hadi ya sende mi öylesin :KK70:
Ben gecen ay aşılamadan evvel yapamamıstım çok içime dert oldu hamile kalırsam nasıl yaparım diye :)
zaten kalamadım da.

sende sıkıntı ne , ne zamandır olmuyor?
1 buçuk yıl oldu olmayalı. Sorun ben de hafif pco ve eşimde ileri hareket ve morfoloji sıkıntılı. 4 kez klomen denedik 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. Geçen ay rahim filmi çekindim yine olmadı. Bu ay iğneli tedaviye geçiyoruz artık.
Siz ne zamandır istiyorsunuz?

Back
X