Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varımHerkese merhaba.
Uludağ Üniversitesi tüp bebek merkezinde tedavi gören veya yeni başlayanlar var mı ? Şubattan beri tahlillerle boğuşuyoruz daha bir arpa boyu yol alamadık. Sizde durumlar nasıl?
Yok malesef bizim çok uzadı yorulduk artık şuan gitmiyoruz sürekli eşimden tahlil istediler her gittiğinde yeni bir ürolog her ürolog o sonuç olmaz bi tane daha bi tane daha derken şubattan şimdiyi bulduk bıktık usandık zaten Dr görmek imkansız üni de asistanlarla muhatap ol dur. İnşallah tedaviniz hayırlı sonuçlar verirBen varım
Benn ilk haziran ayında gittim
Temmuzda bir asılama oldum negatif
Eylülde bir asılama daha oldum
O da negatif
Şimdi tüp bebek için yarın evrakları teslim edeceğim
Siz asılama olmadınız mi hiç
Ne için o kadar tahlil yaptılar
Çok uzun sürmus
Allah allah cok sasırdım durumunuzaYok malesef bizim çok uzadı yorulduk artık şuan gitmiyoruz sürekli eşimden tahlil istediler her gittiğinde yeni bir ürolog her ürolog o sonuç olmaz bi tane daha bi tane daha derken şubattan şimdiyi bulduk bıktık usandık zaten Dr görmek imkansız üni de asistanlarla muhatap ol dur. İnşallah tedaviniz hayırlı sonuçlar verir
Teşekkür ederim. Rabbim dileyen herkese hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin. En azından memnun olan birilerinin olması da güzelAllah allah cok sasırdım durumunuza
Evet dr biz de göremiyoruz ama asistanlar cok iyi davranıyorlar
Çok uzun zaman gecmıs sizin ya
Usanmanız cok normal
İnsallah allah sizin dr yardımcınız olsun
yani şimdilik memnunum ben deTeşekkür ederim. Rabbim dileyen herkese hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin. En azından memnun olan birilerinin olması da güzel
Önce yumurta büyütülüyor sonra toplanıp transfer yapılıyor bende aşılama yaptırmadım çok bilmiyorum onu ama sanırım aşamalar çok benzer. Normal şartlarda 15 günde transfer yapılıyor. 12 de bekleme süreci var.yani şimdilik memnunum ben de
bakalım bugun öğlen randevum var
tüp bebek süreci nasıl işleyecek onu hiç bilmiyorum
uygulamayı az cok biliyorum daÖnce yumurta büyütülüyor sonra toplanıp transfer yapılıyor bende aşılama yaptırmadım çok bilmiyorum onu ama sanırım aşamalar çok benzer. Normal şartlarda 15 günde transfer yapılıyor. 12 de bekleme süreci var.