2017 yılında Uludağ Üniversitesi tüp bebek merkezinde tedaviye başlayanlar var mı?

EsrRam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
1.643
2.488
133
41
Herkese merhaba.
Uludağ Üniversitesi tüp bebek merkezinde tedavi gören veya yeni başlayanlar var mı ? Şubattan beri tahlillerle boğuşuyoruz daha bir arpa boyu yol alamadık. Sizde durumlar nasıl?

Herkese merhaba.
Uludağ Üniversitesi tüp bebek merkezinde tedavi gören veya yeni başlayanlar var mı ? Şubattan beri tahlillerle boğuşuyoruz daha bir arpa boyu yol alamadık. Sizde durumlar nasıl?
Ben varım
Benn ilk haziran ayında gittim
Temmuzda bir asılama oldum negatif
Eylülde bir asılama daha oldum
O da negatif
Şimdi tüp bebek için yarın evrakları teslim edeceğim
Siz asılama olmadınız mi hiç
Ne için o kadar tahlil yaptılar
Çok uzun sürmus

Ben varım
Benn ilk haziran ayında gittim
Temmuzda bir asılama oldum negatif
Eylülde bir asılama daha oldum
O da negatif
Şimdi tüp bebek için yarın evrakları teslim edeceğim
Siz asılama olmadınız mi hiç
Ne için o kadar tahlil yaptılar
Çok uzun sürmus
Yok malesef bizim çok uzadı yorulduk artık şuan gitmiyoruz sürekli eşimden tahlil istediler her gittiğinde yeni bir ürolog her ürolog o sonuç olmaz bi tane daha bi tane daha derken şubattan şimdiyi bulduk bıktık usandık zaten Dr görmek imkansız üni de asistanlarla muhatap ol dur. İnşallah tedaviniz hayırlı sonuçlar verir

Yok malesef bizim çok uzadı yorulduk artık şuan gitmiyoruz sürekli eşimden tahlil istediler her gittiğinde yeni bir ürolog her ürolog o sonuç olmaz bi tane daha bi tane daha derken şubattan şimdiyi bulduk bıktık usandık zaten Dr görmek imkansız üni de asistanlarla muhatap ol dur. İnşallah tedaviniz hayırlı sonuçlar verir
Allah allah cok sasırdım durumunuza
Evet dr biz de göremiyoruz ama asistanlar cok iyi davranıyorlar
Çok uzun zaman gecmıs sizin ya
Usanmanız cok normal
İnsallah allah sizin dr yardımcınız olsun

Allah allah cok sasırdım durumunuza
Evet dr biz de göremiyoruz ama asistanlar cok iyi davranıyorlar
Çok uzun zaman gecmıs sizin ya
Usanmanız cok normal
İnsallah allah sizin dr yardımcınız olsun
Teşekkür ederim. Rabbim dileyen herkese hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin. En azından memnun olan birilerinin olması da güzel

Teşekkür ederim. Rabbim dileyen herkese hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin. En azından memnun olan birilerinin olması da güzel
yani şimdilik memnunum ben de
bakalım bugun öğlen randevum var
tüp bebek süreci nasıl işleyecek onu hiç bilmiyorum

yani şimdilik memnunum ben de
bakalım bugun öğlen randevum var
tüp bebek süreci nasıl işleyecek onu hiç bilmiyorum
Önce yumurta büyütülüyor sonra toplanıp transfer yapılıyor bende aşılama yaptırmadım çok bilmiyorum onu ama sanırım aşamalar çok benzer. Normal şartlarda 15 günde transfer yapılıyor. 12 de bekleme süreci var.

Önce yumurta büyütülüyor sonra toplanıp transfer yapılıyor bende aşılama yaptırmadım çok bilmiyorum onu ama sanırım aşamalar çok benzer. Normal şartlarda 15 günde transfer yapılıyor. 12 de bekleme süreci var.
uygulamayı az cok biliyorum da
bakalım süründürecek mi fakülte aylarca onu merak edıyorum:)

Tedavi olmadım üni de. Çok uğraştırdılar şimdilik pes ettik. Sürekli aynı tahlilleri isteyip duruyorlar. Sıkıldık bu süreçten

Uludağ üni ye başvurdum ama vazgeçtik şimdilik

Anladım canım hayırlısı olsun hakkında ben orada yaptım Ağustos’ta çok şükür tuttu. Hakkımızda hayırlısı tabii yine de pes etmemek lazım bende 4 senedir bu günü sabırla bekledim kolay değil seni çok iyi anlıyorum canım.

Bizim sıramız yeni geldi Uludağ üniversitesinde. Yaptıran arkadaşlar durumlar nedir?

Back
X