- 13 Şubat 2016
- 131
- 94
- 98
- 31
- Konu Sahibi cigdemhalilaktas
-
nasıl oldun canım inş kötü bişey yoktur5 haftalık hamileyim ama biraz sorunlu geçiyor hamileliğim kanamam oldu bugün ... Korkuyorum
mrb cnm amin rabbim hepimizin bebişlerini sağ salim dünyaya getirsin inşmerhaba rabbim saglıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Bende 7 haftalık hamileyim değişik duygular içerisindeyim
Daha iyiyim ama kanama olunca çok korktumnasıl oldun canım inş kötü bişey yoktur
inşallah canım inş sağlıcakla kucaklarımıza gelir bebişlerimizDaha iyiyim ama kanama olunca çok korktumjeli 2 ye çıkarttı günde doktorum. İnşallah birşey olmaz bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım
Kese belirgin haldedir gitmelisin bence hem birkaç kan tahlili de isteyecektir doktorun . hayirli uğurlu olsun bebis :)Kızlar benimki daha yeni 5 haftalık oldu keseye görmek için nezaman gitmeliyim daha erkenmi sizce
Kalp atisi için biraz erken ama kese görünmesi muhtemeldir hayirli uğurlu olsun :)Kızlar bnde varım nasipse 4+2 Günlüğüm haftaya Dr gdcm keseyle kalp atışı duyulur mu ki çok sabırsızm günler geçmiyo
Ya bende görülmez diye hafta sonuna kadar bekliyeyim diyodum sen kaç haftalık jel gördün canimKese belirgin haldedir gitmelisin bence hem birkaç kan tahlili de isteyecektir doktorun . hayirli uğurlu olsun bebis :)
Ben mens geçmeden kan testi yaptirdim 21000 görünce gittim SATA gore 4 ,USG te gore 6 haftalikti . yolk salk bebekle birlikte oluştuğu için döllenme olunca görülebiliyor ama her zaman keseye de guvenilmiyor biliyorsun . allah tamamina erdirsin seninkini deYa bende görülmez diye hafta sonuna kadar bekliyeyim diyodum sen kaç haftalık jel gördün canim
4. Haftaya göre değerin baya yüksek degilmi maşallah ikizmi canımBen mens geçmeden kan testi yaptirdim 21000 görünce gittim SATA gore 4 ,USG te gore 6 haftalikti . yolk salk bebekle birlikte oluştuğu için döllenme olunca görülebiliyor ama her zaman keseye de guvenilmiyor biliyorsun . allah tamamina erdirsin seninkini de
Şüpheler hala var :) 8 .haftadan sonra tekrar bir bölünme olabilir dedi doktorum o yüzden bir hafta sonra tekrar gidecem kontrole su an tek kese tek kalp atisi :)4. Haftaya göre değerin baya yüksek degilmi maşallah ikizmi canım
Allah gonlune gore versin saglikla kavustursun ins canimŞüpheler hala var :) 8 .haftadan sonra tekrar bir bölünme olabilir dedi doktorum o yüzden bir hafta sonra tekrar gidecem kontrole su an tek kese tek kalp atisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?