2017ocak anneleri gelin beraber büyütelim bebişlerimizi

Kizlar selam 5 haftalik hamileyim. Ilk testim 355 iki gun sonra 260 cikti. 4 gun sonra 3550 oldu kan testlerimi ayri yerlerde yaptirdm.cok sukur dusmemis bugun keseyi gordum:)

mrb kızlar uzun bir süredir yazamadım bu gün kontrolum vardı doktorum daha ulturasyon aletini koyar koymaz bu tombiş bi bebek olucak dedi perşembe 10 haftalık olucaz bu arada :) sizde durumlar neler

Merba kızlar bende 8 haftalık hamileyim nerdeyse, ocakta anne olucam rabbim izin verirse, ama benim hiç bulantım yada başka bi belirtim yok bu normalmidir? Sadece göğsümde agrı var coook nadirde kasıklarımda

Merba kızlar bende 8 haftalık hamileyim nerdeyse, ocakta anne olucam rabbim izin verirse, ama benim hiç bulantım yada başka bi belirtim yok bu normalmidir? Sadece göğsümde agrı var coook nadirde kasıklarımda
benimde öyle canım arada kasıklarımda sancı hafif mide bulantısı yaşıyorum ama kusmam olmadı hiç olmaması daha iyi diye düşünüyorum çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla sıkıntılı bi süreç oluyor çünkü

Benimde ayni mide bulantim hic olmadi cok sukur kasiklarimda arada gerilme oliyor sol kasigimda genelde 10+3 benimde hayirlisi olsun hepimiz icin :)

Merhaba kızlar benimde 10+1 günlük ama geçen pazar gecesi kanama oldu sonra damla damla kahverengi geldi yatıyorum sürekli şimdi.progestan ve haftada bir proluTon iğne verdi korkuyorum bişey olacak diye bide miyomum var rahim içinde doktor ondan olduğunu söyledi benim için dua edin çok korkuyorum ilk gebeliğim 1.5 yıldır bu anı bekledim sevinemiyorum bile bişey olacak korkusu bitirdi beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…