2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu nasil bir cevap suyun gelirse gelirsin demek ozamana kadar birsey yapmayacaklarmiymiş cok uyuz oldum suan

Tam doktoruna düşmüşsün sapıkmıymış ne. Ay böylelerine gıcık oluyorum ya nedemek suyun gelirse gel ya iyice muaynede etmemiştir kesin önlem alınabiliyorsa suyun gelmesi beklenmezki

Tam doktoruna düşmüşsün sapıkmıymış ne. Ay böylelerine gıcık oluyorum ya nedemek suyun gelirse gel ya iyice muaynede etmemiştir kesin önlem alınabiliyorsa suyun gelmesi beklenmezki
Sebebi dese şu sebepten kanama oluşmuş gam yemeyeceğim. Hani derdimin adını bilirim ona göre tedavi olurum. Gerekse serklaj yapılır veya kanama önleyici iğnemi bir şey yaparlar işte. Yok diyor o kadar. Ben diyorum var o diyor yok. Peçeteyi bastırdım kanın nerden geldiğine eminim kendimi yalancı durumunda hissettim

Bu benim kızçenin hareketleei gerilmesi beni mahvediyo şimdi mesanemin yaninda kasigimida tepikliyo sanki benim organlarla ic savas halinde
Gece benim kız mideme bir çıktı hızla ,kız ağzımdan çıkacak sandım ben bir çığlık, hayatta uyanmayan adam çığlığa uyandı. Çok su içtin bu akşam kızım rahatsız oldu ondan böyle yapıyor sana diyor . Gece 4 de midem yanmaya başladı sabaha kadar döndüm durdum.

Sağlam tekme yemişsin. Geçmiş olsun canım. Ahh yavrular ahh :)

Benim karnim okadar yukarda olmadigi icin sadece kafasi yukarda oldugu zaman gògsúmún altina baski yapiyo bizimki genelde assagilardaneyse az kaldi inşallah kazi calismalarinin bitmesine

Maşallah cimcimeye. Meyvelerin hepsimi yasak canım benimde meyveden dolayı şekerim çıkmıştı ya hiçmi meyve yemim canım çok istiyo yazı bekledim dört gözle meyve için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…