2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seker yoksa sorunda yoktur canim sonradan sende katilma bizim kervana
Şeker yükleme işlemi eksik yapıldığı için hamilelik şekeri var mı yok mu bilmiyoruz Bu yüzden ara ara ölçüp takip ediyorum. Elde ettiğim değerler hep sınırın altında ama zaten ben diyetisyen kontrolünde devam ediyorum sürece. Hem diyetisyen hem de doktor kontrolünü aynı güne alıyorum onlar geçtikten sonraki gün kendimi odullendirip ertesi gün yasaklı beslenme programimla hayatıma devam ediyorum :)

Boşver alsın be canım. Sen al onları hiç etiketlerini çıkarma kaldırırsın kenara hediye götürürsün. Ya da değiştirirsin. Ya da sende çok farklı değişik şeylerini alırsın.

Neden eksik yapıldı canim ? Merak ettim beni m 140 çıktı tokluk sınırda yanı, açlık ise 79. Bende cihaz almak istiyorum memnunsan eğer kullandığından markasını yazarmısin? Birde gündelik örnek neler tüyo içiyorsun ?

Ben gecen persembe gittim saglik ocagina son tetenoz ignem kalmis onu vurdurdum sola yatmam gerekiyo agri ve sisiyo deyip saga vurdurdum vurdurmaz olaydim 4 gún cektim agrisini nerdeyse kolumu kullanamayacak duruma geldim allahtan bitti
Bnde bugün ikinci dozu vurdurdum ama çok ağri olmadı ilkindede bundada, sadece dokununca birazda yatakta dönerken ağrıdı. Ben tetonozu 2 doz saniodum hemşire bebek dogduktan sonrada 3. Doz olcak ocakta dedi. Sizinki 3 doz değil mi?

Kime gidiyorsun canım doktor bende eskisehirliyim

Eskişehir Acıbademde Hulisi bey var, rutin kontrollere ona gidiyordum normalde hamilelikten önce. Eşime yurtdışı görevi çıktı ben de yanında geldim, bebek buralı oldu haftaya döneceğiz, yine Hulisi beye giderim, alır diye umut ediyorum. Bir de böyle bir şey varmış, gebeliğin ilerleyen süreçlerinde doktorlar almayabiliyormuş. Döndükten bir ay sonra da tayinimiz çıkacak bu sefer de hangi ilde doktor arayacağım bilmiyorum

Bana 3 dozla ilgili bisey demedi belki vardir

okadarda olmaz canim baya abartmis annesi olarak seninde almak hakkin sende al onlar enazindan biraz bûyûk alsalarmis
Valla anlatamadım. Yoruldum anlatmaktan. Söyledim ben de hevesliyim ben de seçmek istiyorum çok alma diye. Ama genelde ben boşa konuşuyor oluyorum. Beğenmediğin olursa başkasına hediye götürürsün diyor ama kendi aldıklarını yıkayıp hazırlıyor. Sanırım ben kendi seçtiklerimi hediye olarak götüreceğim

O işler çok zor bilirim bende ailemin yanına geldim normalde Bingöl de gorevliyiz iş için 3 kere doktor değiştirdim şuan Tanser senses e gidiyorum çok memnunum

Ya kadıncığaz heves etmiş işte hevesni kırma zaten bebek bu hemen buyuyor hem masraflarda azalıyor, bende kızımda hıc bir şeyni kendim secemedim kızım 1 yaşında sadıce 1 kere annem alırken beraber gitdik secdik, her şeyini annemler aldı bebek arabası ve beşiği ben secdim sadıce, kıyafetde ondan sonra benim bebeğim var diye dışarı hıc cıkamadım kv veriyordu parayı eşim o alıyordu, ama olsun. Banada bir gün sıra gelir umarım misal okula başladığında berkide daha erken nede olsa kız benım önemli olan onunla gecırdığım zaman.

Benim kv almışta almış sen birşey alma dedi bende benim çocugum nasıl almim dedim ikinci çocuga alırsın dedi neyse gecen kp geldiğinde bir valiz dolusu göndermiş eşimle birlikte açtık baktık hepsi birbirinden kötü ses etmedim. Eşim direk aradı bunlar ne diye, üzülmüş çok sonraki gün eşime aldığım şeyleri beğenmediniz çok üzüldüm dedi :)

Anne almaya giderken benide götür ben seçeyim madem desene. Sen beğen o alsın:) biz öyle yaptık ben beğendim o aldı

O zaman düzgün şeyler alsaymış ya da senide götürseymiş alısverise. Ya da parasını ver.

Ayy aynı benimki gibi bizimde oğlanın odası tr de hazır. Temmuzdada gelip burdaki odasını hazırlıcak.

Aynen canim cok farkli rakamlar cikiyor bi anda 5 defa farkli deliklerden kan aldim hepsi de farkli cikti ve aralarinda 20 25 fark cikti G Gurmes in kafasindaki soru isareti bende de var su an ve bugun olcmeyi biraktim artik cunku olctukce cikiyor mesela su an yeni yemek ppisirdim onu yiyorum ohhhhafiyet olsun bana aksam yemegi yememistim

Afiyet olsun canim ben 9 bucukta kapatiyorum yeme isini encokta ona úzúlúyorum

Hımm tamam canım sen neler aldın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…