2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman düzgün şeyler alsaymış ya da senide götürseymiş alısverise. Ya da parasını ver.
Ben isviçrede yaşıyorum canım onlar türkiyede begenmediğimizi belirtip gel burda beraber gideriz alışverişe dedim zaten doğumdan önce erken gelecek ama dayanamamış gitmiş gene almış hastane çıkışı almış kışlık kalın şeyler buda olmadı yani hepsini dağıtacam hepsi uyumsuz bir valizden 3 tane şey çıktı çocugun giyebilecegi. Aslında fiyatları karşılaştırdığında aynı paraya geliyo burdan alsada ama anlatamıyorum bıraktım alsın hediyelik dağıtırım napim :)

Amniyon sıvısı şekerden yükseliyomus ben yediklerime dikkat edersem bu sıvı normale döner mi. Bu akşam iki tane kurupasta yedim bi zararı olur mu kızlar. Bişey yemeye korkar oldum ya dün akşam da kayınvalideme gittim baklava dondurma yiyolardı bende sadece ucundan tattım sonra korktum bişey olur diye pişman oldum keşke yemeseydim diye. Zaten 3 ay bişey yiyemedim bulantım geçsin rahat yerim dedim tam bulantılarım kesildi şimdide bu çıktı başıma bide bilen arkadaşlar limonata içebilir miyiz şekersiz, olandan ben artık ne yiycem ne yemiycem kafam karıştı valla

C
Canim eger sekerdense hamur isi tatli tatli meyve kizartma beyaz ekmek makarna pirinc pilavi patates bunlara dikkat edersin

C

Canim eger sekerdense hamur isi tatli tatli meyve kizartma beyaz ekmek makarna pirinc pilavi patates bunlara dikkat edersin
Zaten yeni öğrendim kaç gündür tatlı şeyler beyaz ekmek pilav falan yemiyorum sadece söylediğim gibi bugun iki tane kurabiye bide dun sadece ucundan tatlı tattım muzu da yoğurdun içine koyup yedim ufak bir muz doğum yapana kadar da dikkat edicem inşallah bişey olmaz

İki kurabiyeden birşey olmaz canım, her gün yapmıyorsun sonuçta. Ben de dün kızım pasta yiyordu, tabağında kalanı yedim iki çatal. Olur o kadar

İsviçre daha soğuk canım,belki gerekir bazı şeyler. Olmadı aynen elinin altında hediyelik olur.

Bana muzu yasaklamadilar canim sadece heryún yemeyecem ve kúcgk olacak muz bebege kilo olsiriyormus

Benimkinin enerjisi bitmedi sanirsam daha tepinip duruyo doguncada bòyle olursa vay halime seninki iyi negúzel uyuyacagi saatide biliyo uslu bebis
Benim oğluşumda geceleri rahat bırakıyor annesini sabah 5 e kadar akıllı oğlum benim inşallah doğduktan sonrada böyle olur.

İsviçre daha soğuk canım,belki gerekir bazı şeyler. Olmadı aynen elinin altında hediyelik olur.
3 senedir burdada yazı yaşıyoruz bakalım bu sene nasıl olacak ama agustosta kışlık giydirmeye gerek kalmaz :) hediyelik kaldırdım zaten 1 valiz. Bende yavastan alışverişe başladım zaten.

Kız daha ne istiyon alsin boşver hatta sen beğen şu model güzel de onu alsn kendi beğendiğini aldir :) maşallah kadın koşturuyor sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…