2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen
cuma doktorda kontrolum vardi doktor bakti hersey yolunda bana sordu sende hersey yolunda demi diye tabi ben dururmuyum dedimki bana hep erken dogum yapacakmisim gibi geliyo bukiz zamanini beklemeyecek sanki dedimadamda bana dediki erken dogum riskin falan yok dedi niye illa kiza erken dog diye sinyal gònderiyon dedi bidaha agzindan doymayim dedi ama cok tirstim o anyumusacik doktoru neye cevirdim 2 dakkada

Doktor bana da hiç erken Doğum riskin Yok sesi bende oyuzden rahatlatım iyice sende düşünme öyle şeyler zamanında gelecekler inşllah

Doktor bana da hiç erken Doğum riskin Yok sesi bende oyuzden rahatlatım iyice sende düşünme öyle şeyler zamanında gelecekler inşllah
Insallah canim artik dúsúnmuyorum rabbim neylerse gúzel eyler arkadaslarin dedigi gibi tehlikeli haftalari atlattik gelseler bile biraz kuezde kalirlar ama ben inaniyorum bebeciklerimiz zamaninda gelecekler insallah

Hastanede giymek ic8nmi canim
Hastane için kayınvalidem süslü gecelik ve pijama takımı almıştı 2 tane , bir tane de ben sade açık mavi pijama takımı almıştım. Herhalde o üçü hastane için yeter. Bu aldığımı da evde giyerim diye düşündüm , öncesinde de giyebilirim geniş aldım

Yerim ama ben onun tribini bizimki de her kontrolde elleriyle suratını kapatmış oluyor

Kizlar simdi bebis dogdugunda ilk gún nasip omursa albúm icin foto cekilecekmis ben normal hastane cikisi aldim 10 lu birde kendim 5li aldim acaba albùmde gúzel gòrùnsùn diye sadece bùtún zibin sapka eldivenli bi takimmi alayim

Hemde ne zor yürümekten ziyade oturmak daha zorlasti kafasi tam kaburgamin altinda diyaframima baski yapiyor. Oturunca nefes alamaz hale geliyorum :) aynen 2. Dogumum olcak oglumda 2016 agustos dogumlu agustostan yürüyorum ben :) insallah dediğin gibi daha kolay olur

ben ilk doğduğunda giymek için bi takım aldım
çünkü yakınlara falan illa resmini çeker atarız hoş olsun istedim o takım da

foto çektirirken giydirmek içinde başka bi takım daha aldım isimli :)

Esimin tarafi kisa genelde en uzun erkek boy 175 kizlar daha da kisa :) bizim ailede tam aksine uzun :) abim dayilarim kuzenlerim 190 :) oglum baba tarafina cekmis minyon :) kizim heybetli olsun bize ceksin :) hemde ne numaraci cikti benim kizim teyzesi :) hala bile hickiriklari bikini bolgemde hissediyorum :) benim kizim ayaklariyla hickiriyor galiba :)

BizIm sipa bu 2 kontrole kadar hep gòsteriyodu yúzúnú bu kontrollerde gòstermiyo ya tamami kapali yada yùzúnyn yarisi acik sekilde bende diyorumki bizim prenses yùz gòrumlugu iztiyo babasina oda dogsunda takariz diyo
2018 agustos bebeleri triplerde :) yani ne var soyle gorsek yüzlerini de bizimde yuzumuz gulse ama pek nazli ciktilar :)

BizIm sipa bu 2 kontrole kadar hep gòsteriyodu yúzúnú bu kontrollerde gòstermiyo ya tamami kapali yada yùzúnyn yarisi acik sekilde bende diyorumki bizim prenses yùz gòrumlugu iztiyo babasina oda dogsunda takariz diyo
Buyuyorlar yerleride daraliyor o yuzden tripliler :) neyse hayırlısıyla cok bi sey kalmadi :) bol bol gorcez opup koklicaz o gune kadar ya sabir :) :)

canım musaıt oldugunda foto atarmısın bana buradan veya özelden:)
kredı kartı ekstremız dun kesılmıs onu beklıyordum ben de alıcam bu hafta ınsallah:)

Canım yıkanıyor şu an kurusun atayım :)

Canım ben foto için ayrı aldım. Önemli olan beğenmen hastane çıkışların foto için içine sindi ise gerek yok. Ben şu ikisini yaptırdım bu arada

Oy maşallah sülün gibi kız olacak demek ki ince uzun. İnşaallah döner canım benimki dönmüş ama doktor geri de dönebilir son ana kadar belli olmaz dedi bence uzme kendini. Doktorum bana kızdı ama ben bir kaç egzersiz yaptım dönmesi için. Yapma doğumu tetiklersin dedi doktorum

Aynı durum bende de var kuşum. Dönmedi paşam ama hıçkırıklar aşağıda. Ayakları sallanıyor herhalde hıçkırdıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…