2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aferin minik kusa dönmesin tekrar kalsin yerinde :) darisi benim minik kusuma :) canim hangi hareketler yaptin bende yapiyorum simdi :) dun doktorum bana da yapma dedi ama anayim ben nasil Dayanim:)

Aynı durum bende de var kuşum. Dönmedi paşam ama hıçkırıklar aşağıda. Ayakları sallanıyor herhalde hıçkırdıkça
Heh aynen aynen canim :) bende iste kafasi sandim döndü diye sevindim ama hanim efendi dayamis kaburgaya kafayi donmuste totoyu tripli tripli takılıyor :)

Ay kızlar mahvoldum hastanede koşturmaktan. Benim 24 saatlik idrarda protein 2000 çıktı Allah'tan tansiyonum ve karaciğer fonksiyonlarım gayet iyi. Dahiliye nefrotik sendrom tanısı koydu ve bu kadar yüksek tansiyon pıhtılaşmaya sebep olur dedi ve kadın doğumuyla cleaxin 0.4 iğne yazildi bana bı de bu çıktı başıma ama napym oğlum iyi olsun yeter ki karından vuruluyormus galiba var mı bu igneyi kullanan çok acıyor mu bı de kendim vurcakmsm vay anam vay

Evlat herseye ağır basıyor anlık yenilgilerimz oluyor duygularımıza malesef önüne geçemiyoruz insanız hepimiz ama önemli olan çabuk toplayabilmek kendimizi. Çok etkilendim onların küçücük kalbi bizim ne hissettiğimizin farkında. ALLAHİM guc kuvvet versin bizlere

Kizlar bi kac gündür hamileligimde degisik giden bi durum var.once normaldir dedim hamileligin gidisatindandir dedim ama endiselenmeye başladım.karnimin sag tarafinda (bazen sol da oluyor) bebegim toplanıyor gibi tas gibi oluyor.ve o sag taraf kalkik oluyor.acı veriyor bu durum.sonrasinda ise bi ağrı bastırıyor.bel kasik ve karin agrisi.normal mi bu.doktora gitmeli miyim.

Bütün çiçekli bir zıbın çok güzel olur bence canım.fotoğraf için saçlarına da çember takarsınız. Minnacık parmakları görünsün

Bahsettigin eger agriliysa kasilma gibi diruyo canim bebisin biyerlerini dayiyorsa okadar agri olmuyo kasilmayla birlikte agrin cok oluyosa git derim doktoruna

Bahsettigin eger agriliysa kasilma gibi diruyo canim bebisin biyerlerini dayiyorsa okadar agri olmuyo kasilmayla birlikte agrin cok oluyosa git derim doktoruna
Evet bi yerde taş gibi toplaniyo cocuk.sonra inerken bi agri oluyo.o agri kasiklarima ve belime vuruyo.korktum acikcasi.eger kasilma varsa ne yapar ki acaba doktor?kasilmayi neyle durduruyorlar?

bunlarida buldum fiyatlari uygun malida iyi

Eklentiler

• By-Mecit-2009-Sabahlikli-Pijama-Gecelik--5af9.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 45
B
Evet bi yerde taş gibi toplaniyo cocuk.sonra inerken bi agri oluyo.o agri kasiklarima ve belime vuruyo.korktum acikcasi.eger kasilma varsa ne yapar ki acaba doktor?kasilmayi neyle durduruyorlar?
Urda bi arkadasin olmustu kasilmalari ilacla durduruyorlar canim ama bi git gòrún hemen kasilmadir diyemeyiz neseteye falan sokuyorlar boyle toplanma ve agri olunca doktoruna danis gòrùn o en iyisini sòyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…