2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar kızlar. Bende aylardır enfeksiyon sorunu var defalarca antibiyotik ve fitil kullandım yine tekrarladı. Bugün yine antibiyotik verildi. Rahim uzunluğun iyi denildi ama nst de sancı çıktı 40 50 arası, buda enfeksiyondan dolayı kasık ağrısı oluyodur o çıkmıştır dedi normalmidir sizce

Bende öyle yaparım heraldi dantelli falan bozulsun istemiorum. Gittinmi cnm nörolojiye?

Gittim kuzum migren dedi. Hayırlısı bakalım beterin beteri olmasın da buna şükür

Zaten buz paketi ile yaşıyorum...O kesiyor ya da uyuşturuyor biraz.
Sen bana ilaç adını özel mesaj olarak yaz ben de araştırayım biraz. Migren rutini sever dedi sen hamşle kalınca rutin dışına çıkmış oldun demek ki. Aman bitsin gitsin gelmesin bir daha inşallah..

Canım geçmiş olsun tahmin etmiştim migren olduğunu çok zor oluyor migren ağrısı çok ağrıtığında karanlık bir oda biraz uzan atakları geçirmek için

Işıkları kapatıyorum ama inanamıyorum o esnada başımı yastığa hiç koyamıyorum.

Sağol canım Allah razı olsun

kızlar merak ettim de , hamileliğiniz boyunca hiç salam sucuk sosis gibi işlenmiş gıdalar tükettiniz mi?
bir de konserve ton balığı?

ben salam sosis normalde de yemiyorum
ama pişmiş sucuk yedim
ton balığı da yedim konserve ama yağını süzdüm içim almadı :)

kızlar merak ettim de , hamileliğiniz boyunca hiç salam sucuk sosis gibi işlenmiş gıdalar tükettiniz mi?
bir de konserve ton balığı?
Ben sadece 1 kere canım çok istediği için sucuk yedim. Güvendiğim bir markanındı.
Ton balığı yedim ama sonra biraz araştırdım onu da yemeyi bıraktım.

bütün hamileliğim boyunca iki kez ciddi aşerdim ikisi de zararlı şeyler sucuk ve tonbalığı asla cesaret edip yiyemedim.
Aynı şeyi ben de yaşadım :) Bu nedenle bir kere yedim. Diyetisyenime göre yenilebilir bir besin sucuk. Ton balığı da öyle ama biraz araştırınca uzak durmayı tercih ettim. Çok canın istiyorsa nefsini koreltecek kadar yiyebilirsin.

Ben sucuk yiyemiyorum ya benim midem kaliteli sucuk seviyor :) :) saka maka sucuk yiyince hep zehirleniyorum o yuzden belli basli sucuklari yiyebiliyorum hamilelikte hic yiyemedim o yuzden bazen tostun içinde azicik tukettim o da sayili

Ben çok iyi biliyorum bu ağrıyı benim ekstra bide vertigom var ikisi birbirine karışıyor Türkiye’deki hastanede artık beni tanıdıkları için hemen serumumu hazırlıyorlardı Allah yardımız olsun

Daha önce migrenin varmiydi gebelikte mi çıktı? Neyse cnm en azından çözümü olan herkesde olan bişey Allah beterinden saklasin sağlam ilaç olmadan cok kotu bi ağrı buz torbası karanlıkta yatmak ii gelir inş azalır ağrıların geçmiş olsun

ben salam sosis normalde de yemiyorum
ama pişmiş sucuk yedim
ton balığı da yedim konserve ama yağını süzdüm içim almadı :)
Bende salam sucuk normalde yemem Zaten sucuk yesem midemin ağrısından ölürğm hamileyken hiç düşünemiyorum ton balığını bende bir iki keee salatayla yedim

M Myps salam sosis sucuk hiç yemedim 3 defa falan mecburen ton balığı yedim çünkü iş yerinde tavuktan zehirlenmistim ve tavuk çıkan günlerde yanımda ton balığı goturuyordum . Fakat zararlı olduğunu öğrenince onu da bıraktım. En çok yemek istediğim şey sosisss

Kizlar muratbey burgu peynirler toplatiliyor eger tuketeniniz varsa tuketmesin icinde natamisin denen bir madde cikmis alinan numunelerden. Bakanlik yazi paylaşmis murat bey cevaben yazi paylasmis itibar zedelemek için vs diye. Ortam temizligi icin kullaniyoruz demis ama yine de tuketilmemesi taraftariyim sizlere de haber vereyim dedim

Bir soru da benden gelsin o zaman kızlar. Kafein çocuğun büyümesini etkilediği için ben normalde günde 2 fincan türk kahvesi 6-7 bardak oldukça demli çay içerdim .
Ilk 6 ay günde 1 bardak su gibi cay dışında hiç bir şey tuketmedim. Son 1.5-2 aydır günde 3 bardak kadar açık çay ve haftada 1 fincan Türk kahvesi içiyorum çünkü artık dayanamıyorum kahvesizlige siz nasıl yaptınız ictiniz mi? Çoğu kişi türk kahvesi her gün de icsen sıkıntı olmaz diyor ama bir kısım da içme dediği için gönlüm el vermedi .

Sagolasin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…