2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok iyi biliyorum bu ağrıyı benim ekstra bide vertigom var ikisi birbirine karışıyor Türkiye’deki hastanede artık beni tanıdıkları için hemen serumumu hazırlıyorlardı Allah yardımız olsun

Aynen bende de vertigo+migren var çok zor cok aman nazar değmesin hamilelikte hiç tutmadı ikisi de .Insaallah uzak olsun .Belki kızım iyilestirmistir annesini :) T TubaSude

Evet elimde tarim bakanliginin yazisi var suan bende ona bakiyordum paketli hicbir gidaya guvenemeyecegiz orasi belli zaten ama bilince insan daha kotu hissediyor.

Kadınların tek bildiği ilk gece ve Doğum hikayesi ve bu konuda millete bilip bilmeden yorum yapıp korkutmak gerçekten sözüm meclisten dışarı ama öyle çoğu boş insan maalesef

Karedenizliyim ama cay icen seven biri degilim. Sabahlari en fazla yarim bardak acik sekersiz iciyorum. Kahvede hergun bir tane kesin olmakla birlikte iki tane iciyorum yeri geliyor. Kizimdada ictim. Suan oglumun gelisimi 2 hafta onde bu anlamda bir sıkıntı olacagini dusunmuyorum. Ama sadece bu kadarla sınirliysa yani baska kafein iceren birseyler almamak lazim.

Paylaşım için çoook teşekkür ederim. Sıklıkla aldığım bir üründü. Büyük pismanlik yaşıyorum şu an Paketli olan hiçbir gıda güvenilir değil. Pastorize olmayanları gebelikte tüketmek riskli deniyor. İşimiz zor gerçekten.

Ben bu yorum yapanlar yüzünden bu aya kadar kendimden değil milletin anlattığından korkmuştum hamileliğimi zehir etmişim zaten çok sıkıntılı geçti amaaan dedim saldım şu an başıma ne gelecek millet mi bilecek allahtan başkası bilemez gelirse de allah taşıyamayacagım yük vermez diyip dinlemiyorum kimseyi

Aynen bende de vertigo+migren var çok zor cok aman nazar değmesin hamilelikte hiç tutmadı ikisi de .Insaallah uzak olsun .Belki kızım iyilestirmistir annesini :) T TubaSude
Aman maşallah sana benim 20. Haftalarda tutmuştu çok kötüydü arada bir oluyor ama ağrılı ataklar olmuyor İnşllah senin kızın benim de oğlum iğleştirmiştir

Ben kalem etek giymeyi çok özledim böyle sıksın belim incecik otursun bide topuklu ayakkabılarımı bide parfüm sıkmayı bide ilişkiyi galibasına

Ben 5. Ayıma kadar mide yanmasından kahve içemedim ki kahve manyağı bir insanım daha sorada sütlü ictim türk kahvesini arada bir gecen gun sade ictim buyuk tansiyonum 145lere kadar cıktı icmiyorum artik

Ben kalem etek giymeyi çok özledim böyle sıksın belim incecik otursun bide topuklu ayakkabılarımı bide parfüm sıkmayı bide ilişkiyi galibasına
Ya canım benim bende kalem etek elbise çok severim son 1 dışında hep giydim ama geçen denedim oluyor ama çok komik görünüyor diye bıraktım artık parfüm evet bende çok özledim topukluyuda hafta 1 kere giyiyorum bazen çok özlüyorum diye ilişki mevcut ama tabi koca göbeksiz gibi olmuyor

Sertleşmeler normal değil mi ama? Haftan kaçtı senin canım? Hayırlısı ile gelsin bebeğin inşşallah
Sağol canım. Sıklığı önemli belli aralıklarla oluyordu ama son zamanlarda ağrıda olmaya başladı sertlesip toplanınca. Bi de rahim ağzı kisaldigi için dikiş atılmıştı simdi kasılmalar bizim için tehdit sayılıyor. Haftamız 34+3 canım

Bende çay sevmem ama kahvesiz duramıyorum filtre kahve çok severim bünün yerine büyük fincan Türk kahvesi içiyorum bide telvesini yiyorum :)

Benim ilk haftalardan beri yasaktı daha 16. Haftada hiç bi kıyafetim olmuyordu benim karnım çok erken çıktı ve çok büyük geliyor bana topuklu düşük tehlikem falan olunca en baştan beri bırakmıştım öyle ilk aylardan beri karantinada gibiyim anlayacağın :)

Ben çok iyi biliyorum bu ağrıyı benim ekstra bide vertigom var ikisi birbirine karışıyor Türkiye’deki hastanede artık beni tanıdıkları için hemen serumumu hazırlıyorlardı Allah yardımız olsun

Amin canım. Rabbim herkesin hastalığına şifa versin inşallah

Başağrılarım adet öncesi oluyordu adet olunca da geçiyordu. Hamilelikte geçmeyen başağrısı hormonlar değiştiği için oluyor dedi Dr. Buna da şükür .

Aman aman tutmasın inşallah geçmiştir tamamen ,bir daha da yaşatmasın Rabbim.

ONTK , nerdesin, iyimisin?
İyiyim canım ev boyandı alışveriş mobilya seçimi falan derken koşturuyorum hazırlıkları son ana bırakınca kötü oluyormuş yoruluyorum eve geldiğimde hızlı hızlı okumaya çalışıyorum okurkende uykuya dalıyorum ve ertesi gün gene koşturmaca geçen hafta kontrolüm vardı normal doğum istiyordum ya, benim oğlan milim dönmemiş o yüzden sezeryan olacağım galiba doktorum gelecek haftaya kadar süre verdi dönmemiş ise sezeryan tarihi ve nasıl olacağını konuşacağız. Yalancı sancılarım başladı heran doğuracakmışım gibi hissediyorum alışverişte doğurmadan hazırlıgımı bitiririm inşallah. Sen nasılsın bakim oğluş nasıl?

Az kaldı canım artık sabreticeğiz de bu seferde küçük bebekle topuklu giymek zor olacak galiba

Bende esime diyorum bu cocugun uykusu keain sana cekmis oda oturur geceleri film falan izler bu sipada uyumayacak sanirim
Bizde de durum aynı bu bana çekerse hiiiç sıkıntı yok

Cocuklarin duasi kabul olur yok kizim uyusunda buyusun de dedirt:)) etrafimda aman suna ceker buna ceker diyenlere kendine ceksin diyorum
Aayyy evet anneme çek dedirteyim ama inadına demez

O zaman bebekle beraber uyuma şansımız vardı, şimdi biri uyuyacak okula koşturacağım, gece o uyuyacak öbürü uyanacak. Yedek pil taktırmam lazım kendime
Benimde aynı durum hemde bire başlayacak en zor sene ama kısmet napalım. Pil bulursan banada haber ver

Yavrucummm nerde bende o yetenek :)
Öyle ağır değilde basit çembere tül sarıyorlar üstüne hazır süs yapıştırıyorlar vs demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…