2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar benim karnımın içi çok acıyor suan uzanıyorum sağan ve sola dönerken bile canim yanıyor
CAti kemigimde zonk zonk sizin de bu denli mi?
Evet akşam öyleydim canım yara gibiydi acılarım resmen şimdi geçmiş ama gece uyumuş kalmışım

Aynen bizde de durum o sesimiz çıkmayınca her iş bizde kızarsak önce ağlıyor inatlaşıyor ısrarcı olursak yapıyor yapamadıklarından değilde bunlarınki işlerine gelmediğinden. Annanesi gelecek bizimki hepten coşar onlar her istediğini ok der çünkü ve bizim kızmamızada izin vermezler

Hayırlı hafta sonları

bir arkadaş refakatçı sormuş annem kalır ama eşimde gitsin istemem o da dursun yanımda
her aşamayı görsün istiyorum sonrasında da
hala inatla canımın çok tatlı olduğunu bazen fazla nazlandığımı iddia ediyor kendileri çünkü deli ediyor beni
görümce kv istemem ama gerek yok

çikolatalar için bende öyle duymuştum beyazlayınca da bozuk gibi duruyor insan yemek istemiyor
çıkartmakla iyi yapmışsın dolaptan Tzadkiel

Whiteandblue gözün aydın :)

Bugün benim parmaklarım sosiss katlanmıyor
Benimde bir haftadır arttı hatta yumruk yapmaya çalışınca morluk ağrısı gibi ağrıyor

bu sıcakta çalışan bütün hamilelere allah kolaylık versin biz evde oturup yatarken fenalaşıyoruz
Amin cnm saolasın Allahtan ağır değil işim denetimi atlattım rahatım bedenen çalışanlar okuyor hamileyken onlarınki daha zordur Allah hepimize kolaylık versin

Kızlar ben bu şeker kutularindan aldım içine karışık lokum ve akide sekeri koyup hastane de dagiticam kalani da evde gelen misafire.
Nerden aldın cnm bende lokum yapıcam meslek gereği çikolata yaptırsam ayıp olur ama bizim kutulara kendim etiket yaptırayım diyordum bu daha pratikmiş.

Tarkan’ın da kızı dünyaya gelmiş
Adını ne koymuş merak ettim biz netleştirmedikte

Liya koymuş adını canım:) Arapça uzunca sabretmenin sonundaki hediye anlamına geliyormuş

Ben sormuştum canim bende aslında Yanımda olsun istiyorum ama gece falan bana tam yardımcı olabilir mi bilemedim Ablam da kalsın isterim bebeğin alt açması vs giydirmesini yapamaz eşim eli titrer diye :)

Gece 3te uyuyup 11 kalktim dún kizcemin yaztigi ve kapi sûsûyle ugrastim kapi súst tamam yastigin dikilmrsi kaldi birde fiyongunu halledersem bunlarda ortadan kalkmis olacak ama hiç halim yok

Ben sormuştum canim bende aslında Yanımda olsun istiyorum ama gece falan bana tam yardımcı olabilir mi bilemedim Ablam da kalsın isterim bebeğin alt açması vs giydirmesini yapamaz eşim eli titrer diye :)

yardımcı olamasa da eve gidip rahat uyumasın
bencillik belki ama
annem zaten bırakmaz herhalde ama senin ablan varmış o da olursa güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…