2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bulundugum.sehrin en serin yerindeyim herkes hayatina normal devam ediyor ama ben yaniyorum :) klima kullandim yuz felci gecirdim cok kaldigim icin dr kullanma bagisiklik dusuk dedi simdi kullanmiyorum

ya hem hormonlar hemde ilaçlar etkiliyor sanırım
sıcak zaten aşırı derecede
uykusuzluk halsizlik had safhada
ama işteyken iyiyim tüm gün klima açık duruyor
şükür bu sene migrenim tutmadı
kalkmıyorum oturduğum yerden nerdeyse
evdeyse atacak yer bulamıyorum kendimi

Sakin migrenim tutmadi deme bende gecen dedim 2 gun boyunca beynim kafamdan firlayacak gibiydi

Liya koymuşlar , ilk defa duydum ben

T TubaSude canım biraz önce acibadem ı aradım hastane cantasini gereksiz doldurmamak icin yenidogan bebek odasiyla direk gorustum hemşire bayagi bilgi verdi seninde bilgin vardir ama yinede aktarayım. Bebek doğar doğmaz acibadem in kendi özel kıyafetlerini giydriorlarmis bez losyon şampuan havlular vs hersey onlara aitmis çıkışta mor bi canta veriliomus bebek odasından, içinde bebek i icin losyonlar şampuan tulum fln oluomuş. Bizim goturmemiz gereken bi hastane çıkışı bol ağız bezi ve eldiven gogus pedi süt sağma makinası onemliymis . Bi sürü cantayla gelenler çoğu şeyi kullanmiormus hemşire öyle söyledi.

Dún benimde ebem soyledi hicbirsey getirme hersey burdan kullaniliyor ve cikarken sana canta verecekler icinde adan zeye hersey var dediler sadece fotograf icin kiyafet istersen getir dediler bebegin temizlenmesini bile ebeler yapiyormus altini bile onlar degistiriyormus bana biraz abartimi geldi ama ozaman g9recegiz bakalim

Kizlar ben gogus pompasi almadim cunku suan bebegin yanindayim ise haziran gibi baslarim zaten sizce cok gerekli olurmu
Bebekten kalan sütü sağman gerekiyor canım, içeride eski süt kaldığında ateş, ağrı veriyor, bir de sertleşiyor top top, çok fena ediyor. Elle sağmayı düşünme bile, o ağrı dayanılacak gibi değil. Hem fazlasını sağacaksın ki süt artsın. Yani al ve iyisini al canım.

Banada bebeğin tüm bakımını biz ypioruz dedi bez losyon vs hiç koymicam ekstra kiyafeti istemelerinin sebebi diğeri kirlenicek resim falan cekilir diye

Bende evdeyim diye almadim bakayim ozaman

Kızlar, Mamajoo göğüs pompsı olarak nasıl bir marka önerirmisiniz? Babytime, Avent nasıl? Kullananlar alanlar bilir belki. Bemimde hediye çekim var mağazamızda bu markalar var

Merhaba canım fırsat buldukça giriyorum gün gece hangisi hepsi birbirine karıştı :) Talha paşa geceleri nöbette uyumuyor kendime bende şaşırıyorum bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanıyorum diye ama annelik gücü sanırım:) Dikişlerim iltihap var hala anbiyotik kullanıyorım iyi olacak inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…