2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 3 ocakta randevum var kalp atisi icin ben keseyi gecen hafta sali 4+3 ken gormustum... Sen kac olacaksin ki belki bi ihmital gorursun..

Ben ovulasyon testi yaptım hamile kaldiim ay 13. Veya 14.gun yumurtladim.5+6 da karindan kalp atisini gördüm.bence erken veya gec yumurtlamaya bagli görüp görememen canım.herkesin farkli oluyo
Kesen görünebilir canım ama görünmezse de endişe yapma
Canım evet doktor nedeni görürüz ama kalp atışı olmaz dedi

Sizin yaşadığınız yerdeki durum daha vahimmis bence
Herkesin kızı oldu cevremde herkes bi yarış halinde :)) bunu dert eden insanlar sorunsuz dusuk yasamadan 2 evlat sahibi olan insanlar.. Allah yoklugunu göstermesin ama insan kaybedince ve sorunlu hamilelik gecirince sadece saglikli olmasi icin dua ediyo..gel de anlat onlara..kiz ya da erkek saglikli ve hayirli evlat olduktan sonra hic farki yok

Ben ovulasyon testi yaptım hamile kaldiim ay 13. Veya 14.gun yumurtladim.5+6 da karindan kalp atisini gördüm.bence erken veya gec yumurtlamaya bagli görüp görememen canım.herkesin farkli oluyo
Benim de tahmini yumurtlamam 3 aralık o civar da döllenme olmuştur diye düşünüyorum aslında çünkü 10 gün sonra implantasyon kanaması yaşadım. Geç döllenme değil-dir diye düşünüyorum belki görünür

Canım evet doktor nedeni görürüz ama kalp atışı olmaz dedi
Ben gittiimde 5+6 da sadece yanıp sönüyodu ses alamadık.doktor bu kalp atisi dedi.yalniz cihazdan cihaza fark ediyo.bulundugum yerde goremediler gelismez buyumez dediler baska yerde kalp atisini gordum.o yuzden sakin ol stress yapma :)

Ben gittiimde 5+6 da sadece yanıp sönüyodu ses alamadık.doktor bu kalp atisi dedi.yalniz cihazdan cihaza fark ediyo.bulundugum yerde goremediler gelismez buyumez dediler baska yerde kalp atisini gordum.o yuzden sakin ol stress yapma :)
Ayy inşallah insan ister istemez stres oluyor aslında ikinci bebisim olacak inşallah ama ikinci de ilki gibi heyecanli oluyormus

Selam kızlar
Umarım herkes iyidir benim dişim apse yaptı
Şans ya bulur işte... doktorumla görüştüm antibiyotik tedavisine başlaman lazım dedi . Zararlı değil mi ? Dedim apse daha çok zarar teraziye koyarSak mutlaka kurutman lazım dedi el mahkum aldık antibiyotiği ama içim rahat değil hafif hafif sızlamalarda başladı .cerrahi müdahale ancak 4. Ayda yapılabiliyormuş 1-2 ay daha dayanabilsem keşke (

Büyük ihtimalle keseyi görürsğnüz canım sma kalp atışları zor

Insallah guzel haberlerini aliriz bu grupta tatlis tatlis bebislerimiz olur
Merhabalar lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz benim bebeğim 3 ayı bitirdi iki gündür 4 girdi yaklaşık bir haftadır sürekli ağlıyor gazdan dolayıdır diye düşündüm gaz damlası aldım gerçekten de gazı daha da rahat yapmaya başladı ama ağlaması geçmedi ve sütümde ciddi bir azalma oldu Doğumdan bu yana da ilkez dün reğl olmaya başladım sütüm bu yüzden mi azaldı acaba regl dönemi bitikten sonra sütüm çoğalır mı. Çocuk aç diye gitti aptamil Bebek maması aldım çocuk bir biberonu birden bitirdi gerçekten de açmış korkum biberona alışıp tamamen sütümün kesilmesi. Nasıl mama vermeliyim ki sütüm tekrar gelene kadar bebeğim biberona alışmasın lütfen yardımcı olun

Geçmiş olsun canım. Mecbur kalınca yapacsk bişry yok. İçini ferah tut rabbim korur onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…