2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dokuzuncu ya sa sekizinci haftada olanlar , bebekleriniz kaç mm biliyormusunuz? Ben sat a göre 9+1 im , bugün karından baktı kalbi göremedi , alttan baktı kalp var bebek de 15.5 mm idi

Diş etlerinde sıkıntı yaşayan varmı aranızda kızlar? Ben sert şeyler yiyemiyorum şişti hep üst arka diş etlerim özellikle
Bugün farkettim bende canım üst arka diş etim şişmiş sadece bir yeri inşallah çoğalmaz.
Bebişler şu an depolarımızdan beslendiği için olsa gerek bağışıklık zayıfladı tabi normal.

Ben bileyim aç kalınca içim el vermedi bende sadece geceleri vermeye karar verdim aç kaldığı bekli mamayı verdiğimden dolayı Mısır bilmiyorum ama bugün mışıl mışıl uyudu siZde haklısınız mamayı vermek istemiyorum ama çok aç olduğu belliydi

Bende pazartesi gitmiştim Dr.a fetal gebelik dedi yani dış gebelik değil 15-20 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi ultrason görüntüsü bile vermedi çok sinir oldum 7+0 oldum bugün bulantim fena kafami kaldiramiyorum yemek yiyemiyorum kızimda da boyleydim

Minik kuzular Benim bata bir gün kala 8 di. Önemli olan iki günde iki kat artması canım. Değerin gayet iyi iki gün sonra tekrarla emin olursun

Tşk ederim tatlım evet bliyorum ama öyle bir yerdeyimki kandan bhcg dahi bakılmıyor burda ilde baktırmıştım dar bir zamanda şimdiye kadar bir terslik olmaması içimi rahatlatıyor ha birde dr çok gençti ve dahiliyeciydi diyerek kendimi rahatlatıyorum

Canım birde ıhlamur ve bal dene ilk gebeliğimde bir ay boyyunca sabahladım ciğerlerim söküldü ebe önermişti çok geçmiş olsun

Tüh ya çok geçmiş olsun,evet ilk aylarda grip enfeksiyon kapmamak lazımmış sen hemen başla canım tedaviye.

Bir mama bir meme canım dönüşümlü ver birde aventin anne memesine benzeyen biberonlarından verirsen kafası karışabilir anlamaz,Allah yardımcın olsun

Doktor bata 2 gün kala yaptırdığını biliyor mu canım? adet geçtikten sonra yaptırsan daha yüksek çıkardı mutlaka bence iyi benim adetten 2 ün sonra 568 gibi bi değer çıkmıştı.

Son düzenleme:
Doktor bata 2 gün kala yaptırdığını biliyor mu canım? adet geçtikten sonra yaptırsan daha yüksek çıkardı mutlaka bence iyi benim adetten 2 ün sonra 568 gibi bi değer çıkmıştı.
Evet söyledim ama kadın doğuma yönlendirdi bende henüz gidemedim haftaya şnş. Hem kalp atışıda duyulsun hemde görülsün istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…