2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın arkadaslar. Heyecandan bahsedılmıs her bebegın her evladın ayrı bır heyecanı oluyor. Ikı oglum var ıkı de dusugum. Her bırınde ayrı heyecan ayrı mutluluk ve pekişmiş annelik duygusu oluyor. Öylesi guzel bır duyku kı.. Çoksukur.
Ben mesela bır oglum kumral kehrıbar gozlu, bir oğlum sarısın mavı gozlu, bu sefer evladım kıme benzeyecek dıye meraklıyım. Eşim esmer ben sarı. Bu da esmer olursa dadından yenmez mı ne :) saglıklı olsun hayırlı evlat olsunlar hepsı.

Insallah hersey yolundadır canımbende birden kahverengiye dönen akıntıyı haftada 1 yasayip igne vuruluyorum.kötü düşünme.guzel haberlerle gelirsin umarım :)

Ozel canim devlet hastanesinde ben kızımı 8. Ayda bile goremedim. Doktor bak bagdas kurmus oturuyor demisti ekrana baktim ekran bostu :)))
Devlet hastanesini hiç sevmiyorum dün kendi Dr izinde olduğu için mecburen devlet hastanesine gittim ultrasyon kağıdımı bile vermedi riskli gebeliklere ben bakmıyorum dedi tersledi beni Malatya da yaşayan ve devlet hastanesine giden varsa Dr ismini vereyim asla ona gitmeyin

Devlette dogru düzgün ilgilenmiyorlar iki dakka bakiyorlar hadi kalk soracağını da soramıyorsun

Diş etlerinde sıkıntı yaşayan varmı aranızda kızlar? Ben sert şeyler yiyemiyorum şişti hep üst arka diş etlerim özellikle
Östrojen horrmonu -ndan dolayı diş eti kanamaları da çok yaşıyacaz bilginiz olsun hatta burun kanaması bile olabilir,ben ilk hamileliğimde diş eti kanması için paradontax kullanmıştım iğrenç bi tadı var ama

Dokuzuncu ya sa sekizinci haftada olanlar , bebekleriniz kaç mm biliyormusunuz? Ben sat a göre 9+1 im , bugün karından baktı kalbi göremedi , alttan baktı kalp var bebek de 15.5 mm idi
Hiç bilmiyorum ki canım ikili taramaya gittiğimde öğrenebilirim ancak.

Böyle ne görüntüleriniz olacak sizinde ben hala ara ara bakip bakip duruyorum. Size bir tavsiyem her muayenede video cekimi yapin muhakkak biz her muayene sonrasi bir sonraki gorusmeye kadar izleyip izleyip öpüp kokluyorduk :)
Benim doktorum ilk hamileliğimde bi kaç kz cd ye çekip vermişti sağolsun,hatıra duruyo şimdi yine aynı doktora gidiyoruz,ama telefonda mantıklı bende eşime çektireyim bari.
Vaktim yok nedir ya onun bana yoksa benimde ona yok birdaha gitmezdim,acil bir durum bile olsa böyle söylenmez.

Senin resim yok mu canım keseye göre yorumluyorlar varsa atsana

Gunaydın cnm tevekkulu elden bırakma muhtemel progestan verecektır dr unda. Sen yınede bolbol dınlen sakın ıs yapma. Insallah guzel haberlerını alırız.

Canım kendini yorma hiç bir iş yapma yat dinlen benimde oluyor arada yerleşme lekelenmesidir birde kafana hiç bir şeyi takma moralini hep yüksek tut

Insallah hersey yolundadır canımbende birden kahverengiye dönen akıntıyı haftada 1 yasayip igne vuruluyorum.kötü düşünme.guzel haberlerle gelirsin umarım :)
Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için. Çalışıyorum maalesef ama masa başı allahtan yorulmuyorun yani çok. Bu aralar biyopsi olaylarını falan çok kafama taktığım için çok stres olmuştum belki de bu yüzden lekenleme yaşadım. Şimdi kendimi üzmemeye gayret gösteriyorum herşey olacağına varıyor zaten. Hepimiz sağlıkla sıhhatle güzel bir gebelik geçirelim bebeklerimize kavuşalım inşallah

Kizlar merhabalar uzun zamandir yazamiyordum 8+2 deyim faat kahverengi lekelenmem 2 hafta sonrasinda yeniden basladi onceki nohut kadardi ve direk kesildi bu sefer kesilmedi progestan almama ragmen bugun druma gittim melegimin kalp atislari cok sukur normal ama rahimin bazi bolgelerindr kanama oldugunu soyledi cok sukur kese etrafinda degil igneye basladik 5 gun rapor verdi insallah birsey olmaz dualariniza ihriyacim var

Slm kızlar
Bugün dr gittim kontrol amaçlı geçen hafta düşük yapmaya başlamıştım hatirlayaniniz olur belki karından baktı bisey yok dedi çok şükür bhcg dun 66 olmuştu kanamam azaldı bhcg ni kontrol ettir dedi sadece tekrar dusunebilirmiyim dedi yaşımı sordu kaç cocugum olduğunu sordu 3 ila 6 ay ara vermeni oneririm dedi 30 yaşındayım 2 çocuğum var ben bir kez daha adet olduktan sonra korunmayı bırakmayı dusunuyorum ne dersiniz düşük yapmış arkadaşlar bu arada dido canım durumunu okudum dün bebegin iyidir canım üzülme güzel haberlerini bekliyorum

Kimyasal gebelik düşük sayilmiyor kese olusmadigi icin hamile kalmak istiyorsan beklemene gerek yok hakkinda hayirlisi olsun

Devlette dogru düzgün ilgilenmiyorlar iki dakka bakiyorlar hadi kalk soracağını da soramıyorsun
Benim dr devlette kendisi doç.dr inanılmaz bilgili ve ilgi alaka gösteriyor beni çok teselli etmiştir sırf o kadın için o hastaneye gidiyorum ama eşim özelden yana doğum yapilirsa hastane kayıtlarında oraya ait olduğun gözüksün diyo bakalım ilerleyen zaman ne göstercek

Canım doktordan doktora şehirden şehire değişiyor benim doktorumda iyi ama ilgilenemiyor bir seferde içeri 4-5 kişi alıyorlar odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…