- Konu Sahibi Nesrinay86
- #5.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy masallahh bu görüntü kime ait bu bebis mi 9 haftalik.Allahim nasil duygulandim subhanallah..ben bikac gundur rahatsızım girsemde pek bakamiyorum konulara cok uzak kalmisim ya biri beni aydinlatsinTam 9+0 kizim burada uzum tanesi dedigimiz canliya bak ense yapiyor minnak bacaklarda havada :)
Saol canım bencede 1 ay bekle ve korunmayı bırak hayırlısı ile kalıcaksın hamileSlm kızlar
Bugün dr gittim kontrol amaçlı geçen hafta düşük yapmaya başlamıştım hatirlayaniniz olur belki karından baktı bisey yok dedi çok şükür bhcg dun 66 olmuştu kanamam azaldı bhcg ni kontrol ettir dedi sadece tekrar dusunebilirmiyim dedi yaşımı sordu kaç cocugum olduğunu sordu 3 ila 6 ay ara vermeni oneririm dedi 30 yaşındayım 2 çocuğum var ben bir kez daha adet olduktan sonra korunmayı bırakmayı dusunuyorum ne dersiniz düşük yapmış arkadaşlar bu arada dido canım durumunu okudum dün bebegin iyidir canım üzülme güzel haberlerini bekliyorum
İçin rahat olsun kalp atışları iyiyse bişey olmaz allahın izni ileKizlar merhabalar uzun zamandir yazamiyordum 8+2 deyim faat kahverengi lekelenmem 2 hafta sonrasinda yeniden basladi onceki nohut kadardi ve direk kesildi bu sefer kesilmedi progestan almama ragmen bugun druma gittim melegimin kalp atislari cok sukur normal ama rahimin bazi bolgelerindr kanama oldugunu soyledi cok sukur kese etrafinda degil igneye basladik 5 gun rapor verdi insallah birsey olmaz dualariniza ihriyacim var
bende dün yaşadım lekelenme aslında ılk bebegimdede öyle olmustu sonra düzeldi bugünde gittim haftaya cumaya cagırdı benı kese gözüktü düzenli düzensiz dedi kendıı rahatlanmaya çalısıyorum bakalımMerhabalar ben de 8 haftalik hamileyim 6 bucuk haftalik ken ufak bir lekelenme yaşadım çok korkuttu beni Rabbime binlerce şükür olsun o gün Dr gittim minigimin kalp atisini duydum ve hala korkuyorum haftaya kontrole gidecem dua edin bana
Canm Allah yardımcın olsun kimyasal gebelikte çok beklemeye gerek yok diyolar ama doktorun tavsiyesini de göz ardı etmemek lazmSlm kızlar
Bugün dr gittim kontrol amaçlı geçen hafta düşük yapmaya başlamıştım hatirlayaniniz olur belki karından baktı bisey yok dedi çok şükür bhcg dun 66 olmuştu kanamam azaldı bhcg ni kontrol ettir dedi sadece tekrar dusunebilirmiyim dedi yaşımı sordu kaç cocugum olduğunu sordu 3 ila 6 ay ara vermeni oneririm dedi 30 yaşındayım 2 çocuğum var ben bir kez daha adet olduktan sonra korunmayı bırakmayı dusunuyorum ne dersiniz düşük yapmış arkadaşlar bu arada dido canım durumunu okudum dün bebegin iyidir canım üzülme güzel haberlerini bekliyorum
Canm bnm çok sevindim gözün aydın sıra bebişte hadi bakalmKizlaaaar merhaba :) sunumumu yaptiiim :) gayet iyi gecti sizlerin duasi rabbimin yardimiyla atlattim sukur:) simdi hastanedeyim ogle arasinin bitmesini bekliyorum bebiside gördüm mu bugun bayram gunu:)
Kizlaaaar merhaba :) sunumumu yaptiiim :) gayet iyi gecti sizlerin duasi rabbimin yardimiyla atlattim sukur:) simdi hastanedeyim ogle arasinin bitmesini bekliyorum bebiside gördüm mu bugun bayram gunu:)

Onu da deneyim sagolasin usstune boynum da tutuldu ve agridan resmen surunuyorumCanım birde ıhlamur ve bal dene ilk gebeliğimde bir ay boyyunca sabahladım ciğerlerim söküldü ebe önermişti çok geçmiş olsun

Aaaaa maşallahh annesi ne kadar belli , Allahım sağlık sıhhat versinTam 9+0 kizim burada uzum tanesi dedigimiz canliya bak ense yapiyor minnak bacaklarda havada :)
Gözün aydın tebrikler :) inşallah ordanda güzel haber alıp çıkarsınKizlaaaar merhaba :) sunumumu yaptiiim :) gayet iyi gecti sizlerin duasi rabbimin yardimiyla atlattim sukur:) simdi hastanedeyim ogle arasinin bitmesini bekliyorum bebiside gördüm mu bugun bayram gunu:)
Canım bu görüntü arkadasmizin ilk hamileliğine ait 9 haftalikti öyle hatırlıyorum:)Ayy masallahh bu görüntü kime ait bu bebis mi 9 haftalik.Allahim nasil duygulandim subhanallah..ben bikac gundur rahatsızım girsemde pek bakamiyorum konulara cok uzak kalmisim ya biri beni aydinlatsin![]()
Canim cok sukur 190 atiyor dedii drum saglikli bi bebegin var ama canimi skan lekelenmemİçin rahat olsun kalp atışları iyiyse bişey olmaz allahın izni ile
Benimde sin adet tarihim 23 Kasım. Ve cumartesi gidecem doktora keseyi görmek için. Çok heyecanlıyım inşallah ikimizde görürüz keseyi. Haberleşelim mutlaka
Kizimdada simdide kimyasaldan sonra 3. Adetimi gormedim canim hamile kaldim. Ama korunmuyorduk ancak nasip oldu yani.hemen istiyorum aslında ama korkuyorum bisey olur diye daha yeni diye sen hemen mi kaldın canim
Canim o kismindan emin degilim kanamam oldugu icin genelde vajinal bakiyordu dr um kanama bolgesi varmı diye daha net gormek icin.Masallah karin dan mi bu şekilde görüntülendi acaba ? Çok net herşeyi , Harika bi poz da vermiş kendileri
Yok tatlım bu bebisim ufak daha teyzesi 6+3 suan. Bu usg ablasina ait 9+0 goruntusu suan 1 yaşında olan kizimin. Acikcasi insan en cok kalp atisini duyunca heyevanlanacagini sanıyor bende oyle düşünmüştüm ama bu halini elini kolunu oynatirken gordugum an en heyecanlandigim ve evet ya icimde bir can buyuyor gercekten dedigim andi.Ayy masallahh bu görüntü kime ait bu bebis mi 9 haftalik.Allahim nasil duygulandim subhanallah..ben bikac gundur rahatsızım girsemde pek bakamiyorum konulara cok uzak kalmisim ya biri beni aydinlatsin![]()
Hadi gözün aydin benimde randevum 16.30 da :)Kizlaaaar merhaba :) sunumumu yaptiiim :) gayet iyi gecti sizlerin duasi rabbimin yardimiyla atlattim sukur:) simdi hastanedeyim ogle arasinin bitmesini bekliyorum bebiside gördüm mu bugun bayram gunu:)