• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba. Bu sabah bende su gibi incecik şeffaf akıntı oldu. Daha doğrusu akıntı çok mevcut bende de. Beyaz kokusuz. Sizde de mevcut mu

Tam 9+0 kizim burada uzum tanesi dedigimiz canliya bak ense yapiyor minnak bacaklarda havada :)
Ayy masallahh bu görüntü kime ait bu bebis mi 9 haftalik.Allahim nasil duygulandim subhanallah..ben bikac gundur rahatsızım girsemde pek bakamiyorum konulara cok uzak kalmisim ya biri beni aydinlatsin:KK15:

Slm kızlar
Bugün dr gittim kontrol amaçlı geçen hafta düşük yapmaya başlamıştım hatirlayaniniz olur belki karından baktı bisey yok dedi çok şükür bhcg dun 66 olmuştu kanamam azaldı bhcg ni kontrol ettir dedi sadece tekrar dusunebilirmiyim dedi yaşımı sordu kaç cocugum olduğunu sordu 3 ila 6 ay ara vermeni oneririm dedi 30 yaşındayım 2 çocuğum var ben bir kez daha adet olduktan sonra korunmayı bırakmayı dusunuyorum ne dersiniz düşük yapmış arkadaşlar bu arada dido canım durumunu okudum dün bebegin iyidir canım üzülme güzel haberlerini bekliyorum
Saol canım bencede 1 ay bekle ve korunmayı bırak hayırlısı ile kalıcaksın hamile

Kizlar merhabalar uzun zamandir yazamiyordum 8+2 deyim faat kahverengi lekelenmem 2 hafta sonrasinda yeniden basladi onceki nohut kadardi ve direk kesildi bu sefer kesilmedi progestan almama ragmen bugun druma gittim melegimin kalp atislari cok sukur normal ama rahimin bazi bolgelerindr kanama oldugunu soyledi cok sukur kese etrafinda degil igneye basladik 5 gun rapor verdi insallah birsey olmaz dualariniza ihriyacim var
İçin rahat olsun kalp atışları iyiyse bişey olmaz allahın izni ile

Merhabalar ben de 8 haftalik hamileyim 6 bucuk haftalik ken ufak bir lekelenme yaşadım çok korkuttu beni Rabbime binlerce şükür olsun o gün Dr gittim minigimin kalp atisini duydum ve hala korkuyorum haftaya kontrole gidecem dua edin bana
bende dün yaşadım lekelenme aslında ılk bebegimdede öyle olmustu sonra düzeldi bugünde gittim haftaya cumaya cagırdı benı kese gözüktü düzenli düzensiz dedi kendıı rahatlanmaya çalısıyorum bakalım:110:

Slm kızlar
Bugün dr gittim kontrol amaçlı geçen hafta düşük yapmaya başlamıştım hatirlayaniniz olur belki karından baktı bisey yok dedi çok şükür bhcg dun 66 olmuştu kanamam azaldı bhcg ni kontrol ettir dedi sadece tekrar dusunebilirmiyim dedi yaşımı sordu kaç cocugum olduğunu sordu 3 ila 6 ay ara vermeni oneririm dedi 30 yaşındayım 2 çocuğum var ben bir kez daha adet olduktan sonra korunmayı bırakmayı dusunuyorum ne dersiniz düşük yapmış arkadaşlar bu arada dido canım durumunu okudum dün bebegin iyidir canım üzülme güzel haberlerini bekliyorum
Canm Allah yardımcın olsun kimyasal gebelikte çok beklemeye gerek yok diyolar ama doktorun tavsiyesini de göz ardı etmemek lazm
Kizlaaaar merhaba :) sunumumu yaptiiim :) gayet iyi gecti sizlerin duasi rabbimin yardimiyla atlattim sukur:) simdi hastanedeyim ogle arasinin bitmesini bekliyorum bebiside gördüm mu bugun bayram gunu:)
Canm bnm çok sevindim gözün aydın sıra bebişte hadi bakalm:KK200::nazar::anneadayı:

Kizlaaaar merhaba :) sunumumu yaptiiim :) gayet iyi gecti sizlerin duasi rabbimin yardimiyla atlattim sukur:) simdi hastanedeyim ogle arasinin bitmesini bekliyorum bebiside gördüm mu bugun bayram gunu:)

hadi bebişi de gör mendilleri hazırladık bekliyoruz :anneadayı::halay:

Ayy masallahh bu görüntü kime ait bu bebis mi 9 haftalik.Allahim nasil duygulandim subhanallah..ben bikac gundur rahatsızım girsemde pek bakamiyorum konulara cok uzak kalmisim ya biri beni aydinlatsin:KK15:
Yok tatlım bu bebisim ufak daha teyzesi 6+3 suan. Bu usg ablasina ait 9+0 goruntusu suan 1 yaşında olan kizimin. Acikcasi insan en cok kalp atisini duyunca heyevanlanacagini sanıyor bende oyle düşünmüştüm ama bu halini elini kolunu oynatirken gordugum an en heyecanlandigim ve evet ya icimde bir can buyuyor gercekten dedigim andi.

Back
X