2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba. Bu sabah bende su gibi incecik şeffaf akıntı oldu. Daha doğrusu akıntı çok mevcut bende de. Beyaz kokusuz. Sizde de mevcut mu

Tam 9+0 kizim burada uzum tanesi dedigimiz canliya bak ense yapiyor minnak bacaklarda havada :)
Ayy masallahh bu görüntü kime ait bu bebis mi 9 haftalik.Allahim nasil duygulandim subhanallah..ben bikac gundur rahatsızım girsemde pek bakamiyorum konulara cok uzak kalmisim ya biri beni aydinlatsin

Saol canım bencede 1 ay bekle ve korunmayı bırak hayırlısı ile kalıcaksın hamile

İçin rahat olsun kalp atışları iyiyse bişey olmaz allahın izni ile

bende dün yaşadım lekelenme aslında ılk bebegimdede öyle olmustu sonra düzeldi bugünde gittim haftaya cumaya cagırdı benı kese gözüktü düzenli düzensiz dedi kendıı rahatlanmaya çalısıyorum bakalım

Canm Allah yardımcın olsun kimyasal gebelikte çok beklemeye gerek yok diyolar ama doktorun tavsiyesini de göz ardı etmemek lazm
Kizlaaaar merhaba :) sunumumu yaptiiim :) gayet iyi gecti sizlerin duasi rabbimin yardimiyla atlattim sukur:) simdi hastanedeyim ogle arasinin bitmesini bekliyorum bebiside gördüm mu bugun bayram gunu:)
Canm bnm çok sevindim gözün aydın sıra bebişte hadi bakalm

Kizlaaaar merhaba :) sunumumu yaptiiim :) gayet iyi gecti sizlerin duasi rabbimin yardimiyla atlattim sukur:) simdi hastanedeyim ogle arasinin bitmesini bekliyorum bebiside gördüm mu bugun bayram gunu:)

hadi bebişi de gör mendilleri hazırladık bekliyoruz

Ayy masallahh bu görüntü kime ait bu bebis mi 9 haftalik.Allahim nasil duygulandim subhanallah..ben bikac gundur rahatsızım girsemde pek bakamiyorum konulara cok uzak kalmisim ya biri beni aydinlatsin
Yok tatlım bu bebisim ufak daha teyzesi 6+3 suan. Bu usg ablasina ait 9+0 goruntusu suan 1 yaşında olan kizimin. Acikcasi insan en cok kalp atisini duyunca heyevanlanacagini sanıyor bende oyle düşünmüştüm ama bu halini elini kolunu oynatirken gordugum an en heyecanlandigim ve evet ya icimde bir can buyuyor gercekten dedigim andi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…