2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 5+1 im bugün .benim gibi alt karın bölgesinde sürekli ağrı hisseden varmı.kasıklarda degil karnımın altında

tebrik ediyorum canımm bende bugün tam 5 haftalık oldum cumartesi randevum var. o zaman benimde bebeğimin kesesinin görülme ihtimali var sende gözükmüş çok sevindim. O şişkinlik ve gaz bendede var göbeğim var daha şimdiden geçermi acaba bu süreç .

interiorarchitect öğrendiğim kadarıyla kız eğer karından bakıldıysa :)

Eger karindansa kese konumuna gorede kiz kalp atışına gorede. Rabbim hayırlı sağlıklı eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin hepimize.
Karindan bakildi kixlar. Dr um cok elzem bir durum yoksa alttsn bakmiyor. Hayirli saglikli evlat olsun insallah.
Hepimiz öğrendik bu işi bakalım gerçekten tutacakmı çok merak ediyorum :)
Valla on kisiden hrpdi tuttu ramzi teorisi. İnsallsh bizdede tutar diyrlim.

Hanımlar vücudunuz yanıyor mu ? Şu mevsimde Nasıl yanıyorum ben ya, ateş ölçer le ölçüyorum 38 i aşmadı hiç ama yattığım yer den alev çıkıyor sanki , karnım sırtıö başım yanıyor resmen ?

Kusura bakmayin kizlar yazamadim size cok yogun bir gun eve geldik acliktan bitmistik yemek hazirladim yedik esim ise döndü bende cocukla uğraşırken saatler akti gtti bebisi goremedik keseyi gorduk gec dollenme olduğu icin 6+4 olmasi gerekiyordu 5+6 dedi doktorum bebek yok daha dedi ama bi beyazlik var gibi kesenin icinde aklima takildi 10 gun sonra tekrar gitcem bakacak

Hadi gözünüz aydın Darısı pıt pıt lara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…