2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben buldumda emin olamıyorum genelde vajinal muayene oldugumdan emin olamiyorum :) bir kızım var kizlari cok severim zaten kiz istiyordum ama simdi kiz olunca insan erkek ariyor ama ne gelirse hayirlisi tabiki.
Benim de oğlum var, kız çocuk hayali kuruyorum. Allah sağlıklı evlat versin öncelikle ama hayal kurmak da serbest yani.
Benim de canım aslında birşeyler çekiyor ama Türkiye’de değilim oradaki yiyeceklerden çekiyor burda yok Gece rüyamda yiyiyorum genelde :)
Burdan gönderecek kimse Yok mu ?

benı anlatmışsın:
Çabucak geçer inşallah.

Senin bahsettiğin kadar değil ama özellikle geceleri yanıyorum. Üstümü açınca da üşüyorum.

Ben iki oglumda deli tursu yedim ictim cok odem yapiyor dikkat edin. Bu sefer tatli ve cikolata cok seviyorum. Birde dondurma oyyy
Ben de tuzlu ve ekşiliye düşkün oldum. Dondurma mide bulantısına da iyi gelir sanki.

Benim de öyle oldu, haftaya yine çağırdı.

Çokkk teşekkür ederimm bende seni tebrik ederimmm allahıma çok şükür büyük ihtimal görünür canım burada çoğu arkadaşın 5 haftda gözüktü sanırım. Geçer tabi bu ilk haftalar vücudumuz regl olmamaya alışıcak bi şekilde.
Evet canım benim yanaklarım al al oluyor farkediyorum ya sıcak basmasını. Ben ilk hamileliğimde de yanardım çok :) normal insanlara göre vücut ısımız daha yüksek oluyor gebeyken canım

Evet özellikle karın kısmı gayet sıcak canım. Çok üşüyen biri olarak şimdilerde sıcak basıyor.

Ben buldumda emin olamıyorum genelde vajinal muayene oldugumdan emin olamiyorum :) bir kızım var kizlari cok severim zaten kiz istiyordum ama simdi kiz olunca insan erkek ariyor ama ne gelirse hayirlisi tabiki.
Kaçıncı haftadan itibaren anlayabiliryosunuz , benimkine de baksan rica etsem :)

Su aralar en rahat benim galiba hafif hafif bulantı var ara da bir baş dönmesi sa birşeye aş Ermedim herkes soruyor bana istediğin birsey varmi diye

Bulantiya iyi geliyor mu bilmiyorum deli bulantim yok. Sabahlari oluyor sonra cook nadir. Ama hersey kokuyor butun kokular tiksinc geliyor. Evimin kokusundan nefret eder oldum.

Ben iki oglumda deli tursu yedim ictim cok odem yapiyor dikkat edin. Bu sefer tatli ve cikolata cok seviyorum. Birde dondurma oyyy
Benin bütün turşu yemelerim erkeğe
Çokkk hayretle ve ilgiyle okuyorum bütün paylaşımları , öğreneceğim çok şey var. insan merak ediyor işte:)
Bende yeni bir sürü şey öğrendim Birtane oğlum var ama ben halbuki hiç birşey bilmiyormuşum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…