- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #5.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkışıklıktan ziyade doktorum her zaman tok gel diyor daha net gorunuyormus. Kizimdada bunu soylemisti bugunde tekrarladi bir sonraki randevuya gun verirken.kızlar karından ultrasonda net gözüken ultrasonu olanlar için soruyorum özellikle idrara çok sıkışık mı gittiniz yoksa sıkışmadan da bu net görüntüleri verdi mi?
Tahminciana geldiii hagniiiiim:) :) :)Canim tahminci anneinteriorarchitect ona yaz belki gormez buradan.baskasida tahmin yapiyorsa bilmiyorum ama
O kesenin ici doludur dolu görünmemistir vajinal baksa gorurdu :) buda benimki teyzeleri.Bu da annesiinin minnoskosunun kesesi :) minnoskoyu gormedik diye kesede mi atmayalim dimi :)
Benim vardi bir tane kizima hamile kaldigimda ama kaybolmadi banada bir zarari olmadi dogumda alindi yani sezeryan sırasında dr onuda halletti
10 gün sonra inşallah görürsün canım içini ferah tut diyecegimde gönül ferman dinlemiyor sana dediğimi keske bende yapabilsem hepimizin hakkında hayırlısı olsun bebeklerimiz sıkıca bize tutunsunBu da annesiinin minnoskosunun kesesi :) minnoskoyu gormedik diye kesede mi atmayalim dimi :)
Bende oyle hissediyorum kutumda buyuk hissediyorum :) :) oy teyzesi yesin onuuu :) masallah canim gozunaydin cok sukur gordun minnosunu::)O kesenin ici doludur dolu görünmemistir vajinal baksa gorurdu :) buda benimki teyzeleri.
Yok tedaviyle hamile kalmadim o ay iki yumurta olusmus biri kizim biride kist olmus olabiliyor boyle seyler buyudu ama bebegi keseyi riske atacak bir buyume olmadi buSendede tedavi sırasında mı oluşmuştu canım. Büyüdümü git gide neyaptın ?
gözün aydın allah tamamina erdirsin seninle bebegin doğum tarihlerimiz ayniymis düşük yaptım boyle fotoyu görünce duygulandımMerhaba kızlar bugün bizim ikinci kontrolümüz vardı lekelenmeydi kanamaydı derken 8. Haftaya geldik bu da ultrason fotomuz tahminci anne bekliyorum yorumunu
Eki Görüntüle 2085753
Aynen oyle valla canim dilimizin dedigini kalbimizede dinletebilsek keske10 gün sonra inşallah görürsün canım içini ferah tut diyecegimde gönül ferman dinlemiyor sana dediğimi keske bende yapabilsem hepimizin hakkında hayırlısı olsun bebeklerimiz sıkıca bize tutunsun
Bu da annesiinin minnoskosunun kesesi :) minnoskoyu gormedik diye kesede mi atmayalim dimi :)
1. 13 cmmis canim:)maşallah kaç santimmiş minnoş kesen![]()
1. 13 cmmis canim:)
Tahminciana geldiii hagniiiiim:) :) :)
Nub nedir ki canim?Bizim grubumuz var ozelden yapiyoruz cnm bende yapiyorum nub da yapiyorum. Tabi takdir i ilahi Rabbim dogruyu bilrndir. Bu teori ramzi teorisidir.
6 sinda kalp atisi için gittikten sonra ayda 1 gitcem yani 12. Haftada giderim bi dahakine insallah :)ooo maşallah hadi inşaallah bi dahakine kalp atışlarını da duyacaksın canım sonra ne zaman gideceksin kontrole?
Hosbulduk canim benim:)hosgeldin canım.
![]()
Sen erken doktora mı gittin canım noldu ?ben kaçırdım galiba diş acısından takip edemedim10 gün sonra inşallah görürsün canım içini ferah tut diyecegimde gönül ferman dinlemiyor sana dediğimi keske bende yapabilsem hepimizin hakkında hayırlısı olsun bebeklerimiz sıkıca bize tutunsun
Allah kabul etsin canımCok tesekkur ederim canim benim insallah gorurum ya daha once kötü tecrubesi olunca insanin eli hep yureginde oluyormusay valla dualarla cok sukur su gibi gecti annemde sabahtan oturmus garibim fetih yasin falan okumus yasin niyetlenmis gecerse okutcam diye:) bende neler sadaka ettim :) :) yapcam insallah hayirlisyla hepsini:)