2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence doktorunu dinle ve git telaş yapma ciddi birşey olmayada bilir ama sen tedbirini al tadiri allaha bırak

Çok üzüldüm ya kotu bi zamanda çıkıyo. acısını bilmiyorum ama insallah bu digeri gibi olmaz.belki patladıktan sonra gecer agrısı

Yarım saat önce başlayan arka diş ağrım beni mahvetti birde baktım ki 3 senedir çıkmayan 20lik dişim çıkacak bu zamanı bulmuş ben ne yapcam yaa
Gecmis olsun canim öyle olur tam zamanini bulur zaten.doktoruna danismadan bisey içme caresi var dert etme hic dayanamazsan kullanabilecegin ilaclar var sanirim.belki de buyuyemez oyle kalir..

Eşimde uyuyodu kaldırıyımde bi gidelim ya bayağı şiddetlendi ağrı ((
V Veaskgittibizden Canım geçmiş olsun bize haber et inş bişey yoktur
A Anemon70 Kuzum geçen gün benimde yirmilik dişim peydah oldu 2 sene önce yarısı çıkmıştı şimdi tekrar çıkmaya çalışıyordu... doktora gittim antibiyotik verdi bide minoset... Hamilelikte parol ve minoset kullanabilirsin ama antibiyotik verilirse sakın içme.. 2 güne geçti zaten dilerim seninde geçer, geçmiş olsun

Tam 9+0 kizim burada uzum tanesi dedigimiz canliya bak ense yapiyor minnak bacaklarda havada :)
Ay tesadüfen gördüm maşallahhhh kuzuya bak keyfine de düşkün ay maşallah demek 9 haftalıkken bu kadar büyüyo Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsn

Kızlar geçen hafta değerim.59 çıkmıştı dr tam 1 hafta sonra tekrarlamam istedi.bugün yaptırdım değer 1209 çıktı.artış var ama az sanki.adet tarihimden 11 gün geçti.sizce artış normal mi ben mi kuruntu yapıyorum

2 günde bir 2 kat artması gerekiyo.artmış .adetinin gecikmesine bakma geç döllenmedir kesin:)

Olumsuz düşünmeden git bi görün canım gaz sancısıdır bence, malum neredeyse hepimizde var gaz sıkıntısı. İnşallah yolundadır herşey haber vermeyi unutma bize
Yarım saat önce başlayan arka diş ağrım beni mahvetti birde baktım ki 3 senedir çıkmayan 20lik dişim çıkacak bu zamanı bulmuş ben ne yapcam yaa
Canım çok geçmiş olsun bende çok çektim 30 lik dişten 4-5 ay önce aldırdım kurtuldum çok şükür, iyiki aldırmışım. Dikkat et kendine acısını biraz bastırmak için karanfil çiğneyip bir süre orada bekletebilirsin

2 günde bir 2 kat artması gerekiyo.artmış .adetinin gecikmesine bakma geç döllenmedir kesin:)
inşallah öyledir dr da geçen hafta öyle dedi ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik..ilk hamileliğimde de geç döllenme olmuştu.yarını iple çekiyorum valla..

Hayir gayet guzel cikmis degerin 450 bile ciksa normaldi. Tahminen gec dollenme olmus.

inşallah öyledir dr da geçen hafta öyle dedi ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik..ilk hamileliğimde de geç döllenme olmuştu.yarını iple çekiyorum valla..
Yarın keseye bakarda görülmezse karından sakın canını sıkma çünkü bu değerde görünmüyo sen şuan yeni 4 haftalık gibisin.1 hafta daha geçince karından net görünür:)

Yarın keseye bakarda görülmezse karından sakın canını sıkma çünkü bu değerde görünmüyo sen şuan yeni 4 haftalık gibisin.1 hafta daha geçince karından net görünür:)
ilk hamileliğinde 2250 ydi 5 haftalıktı o zaman bile görünmemişti.1 hafta daha beklerim ne olacak yeter ki hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…